Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blondy
    07. Kolovoz 2025. 08:13

Moj ce ici sa mnom svakako. Prvi put nije bio jer nije stigao do rodilista. Prebrzo sam rodila. Nebi se bunila ni da ovaj put bude tako 😂 dosao je kad smo se beba i ja vec mazili 😅

Timi95
    07. Kolovoz 2025. 08:55

mamacita

Imam pitanje!
    Da li cete imat pratnju na porodu? I da li ste imale kad?
    Ja bi bas htjela, ali svi oko mene govore kako to nije pametno i da muskarac nema šta radit na porodu jer kad vidi kako se pati zena i “umire” od bolova on će panicarit da joj pomognu, a ne mogu i osjecat će se lose..Kao i da u tom trenutku uopce ne zelis nikog pored sebe, sam zelis da se sve zavrsi i da beba izade ziva i zdrava..
    I sad uopce ne znam šta da mislim o tome iskreno..Bas su me ostavili bez rijeci jer mi je prvi porod i ne znam uopce šta je pametno..
    Suprug je rekao da bi on htio, ali se boji da ne reagira preosjetljivo na krv, ali opet ga ne zelim forsirat..
    Bas je problem sto u mojoj okolini nitko nije imao pratnju na porodu i onda nemam bas od kog cut neki pametan savjet osim osudivanja zbog tog sto zelim..

Moj muz je bio oba puta sa mnom.. bio mi je podrska.. iako je sutio cijelo vrijeme, jer je znao da me jako boli, kad je trebalo tisakti, pomogao mi je, prerezao je pupcanu vrpcu, drzao je bebu.. i doktori se bolje ponasaju prema rodilji kad je muz uz njih.. ja ne znam sta bi 8h u rađaoni bez njega 🙈

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

EllaMS
    07. Kolovoz 2025. 08:59

Pregledi: 🤰🏻💗
    6.8. - mamacita, lamise38
    14.8. - taratara25 
    18.8. - riamaro 
    20.8. - paula210 m_rosie 
    21.8. - Timi95  barrrbi 
    22.8. - bubica_0706 
    25.8. - Tinchy300 
    27.8. - Giovanna32 
    28.8. - eni233, Zeka26, Srculence

Termini:
    m_rosie - 3.12. 🩷
    Mokica - 3.12. 💙
    Ditaa - 5.12. 💙
    dea3 - 7.12. 💙
    Tinchy300- 10.12. 🩷
    Josipella2025 - 12.12.
    EllaMS - 13.12 💙
    taratara25 - 13.12. 🩷
    lamise38 -  20.12.
    Blondy - 23.12. 💙
    Makarena - 24.12. 🩷
    mamacita - 24.12. 💙
    jagoda20 - 31.12.
    paula210 - 01.01. 💙
    peppao - 4.1. 💙
    Paola32 - 9.1. 🩷
    Ivis - 9.1. 🩷
    Timi95 - 13.1. 🩷
    anamarija8888 - 15.1. 💙
    Faksimila - 17.1.
    Barrrbi - 17.1. 🩷
    bubica_0706 - 17.1. 🩷
    Zeka26 - 21.1. 🩷
    riamaro - 27.1.
    Srculence - 04.02.
    a2025 - 15.2.
    Donna9

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Barrrbi
    07. Kolovoz 2025. 09:08

lamise38

Barrrbi

Čestitam svima na lijepim pregledima ❤️

Ja sam trenutno na +3 i jedem sve 🫣 Najviše mi se jede sve iz pekare i grickalice, voće općenito ne volim i jedem na silu 🤣
    U zadnjih 10 dana svaki dan bolovi što menstrualni što leđa ali znam da je to dio trudnoće tako da nisam u strahu. Prva trudnoća mi je bila panika. 🫣
    Nije mi gin rekla gdje je posteljica smještena ali pošto malu ne osjećam rekla bih opet sprijeda.

Mogu ja na listu pregleda 21.8.🍀

Lamise pozdrav od mene koja sam iz obitelji 11-ero🫣
    Moji imaju nas 9🤣 Mama kaže da joj je lakše bilo s nama nego sada s unučadi🤣🤣🤣

Ajme predobro,tvoji su baš bogati🥰😇
    Jao,pa ja se nekako veselim unučadi i mislim kako je to lakše,daj pitaj mamu zašto je teže s unučadi?🤣🤣

Hahaha 🤣
    Mislim da je to stvar toga što za unučad "odgovara nama " pa je više u strahu nego kad je imala nas. Ovako moji vole djecu i uživaju u unučadi i moja curka bude 9 unuče na putu 🫣

Čestitam svima na pregledima 🙃

Vezano uz pratnju ja idem sama. Imam puno ponuda da idu samnom-sestra, kuma, prijateljice koje su zdr struke kao i ja ali ne želim. Suprug nije za to i željela sam ići sama i prvi puta a i sada 🫣 Svi mi kažu da sam čudna ali meni tako odgovara 🤣💪

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;Th:Oleovit D3, Euthyrox, Novalac, Cyclogest
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀🙏

Makarena
    07. Kolovoz 2025. 09:10

Moj je cijelu prvu trudnoću govorio da želi biti sa mnom i onda kad sam došla u rodilište smo ga i babica i ja doslovno potjerale kući jer kao prvorotka sam, tko zna koliko će trajati, još je bila i noć (on je jadan htio sjediti ispred i čekati 😅). Na kraju sam iznenadila i sebe i njega i rodila brze pa nije stigao. Kasnije mi je bilo drago šta nije bio, većinu poroda smo odradile 2 babice i ja (čak ni doktor nije bio), treća me držala za ruku i masirala leđa dok nije krenuo izgon i to mi je bas pomoglo. Sad ovu trudnoću bih voljela da bude na porodu, ne zbog sebe, već zbog njega. Meni na porodu nije potreban, ali mislim da je rađanje nešto zaista čarobno i jedan poseban trenutak i voljela bih da dozivi taj trenutak kad naše dijete dođe na svijet. Ne mora gledati dolje šta se događa ako će mu biti loše, dovoljno je da me gore drži za ruku/pomaze držati nogu kod izgona i da dozivi taj trenutak kad ugledamo naše dijete ❤️. Samo me strah da neće moći biti sa mnom jer to bude već vrijeme zaraza pa znaju ne dozvoljavati pratnje i posjete. 

2023. M 🎀🧸
    12/25 🎀🎄⏳

• lamise38
    07. Kolovoz 2025. 09:25

Moj je bio sa mnom na petom porodu,prije nije htio a ja nisam forsirala,za peto je bila šala ako bude peto ide sa mnom🤣tako da je išao ali je bio brz porod pa ne znam jel doživio nešto puno niti znam jel mi bio od pomoći 😂😂ali svakako je osjećaj sigurnosti tu i onaj tren kad beba dođe a mi smo oboje s njom je poseban. Na ovaj se nadam da će uspjeti biti sa mnom ali budemo vidjeli

peppa0
    07. Kolovoz 2025. 09:25

Moj muz nije bio samnom na porodima, ali smo dogovorili da udje odmah nakon rodjenja tako da smo bili zajedno s bebom. Meni se ta opcija najvise svidja i ako ce biti moguce voljela bih ponovno tako (radi zime, virusa i sl, ne znam jel ce dozvoliti bolnica). 
    Ja volim taj dio odraditi sama, a on nije ni iskazao zelju da to gleda i postujem. 
    Tako da je sve stvar vasih zelja i ne trebate slusati druge jer svako ima svoje. 

• mamacita
    07. Kolovoz 2025. 10:08

Hvala vam puno sto ste to podijelile sa mnom! Odmah mi nekako lakse, jer kod mene su svi maltene protiv tog..Sogorica da ne pricam..🤣odma napad na mene kad kazem da bi htjeli da bude na porodu…

• donna9
    07. Kolovoz 2025. 10:19

mamacita

Hvala vam puno sto ste to podijelile sa mnom! Odmah mi nekako lakse, jer kod mene su svi maltene protiv tog..Sogorica da ne pricam..🤣odma napad na mene kad kazem da bi htjeli da bude na porodu…

Napravite kako ti i muž osjećate da bi vam bilo draže, a selo neka priča. U mojoj okolini nije bilo iščuđujućih komentara što će muž ići na porod, ali znam da neki ne odobravaju samo su se suzdržali od komemtara. Dok je recimo od muža brat koji je bio na dva poroda dvoje djece rekao da ako mi muž zbog posla ne bude mogao ići, da se on nudi😅 Na kraju mi je bio muž i to nam je ostala prelijepa uspomena za cijeli život. A tek boravak svih troje skupa nakon poroda - neprocjenjivo. Još se potrefilo da su nas pustili cijelo popodne skupa, baš baš predivno iskustvo. Tako da muž definitivno ide i na drugi porod🥰

💃ok 🤵oligoastheno/azoo
    05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
    05/25 ➕

• paula210
    07. Kolovoz 2025. 12:19

Cestitke na dobrim prelgedima❤️
    Sto se tice kilaze ja sam zasad u +2 kg al sve mi ide u trbuh opet tako da mi je to super a trbuh minje mali tako da isto kao i sa prvom
    Sto se tice pratnje na porodu mom muzu su napunili glavu njegova mama da muz nema sta radit tamo i onda je jedno vrijeme bio da ne ide i ja sam rekla da je on meni tad najpotrebniji i da ne zelim to sama i da znam da on to moze i na kraju je ipak isao svojom voljom,i hvala bogu jer sam ja imala porod skoro 24 sata i bio je samnom u predradaoni i radaoni od 10 ujutro do 11 navecer ,nez sta bi sama radila tako i onda jos na carskom mene bilo ful strah i bas mi je drago da je bio tu i pricao samnom da ne razmisljam tako da i sad svakako ide,sam je rekao da ce biti samnom,a i dobio je priliku prvi imat zlatni sat sa bebom pa su se mazili bez mene dobrih sat i pol

💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.