Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lamise38
    23. Srpanj 2025. 14:23

Timi95 hahah a da svakakve faze njima dođu,ali smiješni su😂
    Lelaaaa s obzirom da nema baš krvi da ide više vjerojatno je sve ok,ali svakako ako se ponavlja ili nedaj Bože pojača odi na hitnu ili kontaktiraj gin.
    Blondy ja nisam nikad uzimala ništa osim lupoceta od 500,neke cure s migrenama su spominjale da su pile brufen,da im je dr.dao dozvolu. Znam da brufen ne smije u jednom od tromjesečja ali evo stvarno ne znam u kojem. Nisam baš od pomoći🤔
    Paula210 i to sa boardom nije loša opcija,di ste kupili?
    Što se tiče posteljice nemam iskustva sa niskom,ako nisi dobila nikakvu zabranu vjerujem da možeš sve ali opet ako te brine možda da malo usporiš prije toga pregleda čisto radi svog mira i da nebi bilo

• paula210
    23. Srpanj 2025. 14:31

Pa ja mislim da ce mi posluzit jer kupovati nova kolica,a prakticki imam nova mi je besmisleno
    Kupili smo u momaxu u rijeci,mislim da ima i online taman je akcija ovih dana na sve za bebe
    A nisam da,ali mislim da cu napraviti kao sto si i rekla zbog svog mira malo usporiti

💙

• paula210
    23. Srpanj 2025. 14:32

Ne lazem,oprosti🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️u lesnini smo kupili,sad pitala muza😂

💙

bubica_0706
    23. Srpanj 2025. 14:49

paula210

Kolica-pricale ste za kolica sa djecom sa malom razlikom,meni ce biti razlika 15 mjeseci i jucer smo bas nasli na akciji slucajno buggy board za 60 eura(inace je po 120 sve sta sam gledala) i reko muzu ma kupuj odmah pa i ako se nece koristit dat cu nekome ili prodati,kupili smo univerzalni jer imam dvoja kolica(kosaru i onda sportska) i super mi je jer kad sjedi se moze drzati kao na biciklu a to za sjedenje se moze i maknuti pa moze samo i stajati😊

Meni je nisko posteljica,ali mi nista gin nije jucer spominjao da moram prestat trenirati ili nesto za odnose,rekao je da iduci put radilo vaginalno pa da cemo vidjeti i usce a i koliko je zapravo nisko jer se do tada jos uvijek moze i podici(tada cu biti 21+1)

Malo si razmisljam za tu posteljicu cijelo vrijeme i nadam se da ce sve biti okej i da je sve u granici normalne i da cu moci sve raditi idalje normalno,doduse nisam upoznata sa niskom posteljicom niti sam guglala pa ni ne znam nista o tome ali ja si odmah stvaram brigu u glavi🤯

Meni je dr za nisku posteljicu rekla samo da bi bilo dobro da izbjegavam odnose, ali ako sam ih imala do sada ništa strašno. Ništa mi nije spominjala da moram mirovati ili bilo što drugo.

Kaže da ju to što je nisko ne zabrinjava, da je još rano i da se to obično podigne kako se maternica povećava. Objasnila mi je da maternica raste kao da se napuhuje balon i kako se napuhuje tako se posteljica pomiče prema gore.

10/2021 ❤️
    01/2026 ❤️⏳

• Hamala
    23. Srpanj 2025. 15:54

paula210, bubica_0706 kod mene je posteljica bila nisko, skroz preko usca sa nekih 16 tjedana. Dr mi je rekao da nista ne trebam mijenjati, jedino ako primjetim bilo kakvo krvarenje odmah odem na hitnu i pokazem im nalaz. Tako da sam nastavila sve normalno raditi i mjesec dana kasnije na pregledu se vidjelo da se posteljica podigla. 

👩 90., PCOS, AMH- 43,5 pmol/L
    🧑 87.god., OAT
    Repromed
    10/24 ICSI 15🥚, blagi hiper, freeze all, 5❄️
    03/25 FET 6+5 ❤️, Panorama ✅ 🩵

• paula210
    23. Srpanj 2025. 16:31

Super hvala cure na iskustvima,znam da je jos stvarno rano i da cak neki gin cekaju do 30.tj da se podigne,nije on nista komentirao tako da sigurno nema mjesta panici ili bilo sta ali eto uvijek neka briga unaprijed🤷‍♀️

💙

• mamacita
    23. Srpanj 2025. 16:32

Meni je sljedeca kontrola 06.08. Taman prije mora, a i on ide na godisnji pa da ne moram dugo cekat…
    Pa me mozes slobodno upisati kada budes mogla🥰

Jel koja od vas putovala po 5 i vise sati? Mi sada idemo 11.8 na Krk pa kad se vratimo tjedan dana sam doma i idemo kod rodbine u Dubrovnik…
    Malo me brine sam sto je Dubrovnik od nas udaljen nekih 8h..Ali nadam se da će ginekolog reci da mogu posto mi je uredna trudnoca..

• donna9
    23. Srpanj 2025. 16:40

mamacita

Meni je sljedeca kontrola 06.08. Taman prije mora, a i on ide na godisnji pa da ne moram dugo cekat…

Jel koja od vas putovala po 5 i vise sati? Mi sada idemo 11.8 na Krk pa kad se vratimo tjedan dana sam doma i idemo kod rodbine u Dubrovnik…
    Malo me brine sam sto je Dubrovnik od nas udaljen nekih 8h..Ali nadam se da će ginekolog reci da mogu posto mi je uredna trudnoca..

Ja sam putovala 8-9 sati autom u prošloj trudnoći, bila sam 2-3 mjeseca trudna. I još sam kasnije s 4 mjeseca vozila 4-5 sati. Rekao mi je gin da mogu bez problema samo da napravim pauzu i protegnem se svako 2-3 sata.

💃ok 🤵oligoastheno/azoo
    05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
    05/25 ➕

• mamacita
    23. Srpanj 2025. 18:50

donna9

mamacita

Ja sam putovala 8-9 sati autom u prošloj trudnoći, bila sam 2-3 mjeseca trudna. I još sam kasnije s 4 mjeseca vozila 4-5 sati. Rekao mi je gin da mogu bez problema samo da napravim pauzu i protegnem se svako 2-3 sata.

Nadam se da će tako i meni reci, vidjet cemo🤣
    Kad ja ne vidim problem, isto tak svaka 2-3h stanemo protegnem se i ajmo dalje..

Timi95
    23. Srpanj 2025. 20:09

Newgirl

Pozdrav cure, posljednja dva dana imam jaku, bas tesko podnosljivu glavobolju. Dovedem se do toga da moram popit paracetamol iako ne pomogne bas uvijek. Glavobolja je pracena jakim mucninama i u konacnici i povracanjem.
    Evo konkretno jutros me ne boli toliko glava, ali zato je mucina bas jaka, cak me i na wc vuce..
    da li imate savjet kako ste se nosile da svim tim simptomima i da li vam je nesto olaksalo muke?
    Hvala 🙈

To sto opisujes je migrena bez aure.. ja inace pijem Brufen 600. Ginekolog mi je rekao da mogu slobodno, salo ne zadnja 3mjeseca trudnoce.. ali najbolji lijek za migrenu je povracanje.

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.