Kod mene je obrnuto, decko pa 2 curice. On ce paziti na svoje seke 🙈
Ja od danas pazim malo na prehranu. Imam od Fitness Anny plan prehrane bas za trudnice.. i odlican je. Mogla bi vam tu poslati, ali ne znam kako 😅
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Pozdraav!
Bebica je odlicno, jos jednom potvrdeno da je decko🥹
Tlak mi opet bio visok, ali dobro nije strasno…
Dosla sam do 81kg🤯 uopce ne primjetim to iskreno, samo vidim po trbuhu..
I jos jedna odlicna vijest ureaplazma je negativna🙏🏼🥳tako da od jedne ture antibiotika sam se uspjela rijesit, hvala Bogu🙏🏼
Mali beban mi je cak i mahao, bas sam se sva raznjezila, tek sad nekako vise imam osjecaj da sam trudna..
I imam bas jake bolove u maternici i to me onako kao da me stegne i drzi me tako, jedva bi hodala…Kaze da je to sve normalno jer maternica raste i takoder me prepone bole vec 2tj jedva hodam….Ali to je sve takoder normalno i sve je uredu grlic je zatvoren..Iako prosli put je bio 40mm, a sada 37mm..
Bas sam se bila uplasila zbog prepona pogotovo da se nisam pocela otvarat, ali nisam..
Nisam bas aktivna u grupi, krecimo i tako imamo radnu akciju u stanu posto je suprug na godisnjem pa ni ne stignem nista🫣
Pozdrav cure, evo da se javim sa pregleda. Bebica je u redu. Termin poroda 10.02.2026.
Jedino mi je rekao da moram mirovat do sljedece kontrole za 4 tjedna jer je posteljica nisko. Kaze da se nada da ce se podic do iduceg pregleda. Da li se netko mozda susreo s time?
Odradila sam Nifty standard test i cekamo rezultate i spol kroz tjedan dana ❤️
Pozdraav!
Bebica je odlicno, jos jednom potvrdeno da je decko🥹
Tlak mi opet bio visok, ali dobro nije strasno…
Dosla sam do 81kg🤯 uopce ne primjetim to iskreno, samo vidim po trbuhu..
I jos jedna odlicna vijest ureaplazma je negativna🙏🏼🥳tako da od jedne ture antibiotika sam se uspjela rijesit, hvala Bogu🙏🏼
Mali beban mi je cak i mahao, bas sam se sva raznjezila, tek sad nekako vise imam osjecaj da sam trudna..
I imam bas jake bolove u maternici i to me onako kao da me stegne i drzi me tako, jedva bi hodala…Kaze da je to sve normalno jer maternica raste i takoder me prepone bole vec 2tj jedva hodam….Ali to je sve takoder normalno i sve je uredu grlic je zatvoren..Iako prosli put je bio 40mm, a sada 37mm..
Bas sam se bila uplasila zbog prepona pogotovo da se nisam pocela otvarat, ali nisam..
Nisam bas aktivna u grupi, krecimo i tako imamo radnu akciju u stanu posto je suprug na godisnjem pa ni ne stignem nista🫣
Super 🥰
I mene zna zaboliti u maternici na par sekundi. Neki dan kad sam se vozila, bol je bila u maternici i iza po leđima, bas sam se prepala.. ali proslo je..
Koliko kg si dobila od pocetka? I meni je tako sve u trbuhu i grudima, drugi ne bi ni primjetili da sam trudna, jer sam ista, samo mi to iskoci.. ali nosim siroko pa se ne kuzi da imam trbuh 😅 nisam spremna na uske haljine 🙈 ja variram 59,5kg do 60kg.. bas ovisi sta jedem i najvise koliko pijem, jer pijem puno vode.. rekla bi da sam tu 1kg u plusu i minusu 🤣 ali vec znam da nakon 20.tt kg idu gore bez da i jedem 😅🙈
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Timi95 bilo bi super da možeš podijeliti ili barem staviti primjer za jedan dan,nekad točno nemam ideja šta jesti. Na koliko kcal se bazira dnevni unos?
Mamacita super za dobar pregled,Žao mi je zbog tlaka,to i mene čeka danas🤣odlično da si se riješila ureaplazme. Kile,ah tek će krenut gore,barem kod mene🤪
Kod mene ima svakakvih bolova,ali jednostavno sam navikla da se sve to širi i raste i pomiče a i s obzirom na godine i broj trudnoći sigurno da mi je sve intenzivnije. U svakoj sam trudnoći bila u grču da se ne otvaram a na kraju sam svaku iznijela do kraja ili čak i prenijela,tako da sam se sad nekako opustila i prihvatila da je sve to normalno i da je bilo šta zabrinjavajuće da bi primjetila.
Newgirl čestitam na dobrom pregledu,još je rano tako da ima vremena da se digne posteljica,bit ce to sve ok.
Bravo cure za dobre preglede. Mene isto nesto probada zadnjih dana, valjda je sve okej.
Ne zivcirajte se oko tlaka, znam kako vam je😅 ni ja si ne mogu pomoci s time. Ali eto odradila sam sve provkere tlaka pa smo sad mirni i doktori i ja 🙂
Timi95 bilo bi super da možeš podijeliti ili barem staviti primjer za jedan dan,nekad točno nemam ideja šta jesti. Na koliko kcal se bazira dnevni unos?
Mamacitasuper za dobar pregled,Žao mi je zbog tlaka,to i mene čeka danas🤣odlično da si se riješila ureaplazme. Kile,ah tek će krenut gore,barem kod mene🤪
Kod mene ima svakakvih bolova,ali jednostavno sam navikla da se sve to širi i raste i pomiče a i s obzirom na godine i broj trudnoći sigurno da mi je sve intenzivnije. U svakoj sam trudnoći bila u grču da se ne otvaram a na kraju sam svaku iznijela do kraja ili čak i prenijela,tako da sam se sad nekako opustila i prihvatila da je sve to normalno i da je bilo šta zabrinjavajuće da bi primjetila.
Newgirlčestitam na dobrom pregledu,još je rano tako da ima vremena da se digne posteljica,bit ce to sve ok.
Koliko imas djece, kako uspijevas sve hendlati? 🫠
Meni je malo panika kako cu s njih troje, ali valjda ce se sve nekako posloziti 🤭
Pozdrav cure, evo da se javim sa pregleda. Bebica je u redu. Termin poroda 10.02.2026.
Jedino mi je rekao da moram mirovat do sljedece kontrole za 4 tjedna jer je posteljica nisko. Kaze da se nada da ce se podic do iduceg pregleda. Da li se netko mozda susreo s time?
Odradila sam Nifty standard test i cekamo rezultate i spol kroz tjedan dana ❤️
Super 🥰
Da, u drugoj trudnoci u 14.tt posteljica mi je cak bila u uscu, u 18.tt na pregledu se podigla 😀
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Mamacitasuper za dobar pregled,Žao mi je zbog tlaka,to i mene čeka danas🤣odlično da si se riješila ureaplazme. Kile,ah tek će krenut gore,barem kod mene🤪
Newgirlčestitam na dobrom pregledu,još je rano tako da ima vremena da se digne posteljica,bit ce to sve ok.
Koliko imas djece, kako uspijevas sve hendlati? 🫠
Meni je malo panika kako cu s njih troje, ali valjda ce se sve nekako posloziti 🤭
Šestero😜🥰
Ne uspijevam! Odavno sam se pomirila da ne mogu sve stići i sve napraviti,ali prioritet mi je uvijek skuhati i veš oprati a ostalo kroz dan kako stignem,i naravno svi sudjeluju u čišćenju,najstarije cure konkretnije mogu pomoci samo ih preko ljeta više nema nego ima doma😂
Ma sve to dođe nekako na svoje,u početku je uvijek nekako teže ali bude lakše. Mene je sad isto frka kako ću jer ovak9 mali razmak nisam nikad imala🤔🫣
Ako mi neka zna reci kako da ucitam sliku, bila bi zahvalna 😀
Iskreno, ne znam 🙈 ali meni je to sasvim dovoljno pa cak i previse hrane kroz dan.. cak jedan međuobrok preskocim, jer mi bude previse.. prehrana se baziran na svjezem siru, povrcu, mesu, ribi, integralnim ugh, zitarice, orasasti, voce za uzinu, jaja.. nema prerađene hrane, sto mi je dosta bitno.. naravno, ako idem negdje pojedem sta ima tamo ili si nekad priustim nesto slatko (ako me trazi, ali to je bas rijetko) .. inace sam bas slatkoljubac 🤣🤣
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji