Pozdrav, nova sam na forumu, inace 12tt, zanima me da li je netko radio veritas prentatalni test i koliko dana vam je trebalo da dođu rezultati? Ja sam svoj radila u ponedjeljak.
Dobrodosle nove curke i super na dobrim pregledima😊
Ja sam se sad uplasila kao nikad,isla na wc obrisala se i bilo je par tockica krvi(14+4),kasnije sam isla opet i nije nicega bilo vise,predpostavljam da je mozda pukla neka zilica ili nesto kako stalno dizem i spustam malu jer ne kuzi ona jos da je ne mogu uzeti u ruke ima 9 mj,a mozda nije ni do toga jer za sad je sve bilo okej i normalno,naravno mene odmah panika uhvatila jer sam imala prije curice spontani i odmah mi je to doslo u glavu,sad sam se malo smirila pa cu vidjeti do navecer ako ce biti oopet ici cu na hitnu makar imam osjecaj da je sve okej,ali zbog sebe i svoje psihe,a i bebu sam osjetila malo prije kako se mice pa sam malo mirnija ali opet me sad malo strah ulovio…
an12 ja sam radila my prenatal od Veritasa. Rezultati su oba puta stigli za 4 dana. Zadnji sam radila u utorak, doktorica me zvala za rezultate u petak. Tako da bi ti mogla ocekivati sutra ako racunamo da su 4 dana potrebna da stignu rezultati.
Ja sam se sad uplasila kao nikad,isla na wc obrisala se i bilo je par tockica krvi(14+4),kasnije sam isla opet i nije nicega bilo vise,predpostavljam da je mozda pukla neka zilica ili nesto kako stalno dizem i spustam malu jer ne kuzi ona jos da je ne mogu uzeti u ruke ima 9 mj,a mozda nije ni do toga jer za sad je sve bilo okej i normalno,naravno mene odmah panika uhvatila jer sam imala prije curice spontani i odmah mi je to doslo u glavu,sad sam se malo smirila pa cu vidjeti do navecer ako ce biti oopet ici cu na hitnu makar imam osjecaj da je sve okej,ali zbog sebe i svoje psihe,a i bebu sam osjetila malo prije kako se mice pa sam malo mirnija ali opet me sad malo strah ulovio…
Ej, i ja sam imala prije nekih 3 tj zilice krvi i bili je sve okej.. na kraju sam imala upalu mjehura, ali ne znam ako je krv iz mjehura, jer sam ja krv imala sa iscjetkom.
U drugoj trudnoci sam imala smeđi iscjedak u 14.tt, jer sam isto tako stalno dizala malog od 15mj, na kraju je posteljica bilau uscu pa zato. Morala sam pit mg i bilo mi je onda sve okej..
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Ahaa.. mi smo sada 7+3, termin 15.2I samo mi se
Sad slijedi one najgore Izdrži, možda prođe i bez nekih velikih simptoma.
Većina nas je imala umor, mučnine, iscrpljenost.
Ej, i ja sam imala prije nekih 3 tj zilice krvi i bili je sve okej.. na kraju sam imala upalu mjehura, ali ne znam ako je krv iz mjehura, jer sam ja krv imala sa iscjetkom.
U drugoj trudnoci sam imala smeđi iscjedak u 14.tt, jer sam isto tako stalno dizala malog od 15mj, na kraju je posteljica bilau uscu pa zato. Morala sam pit mg i bilo mi je onda sve okej..
E super hvala na odg sad si me i ti malo smirila,ali evo vise zasad nije bilo nista,a i osjetim bebu skoro sve vrijeme pomalo pa mi je i to lakse
Malo mi je jedino cudno jer ja idalje idem u teretanu jer mi je ginekolog rekao da mogu i da ne moram smanjivat kilaze i da radim po osjecaju pa tako i radim,a dizem u teretani dosta teze od male,ali okej sad cu malo primirit do pregleda i pratit situaciju😊
Ja sam obavila svoj pregled, iduce idem 30.7. na anomaly scan. Tamo cu saznati i spol jer sad beba skriva nozicama. Sve je ok i beba veca za tjedan dana.
Ahaa.. mi smo sada 7+3, termin 15.2I samo mi se
Sad slijedi one najgoreIzdrži, možda prođe i bez nekih velikih simptoma.
Većina nas je imala umor, mučnine, iscrpljenost.
Da, samo da bude sve ok, imam jedno negativno iskustvo prije 4 godine i zato sam sva u strahu… sreca=strah/briga
+ 11.06.
Prvi pregled 6+5🐣
Sljedeci pregled 06.08. sa 12tj
Termin🙏🏻 15.02. 🙏🏻🙏🏻
Dobrodošle nove cure 🤗.
Blondy super za pregled. Ja se sve nadam da ću sljedeći pregled saznati spol, ali ću vjerojatno i ja čekati do anomaly scana, tako mi je bilo i u prvoj trudnoći 🤪
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Dobrodošle nove cure 🤗.
Blondy super za pregled. Ja se sve nadam da ću sljedeći pregled saznati spol, ali ću vjerojatno i ja čekati do anomaly scana, tako mi je bilo i u prvoj trudnoći 🤪
I meni, ma vidi se i sad, ali nije htjela beba pomaknuti noge. Doktor ima pretpostavku ali nije siguran 😅 sto god, neka je zdravo. Meni je stvarno jedino bitno to 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji