Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blu00
    02. Srpanj 2025. 13:50

an12

Pozdrav, nova sam na forumu, inace 12tt, zanima me da li je netko radio veritas prentatalni test i koliko dana vam je trebalo da dođu rezultati? Ja sam svoj radila u ponedjeljak.

Pozdrav, ja sam radila u cetvrtak i nalaz mi je dosao u iduci cetvrtak😊

29.3.2025. ➕️
    UZV: 7+0 imamo ❤️
    Veritas ✅️ Stiže nam dečko!👶🩵
    12/25 ⏳️

Blondy
    02. Srpanj 2025. 14:44

Vec sam negdje pitala, ne znam da li na ovoj temi ili nekoj drugoj. Uzima li koja Aspirin i ako da koji točno?

EllaMS
    02. Srpanj 2025. 14:58

Blondy

Vec sam negdje pitala, ne znam da li na ovoj temi ili nekoj drugoj. Uzima li koja Aspirin i ako da koji točno?

Hej, ja sam dobila Cardiopirin od 100 i da ga pijem jednu tabletu prije spavanja. Kao za bolju prokrvljenost posteljice u mom slučaju. Mislim to je ista stvar, samo drugi proizvođač.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Blondy
    02. Srpanj 2025. 15:02

EllaMS

Blondy

Hej, ja sam dobila Cardiopirin od 100 i da ga pijem jednu tabletu prije spavanja. Kao za bolju prokrvljenost posteljice u mom slučaju. Mislim to je ista stvar, samo drugi proizvođač.

Hvala! Bez obzira na jelo znaci? 

EllaMS
    02. Srpanj 2025. 15:21

Tako je, rekla mi je obavezno prije spavanja, jer je bolji učinak. Ako bi imala problema sa zgaravicom onda možda nešto prigristi prije. Srećom to me za sad zaobilazi.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• Paola_32
    02. Srpanj 2025. 16:50

Ella jel se sjećaš zašto je bolji učinak prije spavanja? To se misli da tad ne pada teško na želudac? Meni to nitko nije rekao, a uzimam uz heparin, kako si tu dajem injekciju navečer, onda sam krenula aspirin ujutro.
    Cure, je li danas usvojen konačni zakon za podizanje naknada za konplikacije? Ne nalazim nigdje na internetu, a znam da ste pisale kako je danas na redu rasprava. 

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗

• Paola_32
    02. Srpanj 2025. 16:50

Blondy ja uzimam Aspirin 100. 

08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏

EllaMS
    02. Srpanj 2025. 17:31

Paola_32

Ella jel se sjećaš zašto je bolji učinak prije spavanja? To se misli da tad ne pada teško na želudac? Meni to nitko nije rekao, a uzimam uz heparin, kako si tu dajem injekciju navečer, onda sam krenula aspirin ujutro.
    Cure, je li danas usvojen konačni zakon za podizanje naknada za konplikacije? Ne nalazim nigdje na internetu, a znam da ste pisale kako je danas na redu rasprava.

Znaci taman se bila vratila s nekog kongresa gdje su pokazali te studije s posteljicom i acetil salicilnom gdje se pokazalo da u malim količinama ima super učinak na prokrvljenost posteljice i smanjenje komplikacija vezanih uz to, a pokazalo se najboljim uzimati terapiju prije spavanja.
    Jedini razlog zašto je meni to dala je bio nizak postotak fetalne frakcije kad sam radila Panoramu. Kad je mjerila protok sve je bilo ok. Meni je rekla prevencije radi. S obzirom da si ti na heparinu pretpostavljam da ipak imaš neke druge boljke s kojima ja nemam problema. 

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Blondy
    02. Srpanj 2025. 17:48

EllaMS

Paola_32

Znaci taman se bila vratila s nekog kongresa gdje su pokazali te studije s posteljicom i acetil salicilnom gdje se pokazalo da u malim količinama ima super učinak na prokrvljenost posteljice i smanjenje komplikacija vezanih uz to, a pokazalo se najboljim uzimati terapiju prije spavanja.
    Jedini razlog zašto je meni to dala je bio nizak postotak fetalne frakcije kad sam radila Panoramu. Kad je mjerila protok sve je bilo ok. Meni je rekla prevencije radi. S obzirom da si ti na heparinu pretpostavljam da ipak imaš neke druge boljke s kojima ja nemam problema.

Ja pak ga trebam piti zbog aprečavanje eventualne preeklampsije u kasnijoj trudnoći. Ne znam ima li mi to uopće smisla, ali ajde. Valjda doktori znaju

• Paola_32
    02. Srpanj 2025. 18:42

Blondy, meni ti je imunologinja rekla kad sam je pitala može li mi škoditi aspirin uz heparin da se danas on toliko često daje ženama baš zbog preeklampsije i da nema brige.
    Hvala Ella, možda ga i ja onda pomaknem navečer, moram ga zbog sumnje na antifosfolipidni piti jer se onda daje u kombinaciji s heparinom pa ne znam je li isto, ali dobro je znati. 😊

08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.