BLONDY moj pregled je 14.07.2025., a termin 31.12.2025. pa me možeš ubaciti
Moj termin je 7.12. i dečko je 💙
MARULEK - žao mi je za ishod.
Svakako sam mišljenja da bi čišćenje trebala obaviti pod nadzorom u bolnici. Pa ipak su to već 2 bebe u 12 + tt...
Ja sam imala prvi spontani u 13 + 0 i nikad to neću zaboraviti... Jer je plod doslovno doma iz mene izašao... Trauma za cijeli život...
Zao mi je zbog bebica, drzi se ❤️
Meni je bolje, ne povracam, mucnina nema, jedino navecer ako jedem kasno me boli trbuh tokom noci.. sise za broj vece i jos jako bolne.. i umor bas stalno..
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Jutro svima, da li neka od vas ima problema sa snovima u smislu da stalno nesto sanja. Trenutno ustajem barem 4 puta po noci na WC i ocito ne udem u dublji san, ali snovi su stalno prisutni. Radi se o stvarima koje nemaju veze sa trudnocom, sanjam neke ljude, dogadaje, nista povezano, ali me bas iscrpljuje. Inace nisam imala problema sa takvim stvarima.
Ja se sjecam da sam u pevoj trudnoci imala cesto snove, totalno neke lude. A subjektivno bas u tom periodu sam imala neki jaci predosjecaj.
👩37
🧔33
👶 10/2023
24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
27.5. QUALIFIED 360 ⏳️
Svakako sam mišljenja da bi čišćenje trebala obaviti pod nadzorom u bolnici. Pa ipak su to već 2 bebe u 12 + tt…
Ja sam imala prvi spontani u 13 + 0 i nikad to neću zaboraviti… Jer je plod doslovno doma iz mene izašao… Trauma za cijeli život…
Znaci to mi je najveci strah, sve ljude koji su imali iskustvo spontanog sam bas to ispitivala, hocu li vidjeti nesto nalik covjeku, na to nisam spremna. Prema uzv ispada da je srce stalo na 12+6, a ja se osjecam kao da nisam trudna od dana na 15+2. S do tada sam itekako osjecala granice u pokretima i tezinu i nevjerojatno mi je da vec tada nisu bili zivi. Nebitno je sad, ali prilicno sam sigurna da sam u pravu.
Vidim sad po vasim iskustvima da ste uglavnom sve rjesavale medikamentima. Izgleda da je to onda neka nova moda, donedavno nisam ni cula za tu metodu.
Ako dobro razumijem, ta prva 24 sata su najbitnija da sam pod bolnickim nadzorom ako se ne osjecam spremnom za doma, a dalje ovisi o tome koliko ce ispasti u 24 sata?
Ja bih najradije bila tamo dok se sve ne ocisti
👩37
🧔33
👶 10/2023
27.5. QUALIFIED 360 ⏳️
Svakako sam mišljenja da bi čišćenje trebala obaviti pod nadzorom u bolnici. Pa ipak su to već 2 bebe u 12 + tt…
Ja sam imala prvi spontani u 13 + 0 i nikad to neću zaboraviti… Jer je plod doslovno doma iz mene izašao… Trauma za cijeli život…
Znaci to mi je najveci strah, sve ljude koji su imali iskustvo spontanog sam bas to ispitivala, hocu li vidjeti nesto nalik covjeku, na to nisam spremna. Prema uzv ispada da je srce stalo na 12+6, a ja se osjecam kao da nisam trudna od dana na 15+2. S do tada sam itekako osjecala granice u pokretima i tezinu i nevjerojatno mi je da vec tada nisu bili zivi. Nebitno je sad, ali prilicno sam sigurna da sam u pravu.
Vidim sad po vasim iskustvima da ste uglavnom sve rjesavale medikamentima. Izgleda da je to onda neka nova moda, donedavno nisam ni cula za tu metodu.
Ako dobro razumijem, ta prva 24 sata su najbitnija da sam pod bolnickim nadzorom ako se ne osjecam spremnom za doma, a dalje ovisi o tome koliko ce ispasti u 24 sata?
Nije mi cilj plašiti te, ali da vidjet ćeš...jer u tim tjednima to su u potpunosti formirane bebe. Sad je samo pitanje u kakvom je stanju s obzirom da nisu žive već neko vrijeme.
Meni se to doma desilo, popodne sam bila na kontroli sve je bilo ok, u noc je oko 4 krenula neka bol...pa sam mislila da nema smisla ici doktoru ako je popodne sve bilo u redu.
Trajalo je cca sat vremena i u wc je sve izašlo van.
Zato je tako kod mene ispalo da sam sve vidjela.
Mojoj kolegici je srce stalo u 16 tt i rijesavali su medikamentom, ali u bolnici pod nadzorom i oni su odmah pokrili i uzeli plod na obradu.
Jer ako ćeš se čistiti doma, a želiš da bebe idu na obradu kako drugačije nego da ih vidiš, uzmes i dostaviš u bolnicu.
Mislim, brutalno, trauma za cijeli život.
Isprike ostalima, neću više pisati, ali kad MARULEK ima takvu situaciju da pa podijelim svoje.
Nije mi cilj plašiti te, ali da vidjet ćeš…jer u tim tjednima to su u potpunosti formirane bebe. Sad je samo pitanje u kakvom je stanju s obzirom da nisu žive već neko vrijeme.
Meni se to doma desilo, popodne sam bila na kontroli sve je bilo ok, u noc je oko 4 krenula neka bol…pa sam mislila da nema smisla ici doktoru ako je popodne sve bilo u redu.
Trajalo je cca sat vremena i u wc je sve izašlo van.
Zato je tako kod mene ispalo da sam sve vidjela.
Mojoj kolegici je srce stalo u 16 tt i rijesavali su medikamentom, ali u bolnici pod nadzorom i oni su odmah pokrili i uzeli plod na obradu.
Jer ako ćeš se čistiti doma, a želiš da bebe idu na obradu kako drugačije nego da ih vidiš, uzmes i dostaviš u bolnicu.
Mislim, brutalno, trauma za cijeli život.
Isprike ostalima, neću više pisati, ali kad MARULEK ima takvu situaciju da pa podijelim svoje.
Uff koma, nikako se ne mislim doma cistiti, bez obzira sto oni kazu. Cak mislim da cu zahtijevati kiretazu, ne ovo mucenje tjednima i na kraju mozda opet kiretaza. No dobro, necemo vise o ovoj temi, jos jednom hvala svima. Vjerojatno cu popratiti preko zime vase porode, a mozda do onda bude novi +. Uzivajte u nastavku trudnoca i ne brinite, nase tijelo nam uglavnom sve kaze :)
👩37
🧔33
👶 10/2023
27.5. QUALIFIED 360 ⏳️
Nadam se da to niti jedna od nas vise nikad neće morati proživjeti. Marulek, tebi želim snage i da prođe sve šta brže i manje stresno ❤️
Jel nekoj pulsira pupak? 😅. Desi mi se jednom-dva put dnevno da mi bas u području pupka zapulsira kratko i brzo par puta. Ne znam šta je to, počela sam misliti i da osjećam već bebicu, ali mi je to malo nevjerojatno s obzirom da sam u prvoj trudnoći osjetila tek u 20tt i još mi je sad posteljica sprijeda 😅 ne želim umišljati, ali stvarno je osjećaj kao par brzih i kratkih udaraca.
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Marulek, drži se.
Moje iskustvo medikamentoznog je u bilo 8+2. Sjedila sam stalno na WC kad su krenuli jaki bolovi jer sam znala da će tada i izaći najveći dio, nisam htjela gledati to.
Popila sam tabletu prvo i išla doma. Onda su trazili da dođem za dva dana na odjel i tamo su mi dali 2 tablete da ih drzim u obrazima da se istope. Brzo su počeli bolovi, dali su mi brufen od 600, i kasnije dvije infuzije jer sam bila slaba i boljelo me je.
Sigurno ćeš biti pod kontrolom. Na kraju je ostalo još malo samo kada su me pregledali prije puštanja iz bolnice pa su mi dali još jednu tabletu da mi se otopi u ustima, to je bila samo krv i mali ugrušci. Neće te pustiti samu, ne smiju. Drži se, s vremenom će biti lakše. Bitno je da imaš podršku, da ne prolaziš sama kroz to.
Ja sam jutros povraćala vodu, a dosad nisam ništa, samo mučnina je bila. 7+3 sam danas, za dva dana je pregled i već ludim hoće li biti bebe, hoće li biti otkucaja, hoće li biti normalna veličina. Pod velikim sam stresom da ne mogu disati pa dobijem panični napad.
2. 5. '25. ZM
24. 6. '25. UZV ✅
7+4 ❤️
11. 7. '25. UZV ⏳
Giovanna32
Bitno da sam rekla da vise nemam mucnine.. sinoc me satrala mucnina i povracanje i evo danas se vratila na posao i brzo isla doma povracati 😬😅 znaci, uzas.. imam gorko u ustima, jako gadan okus..
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji