Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barrrbi
    03. Srpanj 2025. 08:28

Evo me cure da se javim. 😀
    U prvoj trudnoći sam pila Aspirin 100 u sklopu MPO postupka a sada mi nije uveden.

Jučer obavila pregled i sve je u redu. Beba se miče posvuda i dr pustila da čujem otkucaje ❤️
    Izmjerila nuhalni i rekla da je minimalan i napravila Panoramu. Sada čekamo rezultate nalaza. 🤞
    Sljedeći pregled 24.7..

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;Th:Oleovit D3, Euthyrox, Novalac
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    Panorama-⏳🤞🍀

• Ditaa
    03. Srpanj 2025. 08:54

Barrrbi, čestitam na dobrom pregledu drago mi je da je sve u redu 😊

Cure koje već osjećate bebu, da li vam se desilo da cijeli dan ne osjetite bebu? Danas imam pregled i u takvom sam strahu da ne mogu dočekati. 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 31
    👦🏼 19.10.2018. 💙

Blondy
    03. Srpanj 2025. 09:03

Ditaa

Barrrbi, čestitam na dobrom pregledu drago mi je da je sve u redu 😊

Cure koje već osjećate bebu, da li vam se desilo da cijeli dan ne osjetite bebu? Danas imam pregled i u takvom sam strahu da ne mogu dočekati.

U ovim tjednima to je normalno. Tek kasnije ju trebas svaki dan osjecati. Sve ce bitu dobro. 

Meni je posteljica iza ovu trudnocu i cini mi se da sam osjetila bebu. U prvoj sam tek iza 20 tt, ali tada mi je bila posteljica naprijed.

• Ditaa
    03. Srpanj 2025. 09:27

Ja ga osjetim već neka 2 tjedna i poprilično je aktivan. Jučer i danas ništa, sram me reći koliko sam slatkog jučer pojela nadajući se bar nekom udarcu 🙈
    U prvoj trudnoći sam kasnije osjetila, isto negdje oko 20-og tt. 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 31
    👦🏼 19.10.2018. 💙

EllaMS
    03. Srpanj 2025. 09:39

Joooj, ja sam sad lagano u momentu da stalno osluškujem i čekam nešto. Još ja ni ne znam šta da očekujem, frendica mi je to opisala kao neke leptirice. Tako navečer legnem pa čekam, ali ništa još 

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• taratara25
    03. Srpanj 2025. 10:00

Pa ja isto sve cekam te pokrete. Nesto osjetim ali stalno nekako mislim da to nije to. Nekako imam osjecaj da ce mi biti malo lakse kad budem osjecala bebu. Stalno me prati taj strah i zabrinutost zbog prethodnog iskustva i bas se konstantno borim s time. Euforija me drzi tjedan dana nakon pregleda i onda sam u opet u novom zacaranom krugu iscekivanja pregleda i stalnih pitanja jeli sve u redu. Mozda bi se manje brinula da sam u nekakvoj normalnijoj dnevnoj rutini odlazaka na posao. Iako, sad mi iskreno odgovara rad od kuce zbog vrucina, ali se svejedno nadam da cu na sljedecem pregledu dobiti jos vise slobode, obzirom da mi je strogo mirovanje sad pretvoreno u mirovanje, pa se nekako nadam da idem u smjeru malo vece slobode, mozda i odlaska na more 🤭
    Tako da evo, iskreno se nadam da cu se malo vise opustiti kako tjedno budu odmicali. 

Makarena
    03. Srpanj 2025. 10:11

Taratara razumijem zabrinutost i suosjećam. Ja nemam prethodnih negativnih iskustava pa sam opet u strahu non stop. Mala ne ide u vrtić od ponedjeljka i sa mnom je doma pa mi vrijeme prođe s njom. Ne znam kako bih da moram mirovati. Nadam se da ćeš ubrzo moći biti u pokretu 😊.

Meni je u prvoj trudnoći posteljica bila straga i od 20tt sam je osjećala non stop. Sad mi je posteljica sprijeda i u strahu sam da ću skroz slabo osjetiti i to tek kasnije 🙁

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

• paula210
    03. Srpanj 2025. 10:38

Meni je s prvom curom postepjica bila sprijeda,ali sam mrsavija pa sam je osjetila u 14 tj,isto kao neki leptirici doduse nebi to bilo svaki dan nego npr 3 puta tjedno,sad sam isto osjetila negdje sa 14 ali je posteljica iza pa osjetim ipak malo cesce sad skoro svaki dan ali samo kad sam smirena ful

• Hamala
    03. Srpanj 2025. 10:39

Ditaa

Ja ga osjetim već neka 2 tjedna i poprilično je aktivan. Jučer i danas ništa, sram me reći koliko sam slatkog jučer pojela nadajući se bar nekom udarcu 🙈

Meni su rekli da je to skroz normalno u ovoj fazi i isto tako mi se desava da ga 5 dana osjetim svaki dan po vise puta i onda 2 dana apsolutno nista pa se dan nakon opet javlja cesto i tako 😄

👩 90., PCOS, AMH- 43,5 pmol/L
    🧑 87.god., OAT
    Repromed
    10/24 ICSI 15🥚, blagi hiper, freeze all, 5❄️
    03/25 FET 6+5 ❤️, Panorama ✅ 🩵

• Ditaa
    03. Srpanj 2025. 10:53

Hamala

Ditaa

Meni su rekli da je to skroz normalno u ovoj fazi i isto tako mi se desava da ga 5 dana osjetim svaki dan po vise puta i onda 2 dana apsolutno nista pa se dan nakon opet javlja cesto i tako 😄

Nadam se da je tako, ali svejedno ce me umiriti tek ultrazvuk danas 🙈😁

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 31
    👦🏼 19.10.2018. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.