Pozdrav, nova sam na forumu, inace 12tt, zanima me da li je netko radio veritas prentatalni test i koliko dana vam je trebalo da dođu rezultati? Ja sam svoj radila u ponedjeljak.
Dobrodosle nove curke i super na dobrim pregledima😊
Ja sam se sad uplasila kao nikad,isla na wc obrisala se i bilo je par tockica krvi(14+4),kasnije sam isla opet i nije nicega bilo vise,predpostavljam da je mozda pukla neka zilica ili nesto kako stalno dizem i spustam malu jer ne kuzi ona jos da je ne mogu uzeti u ruke ima 9 mj,a mozda nije ni do toga jer za sad je sve bilo okej i normalno,naravno mene odmah panika uhvatila jer sam imala prije curice spontani i odmah mi je to doslo u glavu,sad sam se malo smirila pa cu vidjeti do navecer ako ce biti oopet ici cu na hitnu makar imam osjecaj da je sve okej,ali zbog sebe i svoje psihe,a i bebu sam osjetila malo prije kako se mice pa sam malo mirnija ali opet me sad malo strah ulovio…
💙
an12 ja sam radila my prenatal od Veritasa. Rezultati su oba puta stigli za 4 dana. Zadnji sam radila u utorak, doktorica me zvala za rezultate u petak. Tako da bi ti mogla ocekivati sutra ako racunamo da su 4 dana potrebna da stignu rezultati.
Ja sam se sad uplasila kao nikad,isla na wc obrisala se i bilo je par tockica krvi(14+4),kasnije sam isla opet i nije nicega bilo vise,predpostavljam da je mozda pukla neka zilica ili nesto kako stalno dizem i spustam malu jer ne kuzi ona jos da je ne mogu uzeti u ruke ima 9 mj,a mozda nije ni do toga jer za sad je sve bilo okej i normalno,naravno mene odmah panika uhvatila jer sam imala prije curice spontani i odmah mi je to doslo u glavu,sad sam se malo smirila pa cu vidjeti do navecer ako ce biti oopet ici cu na hitnu makar imam osjecaj da je sve okej,ali zbog sebe i svoje psihe,a i bebu sam osjetila malo prije kako se mice pa sam malo mirnija ali opet me sad malo strah ulovio…
Ej, i ja sam imala prije nekih 3 tj zilice krvi i bili je sve okej.. na kraju sam imala upalu mjehura, ali ne znam ako je krv iz mjehura, jer sam ja krv imala sa iscjetkom.
U drugoj trudnoci sam imala smeđi iscjedak u 14.tt, jer sam isto tako stalno dizala malog od 15mj, na kraju je posteljica bilau uscu pa zato. Morala sam pit mg i bilo mi je onda sve okej..
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Ahaa.. mi smo sada 7+3, termin 15.2I samo mi se
Sad slijedi one najgore Izdrži, možda prođe i bez nekih velikih simptoma.
Većina nas je imala umor, mučnine, iscrpljenost.
Ej, i ja sam imala prije nekih 3 tj zilice krvi i bili je sve okej.. na kraju sam imala upalu mjehura, ali ne znam ako je krv iz mjehura, jer sam ja krv imala sa iscjetkom.
U drugoj trudnoci sam imala smeđi iscjedak u 14.tt, jer sam isto tako stalno dizala malog od 15mj, na kraju je posteljica bilau uscu pa zato. Morala sam pit mg i bilo mi je onda sve okej..
E super hvala na odg sad si me i ti malo smirila,ali evo vise zasad nije bilo nista,a i osjetim bebu skoro sve vrijeme pomalo pa mi je i to lakse
Malo mi je jedino cudno jer ja idalje idem u teretanu jer mi je ginekolog rekao da mogu i da ne moram smanjivat kilaze i da radim po osjecaju pa tako i radim,a dizem u teretani dosta teze od male,ali okej sad cu malo primirit do pregleda i pratit situaciju😊
💙
Ja sam obavila svoj pregled, iduce idem 30.7. na anomaly scan. Tamo cu saznati i spol jer sad beba skriva nozicama. Sve je ok i beba veca za tjedan dana.
Ahaa.. mi smo sada 7+3, termin 15.2I samo mi se
Sad slijedi one najgoreIzdrži, možda prođe i bez nekih velikih simptoma.
Većina nas je imala umor, mučnine, iscrpljenost.
Da, samo da bude sve ok, imam jedno negativno iskustvo prije 4 godine i zato sam sva u strahu… sreca=strah/briga
👩❤️👨2013
Spontani 6/2021 💔
➕11.06.
UZV ⏳27.06. 6+5🐣
UZV ⏳ 06.08. 12+5 🐣🥹
UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
UZV 3D ⏳ 02.10.
UZV ⏳ 30.10.
Due date 🙏🏻🙏🏻 13.02. 🙏🏻🙏🏻
Dobrodošle nove cure 🤗.
Blondy super za pregled. Ja se sve nadam da ću sljedeći pregled saznati spol, ali ću vjerojatno i ja čekati do anomaly scana, tako mi je bilo i u prvoj trudnoći 🤪
2023. M 🎀🧸
12/25 🎀🎄⏳
Dobrodošle nove cure 🤗.
Blondy super za pregled. Ja se sve nadam da ću sljedeći pregled saznati spol, ali ću vjerojatno i ja čekati do anomaly scana, tako mi je bilo i u prvoj trudnoći 🤪
I meni, ma vidi se i sad, ali nije htjela beba pomaknuti noge. Doktor ima pretpostavku ali nije siguran 😅 sto god, neka je zdravo. Meni je stvarno jedino bitno to 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji