Ja u Rijeci i prvo dvoje sam tamo.. sad me zanima novo rodiliste, rekli su da je kao u hotelu 😅 inace sam iz Istre pa mogu birati Rijeka ili Pula
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Jedna info - DM vise ne dijeli pakete za trudnice, ali ima u ap babybonus program pa tamo dobijete popuste na mama i baby asortiman kad se uclanite
I moja preporuka za Kik, tamo ima velik dio za bebe i djecu i puno povoljnije cijene u odnosu na npr babycenter.
dekice, tetra pelene, odjeca, rucnici, a po meni super kvaliteta
Žene moje stigli mi rezultati prenatalnog testa . Low risk , uredno sve . Stiže nam curica 😍❤️🥹🤰
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Žene moje stigli mi rezultati prenatalnog testa . Low risk , uredno sve . Stiže nam curica 😍❤️🥹🤰
Odlicnoo, cestitam🥹❤️🙏🏼
Nek je sretno dalje 🥰🥰🎉
Cestitam 🥰❤️ nek bude do kraja sve u redu 😍
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Jedna info - DM vise ne dijeli pakete za trudnice, ali ima u ap babybonus program pa tamo dobijete popuste na mama i baby asortiman kad se uclanite
I moja preporuka za Kik, tamo ima velik dio za bebe i djecu i puno povoljnije cijene u odnosu na npr babycenter.
Nisam znala za Kik, nikad tamo ne kupujem.. inace robicu kupujem h&m, C&A, Next- imaju tako predivne robice, za bebice onih kombinezonica, bodica, ma bas svega.. i uvijek bude u kompletu po 5-6 kom
Iskreno, ja to jos nista ne gledam 😅 jos nisam ni svijesna da sam trudna..
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Eni233 čestitam na dobrom rezultatu i curici🥰
Peppa0 hvala na info za dm,nisam znala da više nemaju pakete. Što se tiče robice jako rijetko kupim išta u Kiku jer nemam običaj otići tamo,mali je dobio nekoliko kompletica njihovih i bili su ok,jedino se na jednom majica sva razvukla nakon jednog pranja.
Ja sam bas jucer od malog rasporedila sve 56 i 62 u jednu vreću za pohranu,šogorica ce mi od cura isto tako izdvojiti nešto samo za početak pa tamo pred kraj operem i pripremim,nema mi smisla kupovati išta kad ne želim znat spol,eventualno po jedan komplet za oba spola za izlazak iz bolnice bi kupila i pripremila.
Bas bezveze.
Eni cestitam ti!! Još jedna curica 🎀😍
Cure, jel neka od vas ima glavobolje? Meni su skoro pa svakodnevne, a inače nemam problem s tim. Čitala sam da može biti simptom visokog krvnog tlaka, ali kad god mjerim je oko 100/60 pa nije do toga 🤷🏻♀️. Nisu mi jake glavobolje, izdržljive su, ali su stalno prisutne. Dva dana me bas užasno boljela, uspjela sam izdržati bez da pijem tabletu pa je prošlo na par dana samo od sebe.
2023. M 🎀🧸
12/25 🎀🎄⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji