Bitno da sam rekla da vise nemam mucnine.. sinoc me satrala mucnina i povracanje i evo danas se vratila na posao i brzo isla doma povracati 😬😅 znaci, uzas.. imam gorko u ustima, jako gadan okus..
Evo i ja sam se urekla, od jučer mučnine, evo i danas :D
Timi95 nadam se da će ti mučnine što prije proći. Kad ti je termin, mi smo tu negdje s tjednima? Sorry ako si već pisala pa mi je promaklo.
Ja sam imala pregled, sve izgleda u redu, dobila sam i 3D sličicu i napravila sam Nifty. Nadam se da će doći uredan nalaz pa da se ohrabrim staviti trakicu😅
💃ok 🤵oligoastheno/azoo
05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
Moj sljedeći redovni pregled i otvaranje trudničke je 2.7. kada radim i Panoramu kod svoje gin.
Termin po menstruaciji je 17.1. a vjerujem da ga gin bude pomicala zbog dana transfera.
Sretno svima 🍀
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
2UZV-12.6. 8+5=❤️
Ja evo stvarno ne mogu vjerovati i bas sam ljuta, da oni od 30.04. nisu mogli dovršiti konačni prijedlog zakona o zdravstvenom osiguranju i izglasati ga?? Prolongirala sam otvaranje komplikacija na 01.06. jer će se kao od tad povećati naknade, na kraju ništa od toga, ali hoće oni sigurno od 01.07. E pa neće ni od tad, vidim da ovaj tjedan ponovno ne raspravljaju o tome, znaci možemo biti sretni ako do ljetne pauze izglasaju. Inače kad planiraju da novi zakon vrijedi, od 01.10.? A pričaju o tome i najavljuju povećanje već mjesecima. Pa ti prehrani dijete i obitelj s 565€ mjesečno 👍🏻. Strašno sam ljuta i nazivcirana 🤬😤.
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Timi95 nadam se da će ti mučnine što prije proći. Kad ti je termin, mi smo tu negdje s tjednima? Sorry ako si već pisala pa mi je promaklo.
Ja sam imala pregled, sve izgleda u redu, dobila sam i 3D sličicu i napravila sam Nifty. Nadam se da će doći uredan nalaz pa da se ohrabrim staviti trakicu😅
Hvala 🤗
13.1.. nadam se da ce biti brz porod, naspram prva dva 🙈
A tebi?
Ma hoce 🥰
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Bitno da sam rekla da vise nemam mucnine.. sinoc me satrala mucnina i povracanje i evo danas se vratila na posao i brzo isla doma povracati 😬😅 znaci, uzas.. imam gorko u ustima, jako gadan okus..
Evo i ja sam se urekla, od jučer mučnine, evo i danas :D
Ajme uzas. A ti si skoro 13.tt 🙈 nadam se da cete uskoro prestati..
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Ja evo stvarno ne mogu vjerovati i bas sam ljuta, da oni od 30.04. nisu mogli dovršiti konačni prijedlog zakona o zdravstvenom osiguranju i izglasati ga?? Prolongirala sam otvaranje komplikacija na 01.06. jer će se kao od tad povećati naknade, na kraju ništa od toga, ali hoće oni sigurno od 01.07. E pa neće ni od tad, vidim da ovaj tjedan ponovno ne raspravljaju o tome, znaci možemo biti sretni ako do ljetne pauze izglasaju. Inače kad planiraju da novi zakon vrijedi, od 01.10.? A pričaju o tome i najavljuju povećanje već mjesecima. Pa ti prehrani dijete i obitelj s 565€ mjesečno 👍🏻. Strašno sam ljuta i nazivcirana 🤬😤.
Ja sam svakako imala namjeru raditi do 01.08. ako sve bude ok. I evo, kako je stvarno sve ok - tako i budem. Nadam se da će sve i ostati ok, dobro se osjećam pa i radim. I nisam se vodila iznosom naknade i nekako trudnoću ne smatram kao bolest. I bez obzira na iznos naknade otvoriti ću komplikacije od 01.08. Ali tih 565 eura ja neznam šta bi rekla, jeli to smiješno ili žalosno. Neko ruganje, evo neznam šta reći. Pogotovo na današnje cijene i troškove života. I još za obitelji koje već imaju jedno dijete, da ne spominjemo više od jednog djeteta. Za žene koje moraju doma ležati i čuvati trudnoću, 565 eura - Bože sačuvaj. Ali evo, bar su porodiljne povećali. S tim da nekako otkad povećavaju tu naknadu za komplikacije, nekako se ne nadam da će izglasati do 15.07. tj ljetne pauze. A pauza ima završava 15.09. Baš ne očekujem.
Hvala 🤗
13.1.. nadam se da ce biti brz porod, naspram prva dva 🙈
A tebi?
Ma hoce 🥰
Najprije mi je pisalo 11.1., a danas 9.1. Nemam pojma, ZM je bila 2.4., ali sam skoro sigurna da je ovulacija bila par dana kasnija.
Kažu da treći porod ide brzo, želim da tako bude i tebi😃
Meni je iskustvo s prvog poroda izvrsno, a sad me već panika za drugi.
💃ok 🤵oligoastheno/azoo
05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
Ja sam isto strašno ljuta zbog te male naknade. Ja bi otišla odmah na komplikacije jer imam problema za išijasom, ali ne želim iz principa jer imam dosta veću plaću od te naknade. Strašno jadno i tužno. Nadam se da će nešto izglasati, ali kako su krenuli, ne vjerujem. Doći će ljetna stanka i ništa od toga do jeseni.
Ja sam isto strašno ljuta zbog te male naknade. Ja bi otišla odmah na komplikacije jer imam problema za išijasom, ali ne želim iz principa jer imam dosta veću plaću od te naknade. Strašno jadno i tužno. Nadam se da će nešto izglasati, ali kako su krenuli, ne vjerujem. Doći će ljetna stanka i ništa od toga do jeseni.
Da, ja sam planirala raditi do 01.09., ali nisam imala izbora, šefica me doslovno potjerala na komplikacije, valjda da joj nisam na teret 🙄. I to sam se uspjela dogovoriti s njom da pričekamo do 1.6. da se povećaju naknade, kad ono ništa od tog. Ako se izglasa nakon ljetne stanke neće stupiti na snagu prije 01.10., a i tad je upitno. A tad ću biti skoro pred otvaranje porodiljnog pa mi neće toliko ni značiti.
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji