Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Makarena
    21. Kolovoz 2025. 20:49

Evo vidim napokon se poslalo.

Šta se tiče imena, mi smo se napokon dogovorili prije 2 dana, ja isto volim biblijska imena i favorit mi je bio Rita, ali muzu se nije svidjelo. On je bio za Petru ili Mariju, ali meni nisu bas bila ta imena i na kraju smo se odlučili za ime s mog popisa, tako da se ipak ne mogu žaliti 😅. Nama stiže mala Sara ❤️

2023. M 🎀🧸
    12/25 🎀🎄⏳

Makarena
    21. Kolovoz 2025. 20:59

Lamise šta se tiče električnih njihaljki, nama su na edukaciji iz senzorne integracije na ERFu rekli da te nikako nisu dobre za razvoj djeteta, da su one koje se ljuljaju pokretima bebe ok, tako da ću se ja držati babybjorna ☺️

Je li neka od vas ima knjigu duhovni pristup rađanju u pdfu? Vidim da je ima na scribdu, ali htjela bih je imati bas spremljenu 🙂

2023. M 🎀🧸
    12/25 🎀🎄⏳

Blondy
    21. Kolovoz 2025. 21:51

Ja cu uzeti ergobaby evolve. Iako mislim da vi me s prvim spasila elektricna. Sad cemo vidjeti kakva ce biti druga beba..
    Jakov je meni prekrasno ime, muzu se ne svidja. 
    Ivan mi je lijepo ali je kod nas bas precesto kao i Luka.
    Dolazi nam u obzir ime Rok. Kako se vama cini i znate li kojeg ? Ne Roko, bas Rok. 

Timi95
    21. Kolovoz 2025. 22:04

Blondy

Ja cu uzeti ergobaby evolve. Iako mislim da vi me s prvim spasila elektricna. Sad cemo vidjeti kakva ce biti druga beba..
    Dolazi nam u obzir ime Rok. Kako se vama cini i znate li kojeg ? Ne Roko, bas Rok.

Rok, slovenac 🙈 znam jednog.. to je cesto ime u Slo

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• lamise38
    21. Kolovoz 2025. 22:08

Makarena Sara je bio jedan od mojih favorita za našu najmlađu ali mužu se nije sviđalo.
    Pretpostavila sam da kad se gleda s te razvojne strane da nisu dobre,da se razumijemo ni bjorn niti bilo koja druga njihaljka nisu ok ako je beba u njoj previše,za bebu se zna da je najbolje da je što više na ravnoj podlozi,na trbuhu,lagane vježbice razvojne,baby gym i tako to sve,ali evo ja nekako gledam kako si pomoći u početku za krizne situacije,bjorn imam ali za ovo ću još vidjet,svakako mi je najpametnije pričekati da beba stigne pa ćemo vidjet kako će ići.
    Blondy kod nas je najveći problem šta puno imena već imamo u obitelji pa onda mi je to skroz nezgodno,ali dobro bez imena neće biti sigurno 😂 Kod nas u obitelji ima Roko ali ne znam ni jednog da je Rok,najbitnije je da se vama sviđa a svima drugima će sjest prije ili kasnije.

• lamise38
    21. Kolovoz 2025. 22:11

Za knjigu provjerim sutra na drugom mailu sam imala,čitala prije 5.poroda,javim jel sam našla.

Makarena

Lamise šta se tiče električnih njihaljki, nama su na edukaciji iz senzorne integracije na ERFu rekli da te nikako nisu dobre za razvoj djeteta, da su one koje se ljuljaju pokretima bebe ok, tako da ću se ja držati babybjorna ☺️

Je li neka od vas ima knjigu duhovni pristup rađanju u pdfu? Vidim da je ima na scribdu, ali htjela bih je imati bas spremljenu 🙂

Blondy
    21. Kolovoz 2025. 22:15

Timi95

Blondy

Rok, slovenac 🙈 znam jednog.. to je cesto ime u Slo

Je, je. I na sjeveru Hrvatske ih ima 😅
    Ma znam da, samo sto meni nijedno ne sjeda jos. 🤣🤣

Makarena
    22. Kolovoz 2025. 06:18

lamise38

MakarenaSara je bio jedan od mojih favorita za našu najmlađu ali mužu se nije sviđalo.
    Pretpostavila sam da kad se gleda s te razvojne strane da nisu dobre,da se razumijemo ni bjorn niti bilo koja druga njihaljka nisu ok ako je beba u njoj previše,za bebu se zna da je najbolje da je što više na ravnoj podlozi,na trbuhu,lagane vježbice razvojne,baby gym i tako to sve,ali evo ja nekako gledam kako si pomoći u početku za krizne situacije,bjorn imam ali za ovo ću još vidjet,svakako mi je najpametnije pričekati da beba stigne pa ćemo vidjet kako će ići.
    Blondy kod nas je najveći problem šta puno imena već imamo u obitelji pa onda mi je to skroz nezgodno,ali dobro bez imena neće biti sigurno 😂 Kod nas u obitelji ima Roko ali ne znam ni jednog da je Rok,najbitnije je da se vama sviđa a svima drugima će sjest prije ili kasnije.

Ma znam, puno toga kažu da ne valjda pa sam neke stvari opet radila 😅. Moja prva je išla na vjezbice, nije bas motorički najspretnija, nisam ni ja, ako i ova beba bude na mene onda bolje ne kočiti još vise motorički razvoj. Ja sam prenijela šta su nam rekli, smatram ako je beba urednog razvoja da joj ništa ne može toliko štetiti dok se koristi u granicama i umjereno (osim ekrana, tu ću se uvijek i zauvijek boriti protiv toga da bebe bulje u ekrane, kao pedagog u vrticu sam se nagledala previše slučajeva i u prvu minutu mogu procijeniti koje dijete gleda ekrane 😅)

2023. M 🎀🧸
    12/25 🎀🎄⏳

peppa0
    22. Kolovoz 2025. 07:06

Ovo me bas zanima, mozes opisati kako se ponasaju djeca koja gledaju, a koja ne? 
    .
    Moja prva je obozavala babygym, ljuljacku nismo imali, ali ona je bila zlatno dijete.
    Druga nije obozavala nista, samo je vristala. Nas je u jednu ruku spasio babybjorn, ali ona se nikad nije naucila ljuljati sama nego smo ju stalno rucno morali, a to te izludi na kraju. Tako da bi ovaj put birala neku opciju elektricne, ali za sad necu nista unaprijed,  mozda ce biti zlatno dijete kao i prva pa nece ni trebati 🤣 
    Savjet - ne trebate kupovati unaprijed te stvari dok ne vidite narav djeteta, neka djeca su zadovoljna gdje god, dok drugu ne mozes zabaviti nicime osim nosenjem. Nas je kod grceva spasila pilates lopta, marama, bjorn, uređaj za bijeli sum (s prvom to nismo nista trebali). Ali ovaj put nista ne kupujem unaprijed dok ne vidim situaciju.

peppa0
    22. Kolovoz 2025. 07:09

Makarena pitanje ne za tebe.
    I mene nesto zeza forum od jucer 🤐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.