Evo sad sam pogledala detaljno nalaz, nalaz ima 3 stranice, od toga su dvije nalaz fetalne ehokardigrafije, tako da mi je čak i to odradio i skroz sam mirna sad 😊
2023. M 🎀🧸
12/25 🎀🎄⏳
Ja sam obavila anomaly, pogledao je sve organe detaljno, sve je u redu, potvrđeno da je curica i dobili smo bas lijepe 3D slike 🥰. Moja isto bas jako udara i non stop, bas je osjećam, ne želim znati šta bi bilo da je posteljica iza 😅. Osjetila sam je i na ultrazvuku i taman vidjela kako se miče i lupka 😍. Ja ne nosim ništa trudnicko, kupila sam si čim sam saznala za trudnoću haljine i hlače na gumu sad za ljeto pa to nosim. Trbuh mi još nije toliko veliki, vidi se, ali mislila sam da će biti i veći s obzirom da je 2. trudnoća. Šta se tiče apetita, ja ga bas i nemam, jedu mi se jedino povrtne juhe i mrkva 😅 u prošloj trudnoći su bili pečeni krumpiri tako da mi je ovo zdravija želja haha
Super za dobar i detaljan pregled! Jel ti vaginalno mjerio cerviks ili?
E želja ti je stvarno top,ja se trenutno baš borim s apetitom,prevelik je🤣sve mi je fino i stalno bi mogla jest🤐
Javljam da je kod nas sve u redu i da nam stize deckic 💙
Nemam jos termin za iduci pregled jer se moram naruciti u bolnici za anomaly.
Makarena bas mi je drago za tako detaljan pregled!
Moj se deckic nije bas htio slikati, prekriva se rucicama, iako se gin trudio uloviti ga. Meni se cini da to njima jako smeta.
U + sam 4kg, gladna sam kao vuk stalno. U staru robu vise ne stanem 😅
Ja sam obavila anomaly, pogledao je sve organe detaljno, sve je u redu, potvrđeno da je curica i dobili smo bas lijepe 3D slike 🥰. Moja isto bas jako udara i non stop, bas je osjećam, ne želim znati šta bi bilo da je posteljica iza 😅. Osjetila sam je i na ultrazvuku i taman vidjela kako se miče i lupka 😍. Ja ne nosim ništa trudnicko, kupila sam si čim sam saznala za trudnoću haljine i hlače na gumu sad za ljeto pa to nosim. Trbuh mi još nije toliko veliki, vidi se, ali mislila sam da će biti i veći s obzirom da je 2. trudnoća. Šta se tiče apetita, ja ga bas i nemam, jedu mi se jedino povrtne juhe i mrkva 😅 u prošloj trudnoći su bili pečeni krumpiri tako da mi je ovo zdravija želja haha
Super za dobar i detaljan pregled! Jel ti vaginalno mjerio cerviks ili?
E želja ti je stvarno top,ja se trenutno baš borim s apetitom,prevelik je🤣sve mi je fino i stalno bi mogla jest🤐
Nije, zadnji put sam imala vaginalni pregled u 12tt.
Peppao cestitam na deckicu 🩵 mojoj se bas lijepo vidi lice, uspio je uhvatiti u trenutku kad je maknula jednu ruku s lica, nije se stala micati 😅 ja sam isto +4 kg trenutno
2023. M 🎀🧸
12/25 🎀🎄⏳
Moj se deckic nije bas htio slikati, prekriva se rucicama, iako se gin trudio uloviti ga. Meni se cini da to njima jako smeta.
Ajme cestitam 💙 bas mi je drago. Sad su 2 seke i jedan braco?
Niti moja djeca se nisu htjela pokazati na uzv 😅 jedino su uvijek rasirili noge i pokazali međunozje 🙈 sad cemo vidjeti kako ce ova mala biti sljedeci pregled..
Ja imam 21.8. redoviti pregled, a 2.9.idem na 4D 🥰 jako se veselim, jer vodim djecu da vide bebu 🤗
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Niti moja djeca se nisu htjela pokazati na uzv 😅 jedino su uvijek rasirili noge i pokazali međunozje 🙈 sad cemo vidjeti kako ce ova mala biti sljedeci pregled..
Ja imam 21.8. redoviti pregled, a 2.9.idem na 4D 🥰 jako se veselim, jer vodim djecu da vide bebu 🤗
Da, dvije curke i deckic. Nestvarno mi je jos, ovaj put sam najvise plakala od srece, bas sam pekmez 🫠
Ovo sad su najljepsi uzv, kasnije su bebe vec vece i slabije se sve vidi.
Meni nikad ne pokaze lice, samo ga cijelog gleda.. A zadnji put sam bila na anomaly scanu u bolnici jer je moja gin na godisnjem i nisam vidjela nista jer je imala ekran okrenut prema sebi. Ali planiram na 4D 😊
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 31
👦🏼 19.10.2018. 💙
Da, dvije curke i deckic. Nestvarno mi je jos, ovaj put sam najvise plakala od srece, bas sam pekmez 🫠
Ovo sad su najljepsi uzv, kasnije su bebe vec vece i slabije se sve vidi.
Aaa predobro! I kod mene su prvo dvije curke pa dečko☺️
Ja jedva čekam sutra vidjet bebicu,iako sam ja odlučila da ne želim znat spol ali svejedno se veselim vidjet kako napreduje i baš me zanima hoće li nam uspjet neku dobru sliku lica ulovit😇
Meni nikad ne pokaze lice, samo ga cijelog gleda.. A zadnji put sam bila na anomaly scanu u bolnici jer je moja gin na godisnjem i nisam vidjela nista jer je imala ekran okrenut prema sebi. Ali planiram na 4D 😊
Baš bezveze,mogla ti je barem malo pokazat🙄
Pregledi: 🤰🏻💗
6.8. - mamacita, lamise38
14.8. - taratara25
18.8. - riamaro
20.8. - paula210 m_rosie
21.8. - Timi95
22.8. - bubica_0706
25.8. - Tinchy300
27.8. - Giovanna32
28.8. - eni233, Zeka26
Termini: