Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Timi95
    23. Lipanj 2025. 13:19

donna9

Timi95

donna9

Timi95 nadam se da će ti mučnine što prije proći. Kad ti je termin, mi smo tu negdje s tjednima? Sorry ako si već pisala pa mi je promaklo.

Ja sam imala pregled, sve izgleda u redu, dobila sam i 3D sličicu i napravila sam Nifty. Nadam se da će doći uredan nalaz pa da se ohrabrim staviti trakicu😅

Hvala 🤗
    13.1.. nadam se da ce biti brz porod, naspram prva dva 🙈
    A tebi?
    Ma hoce 🥰

Najprije mi je pisalo 11.1., a danas 9.1. Nemam pojma, ZM je bila 2.4., ali sam skoro sigurna da je ovulacija bila par dana kasnija.
    Kažu da treći porod ide brzo, želim da tako bude i tebi😃
    Meni je iskustvo s prvog poroda izvrsno, a sad me već panika za drugi.

Meni je O bila 3 dana kasnije.. po uzv mi je beba za 15.1... ali znam po prethodnim trudnocama da to nema nikakve veze.. sa prvim mi je bilo 1.3., a kad sam isla privatno su rekli da je veci za 2tj i stavili mi 22.2., a rodila sam 10.3. 😅 dok u drugon trudnoci mi je O bila 7-8 dana kasnije, termin mi je bio 8.3. po M, a po O 16.3., rodila se 12.3... tako da to na kraju trudnoce niti ne pratim.. 
    Kazu da je. Sad ne idem u bolnicu dok nemam trudove na 5 min 😅🙈 iako mi je bolnica udaljena 2h, ali nema veze 😬

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

EllaMS
    23. Lipanj 2025. 13:39

Joj ja jedva čekam da pocnem osjećati bebu, meni je placenta isto srijeda. Netko je pisao da se onda kasnije osjeti. Još je meni prvi put, pa ni ne znam šta da očekujem.

A za komplikacije ne znam šta bi rekla. Za porodiljni je bilo u hitnom postupku valjda zbog izbora. Pretuzno sve skupa. 

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• dea3
    23. Lipanj 2025. 14:48

Makarena

jagoda20

Ja sam isto strašno ljuta zbog te male naknade. Ja bi otišla odmah na komplikacije jer imam problema za išijasom, ali ne želim iz principa jer imam dosta veću plaću od te naknade. Strašno jadno i tužno. Nadam se da će nešto izglasati, ali kako su krenuli, ne vjerujem. Doći će ljetna stanka i ništa od toga do jeseni.

Da, ja sam planirala raditi do 01.09., ali nisam imala izbora, šeficame doslovno potjerala na komplikacije, valjda da joj nisam na teret 🙄. I to sam se uspjela dogovoriti s njom da pričekamo do 1.6. da se povećaju naknade, kad ono ništa od tog. Ako se izglasa nakon ljetne stanke neće stupiti na snagu prije 01.10., a i tad je upitno. A tad ću biti skoro pred otvaranje porodiljnog pa mi neće toliko ni značiti.

Mene muči da im niti jedan medij ne postavlja to pitanje, kako je moguće da nešto što su prvi put najavili još prosle godine u prosincu (jer su ih predstavili u sklopu demografskih mjera kao da ce krenuti od 1.3.) pa onda rekli, ne to je drugi zakon pa ide od 1.6. i na kraju nista od toga.
    Ja se sad vec stvarno bojim da do ljetne stanke nece biti...i vise manje za nas je to stvar o onda propala stvar...
    Ugrubo meni vec od 20.10. krece porodiljni...

Vec sam pocela traziti alternative kako se posloziti financijski do onda.

• donna9
    23. Lipanj 2025. 14:53

Timi95

donna9

Timi95

donna9

Timi95 nadam se da će ti mučnine što prije proći. Kad ti je termin, mi smo tu negdje s tjednima? Sorry ako si već pisala pa mi je promaklo.

Ja sam imala pregled, sve izgleda u redu, dobila sam i 3D sličicu i napravila sam Nifty. Nadam se da će doći uredan nalaz pa da se ohrabrim staviti trakicu😅

Hvala 🤗
    A tebi?
    Ma hoce 🥰

Najprije mi je pisalo 11.1., a danas 9.1. Nemam pojma, ZM je bila 2.4., ali sam skoro sigurna da je ovulacija bila par dana kasnija.

Meni je O bila 3 dana kasnije.. po uzv mi je beba za 15.1… ali znam po prethodnim trudnocama da to nema nikakve veze.. sa prvim mi je bilo 1.3., a kad sam isla privatno su rekli da je veci za 2tj i stavili mi 22.2., a rodila sam 10.3. 😅 dok u drugon trudnoci mi je O bila 7-8 dana kasnije, termin mi je bio 8.3. po M, a po O 16.3., rodila se 12.3… tako da to na kraju trudnoce niti ne pratim..
    Kazu da je. Sad ne idem u bolnicu dok nemam trudove na 5 min 😅🙈 iako mi je bolnica udaljena 2h, ali nema veze 😬

Ma da, nema to veze. Na kraju će beba doć kad bude spremna, a ne kad bude datum termina🤣
    Imaš već iskustva poslije dva poroda, ja bi isto na tvom mjestu stala doma što duže. Mislim da meni to nije baš opcija jer prošli put kad sam dobila trudove rodila sam za 15 minuta. Malo je falilo da rodim u kolicima na putu do rađaone😬🤣

💃ok 🤵oligoastheno/azoo
    05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️

• Tinchy300
    23. Lipanj 2025. 15:02

peppa0

Moram prijaviti da se meni bebica javlja 🥰
    Vec dobra dva tjedna osjecam nesto, ali nisam bila 100% sigurna jer nije bilo svaki dan.
    Rano sam osjetila i u prosloj T tako da sam samo cekala i eto, docekala ❤️
    Timi vidjela sam da si i ti napisala isto da osjecas, bas lijepo 🤗

Osjecas kao neke leptirice ili. I ja neki put mislim da nes osjecam a onda mislim da ne. Niti sama ne znam.
    Termin je 10.12

• paula210
    23. Lipanj 2025. 15:02

Meni sto se tice simtpoma je super,msm zadovoljna sam obzirom na prvu trudnocu i svakodnevne mucnine od 5 do 17 tj,sada je bilo divno naspram toga,pocele su se mucnine povlacit oko 10 tj,sad sam 13tj nema ih,ali mi je krenula lagano zgaravica ali isto nista strasno,a umor je idalje prisutan ne toliko ali je tako da svaki dan odspavam preko dana sa malom

Sto se tice naknada,meni hvala Bogu muz zaraduje dobro pa se ne sekiram bas,a i kada sam ostala trudna na poslu su mi dali otkaz prije nego sam rodila,ali isto je placa bila smjesna(790 eura)tako da mi nije nesto prevelika razlika sada sa 550 i tada sa 790,naravno da osjetim ali nije hvala Bogu nesto pretjerano,ali da te naknade i to ne zelim komenitrati jer zene npr koje imaju placu 1200-1500 eura i onda padnu na 565 je velika velika razlika i jako se osjeti tako da razmijem vas skorz koliko vas to muci i kolko je tuzno da su takve naknade,nadam se da ce se jednom to promjeniti🙏🏻🤞🏻

nicol, z
    23. Lipanj 2025. 16:07

Pozdrav curke, ja nemam baš dobre vijesti.. dr je rekla da iza gestacijske se nalazi baš veliki hematom, koji je okružuje 🙈 te da se nevidi sa sigurnošću zumancana. 🙏 Salje me dalje na pretragu tj betu izvaditi sutra i ponoviti za 2 dana opet te uzv za 10 dana opet.. Ali kaže da neizgled ko pravilna trudnoca 😠😢

🧔 41
    🙋‍♀️37, AMH 20
    👩‍❤️‍👨 2018.
    2022. AIH ➖
    2023. AIH ➖
    IVF 8.2024.🥚 10, 🐧1, ET x2 beta ➕.... biokemijska
    IVF 3.2025.🥚9, 🐧1, ET x2 ➖️
    FET 5.2025. (Prirodni) x2🐧 1.beta 150 2.beta 575 3. beta 691 4. Beta 771, 1. UZV ✅️ 2.UZV ne vidi se ZV beta 12 452 missed ab. 7+5tt

Timi95
    23. Lipanj 2025. 17:31

donna9

Timi95

donna9

Timi95

donna9

Hvala 🤗
    A tebi?
    Ma hoce 🥰

Meni je O bila 3 dana kasnije.. po uzv mi je beba za 15.1… ali znam po prethodnim trudnocama da to nema nikakve veze.. sa prvim mi je bilo 1.3., a kad sam isla privatno su rekli da je veci za 2tj i stavili mi 22.2., a rodila sam 10.3. 😅 dok u drugon trudnoci mi je O bila 7-8 dana kasnije, termin mi je bio 8.3. po M, a po O 16.3., rodila se 12.3… tako da to na kraju trudnoce niti ne pratim..

Ma da, nema to veze. Na kraju će beba doć kad bude spremna, a ne kad bude datum termina🤣
    Imaš već iskustva poslije dva poroda, ja bi isto na tvom mjestu stala doma što duže. Mislim da meni to nije baš opcija jer prošli put kad sam dobila trudove rodila sam za 15 minuta. Malo je falilo da rodim u kolicima na putu do rađaone😬🤣

Joj ja bi tako kratko 🙈 sta ces bolje od 15 min trudova.. ja prvi put 14h, drugi oko 10h.. zivi uzas.. a danima sam imala one lazne i bolne🙄

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• m_rosie
    23. Lipanj 2025. 21:00

nicol, z

Pozdrav curke, ja nemam baš dobre vijesti.. dr je rekla da iza gestacijske se nalazi baš veliki hematom, koji je okružuje 🙈 te da se nevidi sa sigurnošću zumancana. 🙏 Salje me dalje na pretragu tj betu izvaditi sutra i ponoviti za 2 dana opet te uzv za 10 dana opet.. Ali kaže da neizgled ko pravilna trudnoca 😠😢

Joj 😔 koji bi tjedan sada trebala biti? Vidim ti u opisu rezultate bete, 1. i 2. top, pa onda imaš slabije povećanje. Mislim da bi se svako 2 dana trebala udvostručiti, u normalnoj trudnoći 🙈
    Ali držim 🤞🤞🤞 da sve bude ok 🙏 svakako javi rezultat ❤️

• m_rosie
    23. Lipanj 2025. 21:03

Frida13 išta novo? Jesi li vadila betu danas? 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.