Pa evo iskreno ne znam kad je ona. Malo sam još pod dojmom od tog pregleda. Ja kod nje idem godinama i žena je stvarno zmaj i stručna je. Ali ima te momente kada je doslovno crazy, pogubi se u pol rečenice. Malo mi djeluje kao da ima neki ADHD. Posvuda je. Danas je imala neki ocito čudan dan, jer sam ju ja za vrijeme pregledala pitala dali mogu onda doći kod nje za anomaly scan. Na to je ona imala neki bitch fit i rekla kao pa ovo je anomaly, kao njezini uređaji su porsche, ona ne mora čekati 18 tjedana da vidi da je sve dobro i kao da se nas dvije baš ne kužimo da bi možda mogla ja ipak kod Hafnera jer on ima više strpljenja. Ja sam samo sutila, nisam se s njom htjela prepucavati. Postavila sam jedno pitanje koje je nju toliko ocito uvrijedilo. Baš mi je to bilo ružno, jer ono dođeš uvijek s nekim grčom u želucu oko tog pregleda i onda ti ga netko tako "usere". Inače imam samo riječi hvale za nju, predobra je, ali eto valjda sam dns naletila na loš dan. Ugl svakako su se prebaciti kod Hafnera. Frendica mi je kod njega i prezadovoljna je. Eto ovo je moje iskustvo dns, na kraju svega najbitnije mi je da se beba lijepo razvija.
Ajme, koje je to pitanje ili je preintimno? Ja sam isla samo na anomaly i mene je zaista odusevila. Malo je onako vrckava, to sam i ja skuzila.. mozda joj je samo los dan iako nebi tako ttebala reagirati. Haha ja ne hnam sto bih joj rekla da mi kaze da bi bilo bolje da idem drugom doktoru.. i za Hafnera sam cula sve preporuke!
Pa znači pitanje je doslovno bilo: Da li kod vas mogu napraviti anomaly scan s 20 tjedana?
To je doslovno bila jedina rečenica koju sam ja izgovorila. Ne znam zato je to nju toliko uvrijedilo. Kao kuzim ja da imaš super opremu i da si stručna zato ti i dolazim. Ali sam po svemu onome što sam se do sad informirala shvatila da se to radi izmedu 18-22 tjedna jer se najbolje vidi razvoj organa. Nigdje ne piše ako ti imaš najbolji opremu ikad možeš i ranije. Mislim nakon ovoga ja joj ne bi više ni došla, pa da još moram razmisljat kakav joj je dan. Još je partner bio samnom i nisam htjela raditi scene. Obavila je detaljan pregled, to je sve korektno i nemam zamjerke.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ajme meni je druga trudnoca, ja sam se pripremila da prije 20 tt necu nista osjetiti. Tako sam i u prvoj, sad jos neznam gdje mi je posteljica. Mozda cu ranije ako je iza. Ja sam par dana osjetila isto nesto, onda sam ipak zakljucila da su crijeva a ne beba, bilo je previsoko 🙈
Ja sam isto u prvoj osjetila u 20tt, posteljica mi je bila iza, a sad je naprijed pa tko zna kad ću osjetiti 😕. Nadala sam se ranije ovaj put, ali eto. Inače, meni je termin 24.12. ☺️🎄
Hamala meni je tako bilo u prvoj trudnoći, rečeno mi je da ne smijem dizati teško i imati odnose i kasnije se podignula i bilo je sve ok ☺️
I napisala sam 24.12. A kako je tebi 24.12., a meni 23.12.? 😂 kad ti je bila zadnja M?
Evo sebe sam preskočila, nisam ni vidjela 😅. Nemam pojma, prvo je bio 26.12. pa je pomaknuo na 24.12. Zadnja M je bila 19.03. Tebi isto?
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Frida, super za betu! Nadam se da ces cuti srce u petak :)
Super za pregled cure i sretno dalje 🤞🏽
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
9+2 ♥️
riamarro@hotmail.com
EllaMS- ma skroz te razumijem, pa i pravilo je da se radi oko 20 tt. Ne kuzim kaj ju je uvrijedilo..
Makarena- aha onda je sve ok. Meni je bila 18.3. Pa je dan prije termin..
Bok svima ponovno, javljam se ovdje samo da mi netko tko je vec prosao iskustvo ciscenja medikamentima pomogne sa svojim iskustvom. Naime, na pregledu s 15+6 blizanacke ustanovljeno je da niti jedan fetus ne kuca i procjenjuje se da se to dogodilo s 12+6. U ponedjeljak je predlozeno da se to dovrsi medikamentima doma. Ja bih svakako htjela analizu tkiva radi identifikacije moguceg uzroka. Je li netko imao situaciju takvu i je li inzistirao da se to obavi pod bolnickim nadzorom i da se pismeno ocituju o tome je li tkivo bilo u stanju da se napravi analiza?
Isprike unaprijed na losim vijestima, znam da je uznemirujuce citati losa iskustva u samom strahu i neizvjesnosti oko vlastite trudnoce, no ova moja trudnoca je otpocetka cudno tekla. Otkucaji su se pokazali dosta kasnije, a drugi fetus je pronaden tek na uzv s 12 tjedana. Tako da vjerojatno od samog starta nesto nije u redu iako je nipt (qualified) pokazao low risk
👩37
🧔33
👶 10/2023
24.4.2025. 7+3 💚 kasna ovulacija, zadnja m. 22.2.
27.5. QUALIFIED 360 ⏳️
Bok svima ponovno, javljam se ovdje samo da mi netko tko je vec prosao iskustvo ciscenja medikamentima pomogne sa svojim iskustvom. Naime, na pregledu s 15+6 blizanacke ustanovljeno je da niti jedan fetus ne kuca i procjenjuje se da se to dogodilo s 12+6. U ponedjeljak je predlozeno da se to dovrsi medikamentima doma. Ja bih svakako htjela analizu tkiva radi identifikacije moguceg uzroka. Je li netko imao situaciju takvu i je li inzistirao da se to obavi pod bolnickim nadzorom i da se pismeno ocituju o tome je li tkivo bilo u stanju da se napravi analiza?
Isprike unaprijed na losim vijestima, znam da je uznemirujuce citati losa iskustva u samom strahu i neizvjesnosti oko vlastite trudnoce, no ova moja trudnoca je otpocetka cudno tekla. Otkucaji su se pokazali dosta kasnije, a drugi fetus je pronaden tek na uzv s 12 tjedana. Tako da vjerojatno od samog starta nesto nije u redu iako je nipt (qualified) pokazao low risk
Jako mi je zao zbog tvojeg iskustva 💔 drzi se, vrijeme ce zacijeliti rane bar donekle.
Ja sam imala takvo iskustvo sto se tice prestanka otkucaja, saznala sam sa u 16 tt, a procjena je bila da se dogodilo izmedu 13 i 14 tt. Nikako ti nebi preporucila da medikamentni prekid obavis doma, svakako inzisitiraj da te prime u bolnicu ako je ikako moguce. Tamo su lijecnici i sestre kao jako velika podrska i stvarno se trude i pomazu da iskustvo prode sto bezbolnije. Isto tako, mozda ces postupak morati dovrsiti kiretazom ili vakumom, sto cesto rade kako bi sprijecili ostanak bilo kakvog tkiva ili potencijalne infekcije. I ja sam to prosla pod opcom anestezijom. Takoder, prije otpusta se obavlja jos jedan uzv za dodatnu potvrdu. Ne treba ni zanemariti lijekove protiv bolova koji se primaju intravenozno,infuziju i prvi antibiotik (kasnije nastavljas s antibioticima kod kuce). Sto se tice patohostologije, mislim da to ide automatizmom, ja nisam nista trebala inzisitirati. Nazalost taj nalaz u najvecem broju slucajeva ne otkrije razlog pobacaja ali svakako nije lose da se napravi i ja bi inzistirala da ga naprave. U bolnici sam provela ni puna 3 dana. Prilmjena sam u petak u nedjelju u podne sam pustena. Ako si iz Zagreba, ili okolice, svakako preporucam Vinogradsku.
Drzi se, saljem ti veliki zagrljaj 💓
Jako mi je žao 😔 Drži se, šaljem ti zagrljaj ❤️
Jako mi je zao☹️,zelim ti da se sto prije oporavis,da ti ovaj postupak prode sto bezbolnije i nakon toga ides u nove pobjede,drzi se i sretno❤️
Jako mi je zao.
Nemam odgovor na tvoje pitanje, ali se slazem sa taratara25 da odes u bolnicu i budes pod nadzorom u cijelom tom procesu.
Zelim ti puno snage i hrabrosti da to prebrodite ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji