Što se tiče imena ja volim biblijska imena,sad ako bude curica bit ce Rita,po sv. Riti a ako bude dečko ne znam još.
Daisy584 uopce nije bitno tko sta misli,niti imaš išta od toga,moguće je da si trudna a isto tako moguće i da nisi,ako imaš strpljenja pričekaj do očekivanog dana menstruacije pa ako izostane napravi test,ako nemaš imaju testovi koji se mogu napraviti i par dana prije očekivane menstruacije. Sretno
Što se tiče imena ja volim biblijska imena,sad ako bude curica bit ce Rita,po sv. Riti a ako bude dečko ne znam još.
Daisy584uopce nije bitno tko sta misli,niti imaš išta od toga,moguće je da si trudna a isto tako moguće i da nisi,ako imaš strpljenja pričekaj do očekivanog dana menstruacije pa ako izostane napravi test,ako nemaš imaju testovi koji se mogu napraviti i par dana prije očekivane menstruacije. Sretno
Ja sam svakako u tvojoj kategoriji. I da je curica isto bi bila Rita. Taman sam na sv. Ritu išla na uzv na kojem se već vjerojatno mogao vidjeti spol i sve si mislila ma to je znak 😂😂😂 (čitaj i da sam htjela curicu), a kad ono doktor u prvih 3 sekunde u 11 tt rekao ... Dečko je gotovo sigurno 😁😂 tako da sad imamo nekoliko varijanti muških..isto Biblijskih...mene niti jedno ne oduševljava 🙈 ali suzili smo izbor i u pravilu će stariji klinci odabrati iako oni već na veliko imaju svog favorita ...
Daisy584uopce nije bitno tko sta misli,niti imaš išta od toga,moguće je da si trudna a isto tako moguće i da nisi,ako imaš strpljenja pričekaj do očekivanog dana menstruacije pa ako izostane napravi test,ako nemaš imaju testovi koji se mogu napraviti i par dana prije očekivane menstruacije. Sretno
Ja sam svakako u tvojoj kategoriji. I da je curica isto bi bila Rita. Taman sam na sv. Ritu išla na uzv na kojem se već vjerojatno mogao vidjeti spol i sve si mislila ma to je znak 😂😂😂 (čitaj i da sam htjela curicu), a kad ono doktor u prvih 3 sekunde u 11 tt rekao … Dečko je gotovo sigurno 😁😂 tako da sad imamo nekoliko varijanti muških..isto Biblijskih…mene niti jedno ne oduševljava 🙈 ali suzili smo izbor i u pravilu će stariji klinci odabrati iako oni već na veliko imaju svog favorita …
Evo ja se nadam još uvijek Riti🥰 ali s obzirom da sam izabrala ne znati spol ne ćemo znati do kraja,iako eto muž me uvjerava da je muško🤣🤣 meni za dečkića jedino Adam i David zvone jer su ti datumi oko termina,eventualno kad bi bio dečkić i da rodim baš na sv. Nikolu bi bio Nikola,ali ja nisam ni jedno dijete dana prije rodila tako da teško🤪ali meni je ok jer ja nebi Nikolu a muž bi pa sam mu obećala samo u slučaju da se rodi na sam blagdan
I ja sam u biblijskima ili krscanskim imenima.. dajte prijedloge za musko ime, ja stvarno nemam ideje. 🤦♀️
Moj muz bi htio da bude Jakov…Je lijepo je jako ime ali tako imam osjecaj da je svako drugo dijete Jakov i uopce nisam pametna..Malo me boli briga za to, a malo ne… Al na kraju ću popustit i neka bude Jakov..
I ja sam u biblijskima ili krscanskim imenima.. dajte prijedloge za musko ime, ja stvarno nemam ideje. 🤦♀️
Moji dečki su Andrija,Matija i Emanuel..
Lijepa imena su mi Antun,Mihael,Leopold,Franjo,David,Jona,Josip,Petar,Šimun,Benedikt,Toma,Leon,Luka...
Moj je stariji Mihael, a braco ce biti Mateo..
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 31
👦🏼 19.10.2018. 💙
Mi imamo doma već Jonu pa smo sad na liniji Jošua ili Ivan. Klinci su za prvo.
U igri su još bili Jakov (ali kod nas se ove godine barem 5 njih rodilo 🙈), Josip, Toma, Andrija i slično...
Protiv nekih sam ja, protiv nekih suprug pa smo onda suzili...na Jošua i Ivan sad... Cekamo neki znak 😂
Imena...
Moj sin se zove Teo - značenje dar Božji 🩵 Toliko smo ga dugo čekali da niti jedno drugo ime nije bila opcija.
A za curku smo izabrali ime Majda🩷
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;Th:Oleovit D3, Euthyrox, Novalac, Cyclogest
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀🙏
Žene moje ja ne znam šta je s ovim forumom i mojim profilom, evo četvrti put pokušavam napisati nešto od popodne i uopće mi se ne prikazuju moji postovi 😫 ne znam je li ih samo ja ne vidim ili se iz nekog razloga ne objavljuju, ali evo pokušaj #4
2023. M 🎀🧸
12/25 🎀🎄⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji