Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • an12
    02. Srpanj 2025. 09:31

Pozdrav, nova sam na forumu, inace 12tt, zanima me da li je netko radio veritas prentatalni test i koliko dana vam je trebalo da dođu rezultati? Ja sam svoj radila u ponedjeljak.

• paula210
    02. Srpanj 2025. 09:50

Dobrodosle nove curke i super na dobrim pregledima😊
    Ja sam se sad uplasila kao nikad,isla na wc obrisala se i bilo je par tockica krvi(14+4),kasnije sam isla opet i nije nicega bilo vise,predpostavljam da je mozda pukla neka zilica ili nesto kako stalno dizem i spustam malu jer ne kuzi ona jos da je ne mogu uzeti u ruke ima 9 mj,a mozda nije ni do toga jer za sad je sve bilo okej i normalno,naravno mene odmah panika uhvatila jer sam imala prije curice spontani i odmah mi je to doslo u glavu,sad sam se malo smirila pa cu vidjeti do navecer ako ce biti oopet ici cu na hitnu makar imam osjecaj da je sve okej,ali zbog sebe i svoje psihe,a i bebu sam osjetila malo prije kako se mice pa sam malo mirnija ali opet me sad malo strah ulovio…

• taratara25
    02. Srpanj 2025. 10:22

an12 ja sam radila my prenatal od Veritasa. Rezultati su oba puta stigli za 4 dana. Zadnji sam radila u utorak, doktorica me zvala za rezultate u petak. Tako da bi ti mogla ocekivati sutra ako racunamo da su 4 dana potrebna da stignu rezultati.

Timi95
    02. Srpanj 2025. 10:24

paula210

Ja sam se sad uplasila kao nikad,isla na wc obrisala se i bilo je par tockica krvi(14+4),kasnije sam isla opet i nije nicega bilo vise,predpostavljam da je mozda pukla neka zilica ili nesto kako stalno dizem i spustam malu jer ne kuzi ona jos da je ne mogu uzeti u ruke ima 9 mj,a mozda nije ni do toga jer za sad je sve bilo okej i normalno,naravno mene odmah panika uhvatila jer sam imala prije curice spontani i odmah mi je to doslo u glavu,sad sam se malo smirila pa cu vidjeti do navecer ako ce biti oopet ici cu na hitnu makar imam osjecaj da je sve okej,ali zbog sebe i svoje psihe,a i bebu sam osjetila malo prije kako se mice pa sam malo mirnija ali opet me sad malo strah ulovio…

Ej, i ja sam imala prije nekih 3 tj zilice krvi i bili je sve okej.. na kraju sam imala upalu mjehura, ali ne znam ako je krv iz mjehura, jer sam ja krv imala sa iscjetkom.

U drugoj trudnoci sam imala smeđi iscjedak u 14.tt, jer sam isto tako stalno dizala malog od 15mj, na kraju je posteljica bilau uscu pa zato. Morala sam pit mg i bilo mi je onda sve okej..

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• jagoda20
    02. Srpanj 2025. 10:34

a2025

Ahaa.. mi smo sada 7+3, termin 15.2I samo mi se

Sad slijedi one najgore  Izdrži, možda prođe i bez nekih velikih simptoma.
    Većina nas je imala umor, mučnine, iscrpljenost. 

• paula210
    02. Srpanj 2025. 10:41

Timi95

paula210

Ej, i ja sam imala prije nekih 3 tj zilice krvi i bili je sve okej.. na kraju sam imala upalu mjehura, ali ne znam ako je krv iz mjehura, jer sam ja krv imala sa iscjetkom.

U drugoj trudnoci sam imala smeđi iscjedak u 14.tt, jer sam isto tako stalno dizala malog od 15mj, na kraju je posteljica bilau uscu pa zato. Morala sam pit mg i bilo mi je onda sve okej..

E super hvala na odg sad si me i ti malo smirila,ali evo vise zasad nije bilo nista,a i osjetim bebu skoro sve vrijeme pomalo pa mi je i to lakse
    Malo mi je jedino cudno jer ja idalje idem u teretanu jer mi je ginekolog rekao da mogu i da ne moram smanjivat kilaze i da radim po osjecaju pa tako i radim,a dizem u teretani dosta teze od male,ali okej sad cu malo primirit do pregleda i pratit situaciju😊

Blondy
    02. Srpanj 2025. 12:35

Ja sam obavila svoj pregled, iduce idem 30.7. na anomaly scan. Tamo cu saznati i spol jer sad beba skriva nozicama. Sve je ok i beba veca za tjedan dana.

• a2025
    02. Srpanj 2025. 13:14

jagoda20

a2025

Ahaa.. mi smo sada 7+3, termin 15.2I samo mi se

Sad slijedi one najgoreIzdrži, možda prođe i bez nekih velikih simptoma.
    Većina nas je imala umor, mučnine, iscrpljenost.

Da, samo da bude sve ok, imam jedno negativno iskustvo prije 4 godine i zato sam sva u strahu… sreca=strah/briga

+ 11.06.
    Prvi pregled 6+5🐣
    Sljedeci pregled 06.08. sa 12tj
    Termin🙏🏻 15.02. 🙏🏻🙏🏻

Makarena
    02. Srpanj 2025. 13:36

Dobrodošle nove cure 🤗.

Blondy super za pregled. Ja se sve nadam da ću sljedeći pregled saznati spol, ali ću vjerojatno i ja čekati do anomaly scana, tako mi je bilo i u prvoj trudnoći 🤪

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

Blondy
    02. Srpanj 2025. 13:40

Makarena

Dobrodošle nove cure 🤗.

Blondy super za pregled. Ja se sve nadam da ću sljedeći pregled saznati spol, ali ću vjerojatno i ja čekati do anomaly scana, tako mi je bilo i u prvoj trudnoći 🤪

I meni, ma vidi se i sad, ali nije htjela beba pomaknuti noge. Doktor ima pretpostavku ali nije siguran 😅 sto god, neka je zdravo. Meni je stvarno jedino bitno to 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.