Vidim da ima dosta cura problema sa ureoplazmom pa me zanima da li ste imale neke simptome ili ste redovno prvo vadili urin pa je bilo bakterija pa ste nosili na mikrobiološki ili je odmah urin slan na mikrobiološki?
Ja sam imala spontani prije trudnoce i nije mi bilo jasno zbog cega i kopkalo me pa sam se narucila na te sve briseve i onda mi je pokazala,i pila sumamed 3 mj,medutim ja sam odmah iduci mj opet ostala trudna gdje je dosla ova curica hvala bogu,ali inace se daje neki antibitotik na d nez ni ja vise kak se zove od nje je mojoj kumi i
Prijateljici odmah proslo i naravno partner mora isto
Popiti jednu turu
Moj muz nije dobio antibiotik…Ne znam zašto, jos sam i zaboravila pitati..Morat ću na sljedecoj kontroli mu reci ili ću nazvat med.sestru jel moze muz dobit samo ne znam hoce tak dat…
Moj muz nije dobio antibiotik…Ne znam zašto, jos sam i zaboravila pitati..Morat ću na sljedecoj kontroli mu reci ili ću nazvat med.sestru jel moze muz dobit samo ne znam hoce tak dat…
Zasto nije? Trebao bi jer postoji velika mogucnost da i on ima i onda ako se ti izlijecis a ona ima i opet imate odnos ti ces opet dobiti to,onda nema smisla ni da ti pijes antibiotik,koliko ja znam i kako mi je gin ispricala o svemu tome za takve bakterije uvijek pije i partner antibiotik…meni je partner pio isto i mojoj kumi i frendici svima su nam rekli da moraju i partneri
Pozdrav cure, oprostite sto vam upadam, htjela bih i ovdje pitati za iskustvo ako je netko imao i naravno sretno i mirno vama i bebama🍀🍀;
Koji je postupak nakon poroda za odlazak na ponovni FET, naglasak na prirodni transfer bez stimulacije? Postoji neka lista čekanja ili nešto kao kad se dolazi prvi put? ( Vinogradska)
Btw vratila sam par stranica unazad, vidim spominjete ureaplazmu. Ja sam ju imala krajem prošle godine, muž i ja uzimali smo doksiciklin, nakon 3 tjedna je nije bilo. Nisam imala nikakav simptom neke infekcije, to je dosta podmukla bakterija, ne vidi se na Papi ili urinu, a teško se rješava nažalost.
👱🏻♀️26, sve ok, AMH 19,8
👱🏻♂️35, oligoasthenotratozoospermia
Pokušavamo od 2020., Vinogradska
Trenutno: IVF/ICSI FET 03.03.🧊
!Prvi put Beta iznad 0,1!
Sin stiže 16.11.⭐️⚽️
UZV -28.3.2025.- 6t+2 ❤️
⏳UZV ~ 8.7 . ~ anomaly 3.7.
Curke, hocemo u tablicu ubaciti podatke o spolu/terminu?
Vec vas dosta zna spol, to bi bilo zanimljivo bas. I kako je tema aktivnija, ja bih da i cesce objavimo tablicu, da se ne pogubimo. Mislim da se na pocetku dosta cura javilo, sad se vise ne javljaju
Curke, hocemo u tablicu ubaciti podatke o spolu/terminu?
Vec vas dosta zna spol, to bi bilo zanimljivo bas. I kako je tema aktivnija, ja bih da i cesce objavimo tablicu, da se ne pogubimo. Mislim da se na pocetku dosta cura javilo, sad se vise ne javljaju
Bas sam i ja razmišljala o tome da napravimo i tu tablicu, vidim da ih već dosta zna spol 😄. Mogu objaviti tablicu za preglede svaki dan ili svaki drugi? Ili bi ti to preuzela na sebe? ☺️
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Pregledi 🤰🏻💗
20.06. - Timi95
25.06. - giovanna32
26.06. - Paola_32, Tinchy300, riamaro, dea3
30.06. - Ivis, anamarija8888, zeka26
03.07. - peppao, m_rosie, Ditaa
04.07. - Faksimila
16.07. - mamacita
22.07. - paula210
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Mogu probati, ako cu kasniti neka neko drugi preuzme. Ne mogu obecati da cu azurna biti, ali potrudit cu se.
Ja bih dodala u ovu tablicu samo nastavak s terminima.
Pa dajte cure koje ste aktivne na temi napisite svoje termine i spol.
Moj iduci pregled je 1.7., teemin je 23.12.
Termin 04.01., spol jos ne znamo.
Optimisticna sam da bi se nesto moglo vidjeti za dva tjedna na uzv, ali realnije je da nece jer je prerano 😋
Sortiraj odgovore
Najstariji