Jucer i mi odradili pregled. Sve u redu, danas smo 12tjedana i 6 dana. Radila sam Panoramu, saznat cemo iduci tjedan rezultate. Hematom se smanjio. Mjerili su i nosnu kost i nuhalni nabor, sve je u gabaritima. Sad samo cekamo Panoramu da znamo da je sve ok (barem da mozemo biti malo sigurniji) i da saznamo spol 😍
Ima li netko inf smije li se kupati u moru ako se koristi utrogestan vaginalno?
Ja se kupam, ginekolog mi nista nije rekao. Pokusavam izbjegavati kupanje sat-dva nakon sto ga stavim
Što je bilo? Ma svakako je super da ideš privatno da ti otkloni sumnje.
Mjerili su nuhalni nabor, kost i radili pregled ductus venosus i na tom ductusu venosus je negativan a-val. A to može biti neki kromosomski uzrok, srcana mana ili apsolutno ništa. Pa sad ti znaj. A mozda je i loš kut bio na uzv ili nešto treće. Evo ne znam, ali ja sam uvjerena da je sve ok. 🙏🙈
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
ivis11062@gmail.com
Što je bilo? Ma svakako je super da ideš privatno da ti otkloni sumnje.
Mjerili su nuhalni nabor, kost i radili pregled ductus venosus i na tom ductusu venosus je negativan a-val. A to može biti nekikromosomski uzrok, srcana mana ili apsolutno ništa. Pa sad ti znaj. A mozda je i loš kut bio na uzv ili nešto treće. Evo ne znam, ali ja sam uvjerena da je sve ok. 🙏🙈
Aha da. Pisala si o tome. Bit ce sve ok, ne sumnjam. Javi novosti 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji