Pozdrav svima, opet ja sa žicanjem iskustva :( nakon jačeg smeđarenja u ponedjeljak, danas sam na 14+1 imala izljev sviježe krvi. Dok smo jurili u bolnicu osjećala sam povremene grčeve. Tamo su me odmah primili i rekli da je sve zatvoreno, da je beba ok, otkucaji uredni i da im nije jasno zašto me moj gin u tak ranim tjednima plašio sa niskom posteljicom kad je u većini slučajeva ona u tak ranim tjednima nisko i kasnije se podiže. I također je vidio hematom za koji misli da curi van. Najjaču terapiju već dobivam i nemaju mi šta dati i poslali me kući jer je do bolnice krvarenje stalo. Nakon ležanja doma se desilo novo krvarenje (malo slabije od prethodnog) i stalo. Za sad idu samo smeđi ostaci što mi je logično. Ima li neka cura slično iskustvo i da je na kraju bilo ok? I ono teže pitanje....sponatni su nažalost česta pojava...kakvi su simptomi? Mene prirodno hvata panika da ovo nije uvod u ono najgore, tim više što su rekli da sad i krene nešto loše da nemaju šta napraviti jer je prerano za serklaž i bilo kakve intervencije... :(
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Pozdrav svima, opet ja sa žicanjem iskustva :( nakon jačeg smeđarenja u ponedjeljak, danas sam na 14+1 imala izljev sviježe krvi. Dok smo jurili u bolnicu osjećala sam povremene grčeve. Tamo su me odmah primili i rekli da je sve zatvoreno, da je beba ok, otkucaji uredni i da im nije jasno zašto me moj gin u tak ranim tjednima plašio sa niskom posteljicom kad je u većini slučajeva ona u tak ranim tjednima nisko i kasnije se podiže. I također je vidio hematom za koji misli da curi van. Najjaču terapiju već dobivam i nemaju mi šta dati i poslali me kući jer je do bolnice krvarenje stalo. Nakon ležanja doma se desilo novo krvarenje (malo slabije od prethodnog) i stalo. Za sad idu samo smeđi ostaci što mi je logično. Ima li neka cura slično iskustvo i da je na kraju bilo ok? I ono teže pitanje….sponatni su nažalost česta pojava…kakvi su simptomi?Mene prirodno hvata panika da ovo nije uvod u ono najgore, tim više što su rekli da sad i krene nešto loše da nemaju šta napraviti jer je prerano za serklaž i bilo kakve intervencije… :(
Hej, baš mi je žao jer vjerujem da je stres na najjače prisutan. Već sam jednom pisala u prvoj trudnoći sam imala baš jake izljeve krvi i bilo je od polipa. Kad smo došli u bolnicu uvijek je prvo pitanje bilo imam li bolova, što nisam imala i uvijek je odgovor bio odlično to je dobar znak. I da u tim trenucima je beba i dalje bila dobro.
Bolovi su obično znakovi da su krenuli trudovi. Što se meni osobno na kraju i dogodilo. dakle krenulo je baš kao trudovi, stegne pa popusti prvo rijeđe pa sve gušće.
Tako da bi ti ja iz svojeg iskustva rekla da dokle god nema bolova će biti ok, ako krenu pogotovo taj tip...trk natrag u bolnicu. Sretno!
Da razumijem…
Ja sam samo kod njih od samog početka i on me skroz naručuje k sebi tamo gdje je uzv i tamo se prije dođe na red. Čak mi je i sestra savjetovala da se naručim iza 10, čak 11 da ću prije doći. No, velim sad su me radi serklaže uzeli čim mu je sestra donijela papire. Vidjet ćemo hoće li tako i dalje biti. Ali da, ako si odmah ujutro gotovo sigurno ćeš čekati. Zato kad se ideš tamo u onu prostoriju naručiti reci da zelis malo kasnije, mene uvijek pitaju kad želim.
Iako gle, ni to nije garancija. Možda baš ode na neku operaciju ili nešto…uvijek moguće…
Tako da strpljenja i nema druge…
Pa u Petrovoj sam uvijek čekala (sa serklažom) barem 2 sata.
Hvala na savjetu, moguće da je i to u pitanju jer mene uglavnom ranije naruče, ali sad već i znam što me očekuje pa se pripremim, samo je prvi put bio šok jer sam stigla bez vode i ičega, a bojiš se odšetati do kioska da te baš onda ne prozovu 😁
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀
Dea to kad su ti krenuli trudovi jel I tad bilo krvarenja? I koji je tt to bio? Meni je u toku tog krvarenja bilo kao par menstrualnih grceva ali je stalo sa krvarenjem i u kasnijem ponavljanju ih nije bilo. Ako ti je nelagodno pisat o tom sorry, shvatit cu ❤️
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Dea to kad su ti krenuli trudovi jel I tad bilo krvarenja? I koji je tt to bio? Meni je u toku tog krvarenja bilo kao par menstrualnih grceva ali je stalo sa krvarenjem i u kasnijem ponavljanju ih nije bilo. Ako ti je nelagodno pisat o tom sorry, shvatit cu ❤️
Nije bilo. Trudovi i bolovi su bili zasebno od krvarenja. Bila sam točno 13+0...
S obzirom da pišeš da nema bolova, vrlo vjerojatno curi hematom i biti će sve u redu. Sad svakao miruj!
Dea Ma ne mrdam nigdje, ko komad namještaja sam ...hvala ti ❤️
Hej cure, oprostite sto upadam.. ima li netko popis besplatnih ili s popustom poklona za trudnice/bebe?
Znam da su prije imali u dmu.. vrijedi li to i dalje?
Poliklinika IVF - ICSI 1/1
1. Trudnoća❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji