Onda super za brod ima stvarno izleta i iz velog losinja i iz malog,i uvijek bude djece a stvarno je dozivljaj,cak ako vlasnici cuju da su negdje delfini odu usput u slucaju da ih se moze slucajno vidjeti sto je nama bio slucaj proslo ljeto,sto se tice trajekta preporucila bi da dodete 20-30 min prije nego isti krece zbog guzvi da slucajno nije da ne stanete pa onda morate cekati sljedeci ako neide neki vanredni,ali karte mozete kupiti online cisto da ne cekate u redu na suncu za karte,jedino nez ako ste planirali katamaranom mozda ici negdje jer ima i tih opcija onda kupite odmah i povratnu jer se zna desiti da po povratku prema Losinju nema vise mjesta pa da nije da slucajno ne stanete u katamaran za nazad…
Hvala 🤗🤗
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Ja sam obavila današnji pregled, sve je odlično 😊 Bio je neki mladi doktor na zamjeni koji je odradio uzv, moram svejedno opet sljedeći tjedan do svog koji me vodi jer je jedini baš specijalist za ovaj sindrom i ostale slične probleme u našoj bolnici, ali uvijek je lijepo kad je sve u redu i razvija se kako treba. 🙏 Samo mi nije jasno kako unaprijed ne znaju kad imaju godišnji 😁 Uvijek nešto u toj bolnici, ali ajde barem je zamjenski doktor stvarno bio divan i pristupačan 😊 Cure koje idete na more ili ste bile, hoćete li se i kupati? Ja još nisam sigurna hoću li riskirati ili samo gledati more s obale, molim podijelite iskustva.
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀
Super za pregled!
Ja sam se normalno kupala ali moja trudnoca nije nesto rizicna osim hematoma na samom pocetku koji se do 10tj povukao skroz.
Ti sama procijeni, po onome sto sam citala na netu, mozemo :) samo mijenjaj badic odmah zbog urinarnih infekcija
Ja se isto kupam. Samo odmah presvucem badic. Tako mi je i ginekolog rekao, da mogu bez problema. Ja bi na tvom mjestu provjerila s njim sta misli.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ja sam obavila današnji pregled, sve je odlično 😊 Bio je neki mladi doktor na zamjeni koji je odradio uzv, moram svejedno opet sljedeći tjedan do svog koji me vodi jer je jedini baš specijalist za ovaj sindrom i ostale slične probleme u našoj bolnici, ali uvijek je lijepo kad je sve u redu i razvija se kako treba. 🙏 Samo mi nije jasno kako unaprijed ne znaju kad imaju godišnji 😁 Uvijek nešto u toj bolnici, ali ajde barem je zamjenski doktor stvarno bio divan i pristupačan 😊 Cure koje idete na more ili ste bile, hoćete li se i kupati? Ja još nisam sigurna hoću li riskirati ili samo gledati more s obale, molim podijelite iskustva.
Super za dobar pregled.
Ja kad sam bila na moru u trudnoćama kupala sam se,jedino sam presvlačila mokri kupaći. Bazene izbjegavam. Čitala sam baš neki dan na tu temu,i zapravo svak za sebe treba odlučiti ali zapravo je najbitnije općenito stanje,ako je netko i van trudnoće dolje osjetljiv i lako dobije infekciju,upalu..bilo bi onda bolje izbjegavati,tako da eto ako van trudnoće nemaš problema sa upalama ili nečim nakon kupanja i s trudnoćom ako je sve ok po meni možeš.
Paola super za pregled! ☺️
Šta se tiče kupanja u moru, ja živim na moru i najnormalnije se kupam. Sve koje znam, a imale su termin na ljeto, su se do zadnjeg dana kupale u moru. Čim izađem iz mora presvlačim kupači da ne stojim mokra i nikako ne idem na popularne plaze gdje je puno ljudi jer mislim da je to leglo bolesti i zaraza. Bolje je potražiti malo zabačenije plaze ☺️. Prijateljica je išla s malom na početku ljeta na jednu popularnu plažu, kad još nije bilo toliko turista i mala je odmah dobila slatke kraste, tako da bih takva mjesta definitivno izbjegavala.
Jel neka od vas ima bolove u preponama? Ja ne mogu hodati od boli, imam osjećaj da se ova mala još nije podignula, pritišće mi sve živo dolje i ne mogu se pomaknuti.
2023. M 🎀🧸
12/25 🎀🎄⏳
Drago mi je da je sve dobro 🤗
Zivim na moru i kupam se svaki dan i sve je u redu 😃
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Osim ako nisi od ginekologa dobila neku striktnu zabranu ja mislim da je za tebe "u teoretskom smislu opasniji" put do mora radi sindroma, nego samo kupanje u moru.
Cure su ti vec napisale nekoliko korisnih savjeta i to je više manje to čega bi se trebala pridržavati. Pa i ja imam svašta nešto, no zato smo mi odjurili na more još za Tijelovo da ulovimo par dana radi starijih klinaca da ne ostanu zakinuti i normalno sam se kupala, pazila da se brzo preskinem. Doduše ja sam tad bila mislim 15 tt.
Jel moguće da sam u nekom postu pročitala da vodiš trudnoću u Vž? Ili je to netko drugi napisao pa sam pomiješala.
Isto zivim na moru,proslo cijelo ljeto sam se kupala,ovo takoder,izbjegavam bazene,ne zbog infekcija vec mi nisu neki prioritet pored mora,ali eto neki dan sam isla s malom i kupala se snjom,ali u trudnoci izbjegavam,ako nisi sigurna mozda cisto zbog sigunrosti da provjeris s doktorom
💙
Hvala svima na odgovorima 🥰 Super prilika da kupim još koji badić jer trebam češće presvlačenje 😁
Dea, da, u Varaždinu vodim 😊 I ti si iz Vža?
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji