Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lamise38
    03. Srpanj 2025. 11:19

Cure hvala na dobrodošlici☺️
    Žao mi je zbog raznih tegoba o kojima pišete i nadam se da će kod svih na kraju biti sve dobro. Ja nisam radila prenatalni test,samo na zadnjem pregledu mini anomaly i to je sve bilo odlično. Jedva čekam sad ponedjeljak da vidim bebicu🥰 upratila sam da ima nekoliko cura sa bebama mlađim od godine dana,moj najmlađi ima 10 mjeseci i bome je izazovno,najviše mi fali san jer se još dosta budi po noći..

peppa0
    03. Srpanj 2025. 11:31

Bokic, evo i nas nakon nekog vremena. Nadam se da ste sve dobro 🤗
    Bili smo na moru pa sam se malo iskljucila. Danas smo obavili pregled i sve je super. Dobila sam trudnicku knjizicu, vaganje i tlak - dosad nisu. +1kg, zadovoljna sam. Iduci je 4.8.
    Mucnine su se smanjile, pisanje i umor isto, tako da se bas dobro osjecam. 
    Ja bebija osjecam, vise nisu samo leptirici, nego nekako drugacije. Ali isto to nije stalno, ugl bude navecer kad legnem, ali bas moram biti mirna i pogoditi dobro vrijeme. Isto me zabrine ako ne osjetim, ali beba je jos zbilja mala. Ne brinite ako jos ne osjecate, iza 20tt cete osjetiti svaki dan kroz cijeli dan. Ja isto jedva cekam taj period 🥰

bubica_0706
    03. Srpanj 2025. 11:50

Pozdrav cure,
    Čitam vas već neko vrijeme u tišini, ali zbog prethodnih iskustava nisam se ohrabrila javiti do sada. Iza mene je jedan spontani u 10 tt 2020., pa jedna uredna trudnoća 2021. iz koje smo dobili predivnu djevojčicu, pa još jedan spontani u 10 tt 2024.
    Sada smo u 12 tt, mini anomaly uredan, Panorama uredna i čekamo još jednu djevojčicu. Sljedeći pregled imamo 21.07. Termin je 17.01. 
    Želim vam svima uredne trudnoće! 

10/2021 ❤️
    01/2026 ❤️⏳

• paula210
    03. Srpanj 2025. 11:53

lamise38

Žao mi je zbog raznih tegoba o kojima pišete i nadam se da će kod svih na kraju biti sve dobro. Ja nisam radila prenatalni test,samo na zadnjem pregledu mini anomaly i to je sve bilo odlično. Jedva čekam sad ponedjeljak da vidim bebicu🥰 upratila sam da ima nekoliko cura sa bebama mlađim od godine dana,moj najmlađi ima 10 mjeseci i bome je izazovno,najviše mi fali san jer se još dosta budi po noći..

Moja ima 9 mj i isto se budi po noci doduse od kad smo ukinuli cicu i prebacili se na bocicu po noci to je samo 2 budenja,ali sad traje i traje dok je uspavamo i zna se probudit/krenut kenjkat vec u 5 ali zato ja skoro svako popodne odpsavam snjom po dva sata,ako imas tu mogucnost preporucam😊

💙

• Tinchy300
    03. Srpanj 2025. 12:12

Blondy pls upisi sljedeci pregled 22.7.

Ja umjesto da uzivam doma dok je mala u vrticu pospremam stan i slicno. Ove vrucine me ubijaju. Inace sam ok. U dalje zelja za gumenim bombonima. Bebicu osjetim onako kao skakljanje. 
    Pozdrav novim curama i zelim uredne trudnoce🥰

Makarena
    03. Srpanj 2025. 12:38

bubica_0706

Pozdrav cure,
    Čitam vas već neko vrijeme u tišini, ali zbog prethodnih iskustava nisam se ohrabrila javiti do sada. Iza mene je jedan spontani u 10 tt 2020., pa jedna uredna trudnoća 2021. iz koje smo dobili predivnu djevojčicu, pa još jedan spontani u 10 tt 2024.
    Sada smo u 12 tt, mini anomaly uredan, Panorama uredna i čekamo još jednu djevojčicu. Sljedeći pregled imamo 21.07.Termin je 17.01.
    Želim vam svima uredne trudnoće!

Dobrodošla 🫶🏻 nadam se da će ti biti dosadna i školska do kraja. Cestitam na curici ❤️

Ja sam do sad osjećala da je dečko, ali sinoć sam imala tako realan san da su blizanci i to curice i sad sam uvjerena da je curica 😂. Tako mi je bilo u prvoj trudnoći, sanjala da je dečko, uvjerila se da je pa na kraju curica 🤪. Jedva čekam pregled i ne mogu dočekati osjetiti bebu. Nadala sam se da ću ovu trudnoću osjetiti ranije bebicu jer je ipak druga trudnoća, ali eto kako je posteljica sprijeda ništa od toga 🙁

2023. M 🎀🧸
    12/25 🎀🎄⏳

• zeka26
    03. Srpanj 2025. 13:21

Cure ima li koja da nije imala mucnine ni nikakve posebne tegobe do 11.tj, a onda su tek pocele?

Dobro sam se osjecala sve do ovog tjedna sto se tog tice (umor, glad itd ali nista posebno), sada mi je odbojna sva najdraza hrana, ne rucam vec treci dan za redom jedino sta jedem je pistacij i tost 😂 nekako se nadam da je privremeno zbog vrucina i svega ostalog? 

Poliklinika IVF - ICSI 1/1
    1. Trudnoća❤️

• lamise38
    03. Srpanj 2025. 13:45

paula210

lamise38

Moja ima 9 mj i isto se budi po noci doduse od kad smo ukinuli cicu i prebacili se na bocicu po noci to je samo 2 budenja,ali sad traje i traje dok je uspavamo i zna se probudit/krenut kenjkat vec u 5 ali zato ja skoro svako popodne odpsavam snjom po dva sata,ako imas tu mogucnost preporucam😊

Pokušavam odspavati uz njega barem malo ali jednostavno ne uspijem uvijek. On je na bočici ali svejedno se budi,vecinom samo dudu dam pa nastavi spavat ali ono sve mi to isprekida san i probudim se umorna😮‍💨 kako će tek biti kad rodim🤔🤪

bubica_0706
    03. Srpanj 2025. 13:50

zeka26

Cure ima li koja da nije imala mucnine ni nikakve posebne tegobe do 11.tj, a onda su tek pocele?

Dobro sam se osjecala sve do ovog tjedna sto se tog tice (umor, glad itd ali nista posebno), sada mi je odbojna sva najdraza hrana, ne rucam vec treci dan za redom jedino sta jedem je pistacij i tost 😂 nekako se nadam da je privremeno zbog vrucina i svega ostalog?

Evo meni je isto tako - do sada sam imala blage mučnine (uglavnom od gladi) i umor, a jučer i danas mi se apsolutno ništa ne jede. Mučno mi je od gladi, pa mi je još više mučno nakon što pojedem. Danas sam čak i povratila što do sada nisam. Isto pripisujem vrućinama i nadam se da je to sad neki vrhunac i da će polako prestajati iza 12 tt. 

10/2021 ❤️
    01/2026 ❤️⏳

• Paola_32
    03. Srpanj 2025. 13:55

zeka26

I meni je isto. Imala sam blage mučnine u početku, ali su se smirile i sad zadnjih par dana nemam uopće apetit. Skoro da živim na lubenici i nekom pecivu iz pekare, prisiljavam se nešto konkretnije pojesti, ali sve mi je odbojno. Vjerujem da vrućine imaju utjecaj i da će se brzo situacija vratiti na staro. 

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
    Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.