Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lelaaaa——
    14. Srpanj 2025. 11:23

Pozdrav drage mame pisala sam vam na pocetku trudnoce evo sad sam 19+4
    Za sada je sve odlicno saznali smo da nosimo decka🩵
    Danas nam je kontrola 

Lelaaaa——
    14. Srpanj 2025. 11:24

Uvijek vas citam samo slabo pisem radi starijeg djeteta i obaveza🙈

Blondy
    14. Srpanj 2025. 11:32

Ja sam otisla na godisnji s +2.5, sad se bojim stati na vagu kad dođem kuci. Nece biti dobro 😅
    Uglavnom, pripazit cu kod kuce jer se ne zelim jako udebljati. Ne zbog izgleda nego znam da ce mi biti tesko u trudnoci ako dobijem puno kila. Zeljela bih kao u prvoj, tad sam dobila 7, 8 kg i bila sma poletna do zadnjeg dana. Ali eto, cini mi se da nece biti bas tako ovaj puta haha

riamaro
    14. Srpanj 2025. 12:41

Barbiii cestitam na curici, Lelo cestitke na decku ♥️

Btw kako pripaziti u trudnoći na kilažu? Ne znam je li to samo u prvom tromjesečju, ali ja ne mogu bit gladna, odmah mi pozlije. Jedem relativno zdravo i raznovrsno, ne jedem slatko osim voća, ali ako ne unesem određenu količinu proteina recimo, krenem se trest, preznojavat i sl. 
    5kg u plusu za sad 😅

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenozoospermia
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
    ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
    9+2 ♥️

riamarro@hotmail.com

Makarena
    14. Srpanj 2025. 12:52

Barrrbi, Lelaaa cestitam ❤️

riamaro

Barbiiicestitam na curici,Lelocestitke na decku ♥️

Btw kako pripaziti u trudnoći na kilažu? Ne znam je li to samo u prvom tromjesečju, ali ja ne mogu bit gladna, odmah mi pozlije. Jedem relativno zdravo i raznovrsno, ne jedem slatko osim voća, ali ako ne unesem određenu količinu proteina recimo, krenem se trest, preznojavat i sl.
    5kg u plusu za sad 😅

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

Makarena
    14. Srpanj 2025. 13:02

Natipkala cijeli post i nije se poslalo 🙄. Ne znam kako paziti oko kila na tvom mjestu, ako jedeš tako zdravo i raznovrsno, ja se ne bih brinula. Jednostavno ti tako tijelo reagira. Ja svaki dan pojedem pekaru i neku glupost navečer i +3 sam u plusu, s tim da sam te kile dobila ima 3 dana, bas sam odjednom buknula, osjećam se ko kit i jedva sad nosim ove kile. U prvoj trudnoći sam se u korizmi odrekla slatkog i grickalica i gubila kile iako sam bila 7. mjesec trudnoće. Ti samo nastavi jesti, pogotovo ako ti je loše ako ne pojedeš, tijelo ti traži i nemoj mu uskraćivati ☺️

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

• lamise38
    14. Srpanj 2025. 15:25

Bok drage trudnice,nadam se da ste dobro. Meni se energija dosta vratila pa sam baš aktivna zadnjih dana,konačno imam snage i počistit i prošetat i sve obavit🫠
    Baš mi leti vrijeme ko ludo i ne mogu vjerovati da još nepuna 3 tjedna i već pola trudnoće iza mene. Ja sam na nekih +3 kile,ali morala sam izbacit sve pekarsko i kruh jer sam primjetila da baš previše pojedem a kile idu. Tako da sam sigurno bila i na više od te 3 kile u plusu ali kako sam počela paziti i zdravije i pametnije jest malo je otišlo dolje. Nebi to meni previše brinulo ali sam sklona dobivanju kila a nisam izgubila ni od prošle trudnoće tako da sam baš ušla u trudnoću sa dosta kila viška😵‍💫

• paula210
    14. Srpanj 2025. 17:12

Cestitam na curici i deckicu❤️💙

Mene bas zanima dali sam ja ista dobila,prosli pregled sam i dalje bila na 0,proslu trudnocu sam dobila 12 kila ali sve je doslovno bilo u trbuhu,cim sam se porodika iduci dan na vagi kilaza kao i prije trudnoce,tako da se isto nadam da ce i sada biti makar jedem puno vise nego u prvoj trudnoci,pa sam dosta i pripazila na prehranu i nadam se da nece biti previse kila,jer cu imati trbuh do zuba kad ce mi mala poceti trckarati i morat cu trcat za njom pa da mi je lakse

mokiica
    14. Srpanj 2025. 17:24

Evo i ja sam danas s pregleda, uglavnom sve je super zasad, beba je 450gr teška 🥲 ostale je sve kako treba biti ☺️ idući pregled 1.8.. s obzirom da ja idem na GO, i onda on dogovorili smo se da ćemo napraviti koji dan ranije pregled.
    S kilama sam još uvijek na pozitivnoj 0. Doduše ja nosim udlage na zubima, pa mi se neda to skidati i stavljati 10x na dan. Inače mi želja za gricnuti nešto dođe bas često 🙂

Lelaaaa——
    14. Srpanj 2025. 18:50

Evo mene sa pregleda sve je u najboljem redu🩵
    Ja sam isto +5 kg 
    Ovaj mjesec 4 kile dobila
    Morat cu pripaziti
    Beba je duga cca 24 cm vec

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.