Cestitam na curici🩷
Timi95-je stvarno je lijepo,i uredno sve,vidi se da je novo,ja sam se bas osjecala tamo okej,kao da nisam u bolnici,doduse jedva sam cekala doc doma odmorit,ali eto ja prezadovoljna,hrana mi je isto bila super(ja nisam izbirljiva tako da meni je sve okej),cistacice su isto super,kupaona suped,jedino sta je tus malo sklizak,bas moras pazit ja sam skoro pala kad sam se isla tusirat ksd dam stala u tus kabinu,sad nez jel to slucajnsot bila ili ne,za ostale dane sam bas jako pazila kad bi ulazila pa je bilo dobro…
💙
Jedna info - DM vise ne dijeli pakete za trudnice, ali ima u ap babybonus program pa tamo dobijete popuste na mama i baby asortiman kad se uclanite
I moja preporuka za Kik, tamo ima velik dio za bebe i djecu i puno povoljnije cijene u odnosu na npr babycenter.
dekice, tetra pelene, odjeca, rucnici, a po meni super kvaliteta
Bas bezveze.
Eni cestitam ti!! Još jedna curica 🎀😍
Cure, jel neka od vas ima glavobolje? Meni su skoro pa svakodnevne, a inače nemam problem s tim. Čitala sam da može biti simptom visokog krvnog tlaka, ali kad god mjerim je oko 100/60 pa nije do toga 🤷🏻♀️. Nisu mi jake glavobolje, izdržljive su, ali su stalno prisutne. Dva dana me bas užasno boljela, uspjela sam izdržati bez da pijem tabletu pa je prošlo na par dana samo od sebe.
Osim migrena u prvom tromjesjecju, kasnije vise nisam imala glavobolje.. jedino me sinusi bole, ali to sam vec navikla.. meni je jos zacepljen nos pa se s tim mucim.. inace popijem tabletu bas ako me jako nesto boli.. imam i problema sa bolovima u zglobovima koljena i ramenima, ali za to ne pijem nista 🫣 to me cesto boli u trudnoci.
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Čestitke na curici Eni ♥️
Makarena ista stvar i kod mene… evo jutros od 4 užas. Navodno je to sve normalno dok nije stalna jača bol koja traje danima. Uzela sam si lupocet teen pa njega popijem 2x tjedno 🙈
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️ FET - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ 9+2 ♥️ 12+3 ♥️ 16+6 ⏳
riamarro@hotmail.com
Konacno sam narucila nesto za bebu. Bas sam se sad isplakala muzu kako uopce nemam osjecaj da sam trudna, niti da sam uzbuđena kao za prvo dvoje, vise me to sve umara i ne mogu biti ona stara ja kao prije.. na Mali zakladi sam uzela Maxi Cosi mali krevetic tipa Next tu me.. na popustu je 15% pa ajde da kupim nesto da ne bude da nemam nista.. iako nam slijedi renovacija stana (na sto uopce nisam spremna 😮💨), ali eto, mora se..
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Ja ne mogu odoljeti pa sam vec dosta toga kupila/dobila. Od vecih stvari mi je ostao jedino madrac. Robicu cu pomalo kako mi se sto svidi, jer ovaj put nazalost nemamo od koga dobiti, ima puno djecice oko nas, ali sve se vec podijelilo.
Nemam problema s glavoboljom pa ne mogu pomoci, meni je kao i Timi, zacepljen nos i bolni zglobovi. Za nos aqua maris, a za zglobove koristim omniflex, ne bas svakodnevno, ali kad me jace boli, popijem jer mi pomogne. Ovako inace se super osjecam, ali vec mi je sve teze juriti kao dosad 100 na sat pa osjecam da moram malo usporiti tempo.
Jedna info - DM vise ne dijeli pakete za trudnice, ali ima u ap babybonus program pa tamo dobijete popuste na mama i baby asortiman kad se uclanite
I moja preporuka za Kik, tamo ima velik dio za bebe i djecu i puno povoljnije cijene u odnosu na npr babycenter.
dekice, tetra pelene, odjeca, rucnici, a po meni super kvaliteta
Bas bezveze.
Eni cestitam ti!! Još jedna curica 🎀😍
Cure, jel neka od vas ima glavobolje? Meni su skoro pa svakodnevne, a inače nemam problem s tim. Čitala sam da može biti simptom visokog krvnog tlaka, ali kad god mjerim je oko 100/60 pa nije do toga 🤷🏻♀️. Nisu mi jake glavobolje, izdržljive su, ali su stalno prisutne. Dva dana me bas užasno boljela, uspjela sam izdržati bez da pijem tabletu pa je prošlo na par dana samo od sebe.
Osim migrena u prvom tromjesjecju, kasnije vise nisam imala glavobolje.. jedino me sinusi bole, ali to sam vec navikla.. meni je jos zacepljen nos pa se s tim mucim.. inace popijem tabletu bas ako me jako nesto boli.. imam i problema sa bolovima u zglobovima koljena i ramenima, ali za to ne pijem nista 🫣 to me cesto boli u trudnoci.
Ajme e i zglobovi. Mene od prvog poroda bole kukovi i koljena, kad sam rodila prvu par mjeseci nakon nisam normalno mogla na stepenicama hodati od bolova. Prekjučer sam plesala s malom, nakon 5 min su me toliko počeli boljeti listovi i koljena da sam morala odmoriti. Ja se isto ne osjećam da sam trudna iako beba udara tako da se sad vidi i preko trbuha, ali nekako si u glavi ne mogu spojiti. Bas sam jučer razmišljala da jedva čekam roditi, sva sam si nikakva, sve me boli, ne mogu se lijepo igrati ni posvetiti starijoj, kad napravim po kući onda sam na kauču i to je to. Obje trudnoće su mi super lagane, bez komplikacija, ali i prvi put i sad bas ne volim biti trudna i jedva čekam roditi 😕.
2023. M 🎀🧸
12/25 🎀🎄⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji