Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blondy
    20. Lipanj 2025. 12:52

EllaMS

Ja sam jutros odradila pregled, ona kaže da je to anomaly scan jer zbog opreme može sve vidjeti ranije. Uglavnom sve je savršeno. Meni je termin 13.12. Po Panorami je bio dečko, a to smo danas na ultrazvuku i potvrdili.

U pa to je odlično! Ja sam u prvoj isla u 18tt. Prije me nisu naručili. Gdje si obavila anomaly?

Timi95
    20. Lipanj 2025. 12:59

Blondy

Pregledi 🤰🏻💗

20.06. - Timi95
    23.6. - nicol, z
    25.06. - giovanna32
    26.06. - Paola_32, Tinchy300, riamaro, dea3
    30.06. - Ivis, anamarija8888, zeka26
    03.07. - peppao, m_rosie, Ditaa
    04.07. - Faksimila
    16.07. - mamacita
    22.07. - paula210

Termini:m_rosie- 3.12. 🩷
    Ditaa -5.12. 💙
    Blondy -23.12.
    Makarena -24.12.
    paula210 -27.12.
    mamacita -28.12.
    peppao -4.1.
    Paola32 -9.1.
    Faksimila -17.1.
    riamaro -27.1.

Ako sam nekog preskočila vičite 😅

Ja sam gotova s pregledom i sve je super. Radila sam Panoramu osnovnu plus. 
    Termin mi je 13.1., a sljedeci pregled 18.7. 😃

Koliko ste cekale rezultate Panorame? Ja se nadam da ce doci do petka da za vikend mozemo napraviti festu otkrivanje spola 😄

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

EllaMS
    20. Lipanj 2025. 13:20

Blondy

EllaMS

Ja sam jutros odradila pregled, ona kaže da je to anomaly scan jer zbog opreme može sve vidjeti ranije. Uglavnom sve je savršeno. Meni je termin 13.12. Po Panorami je bio dečko, a to smo danas na ultrazvuku i potvrdili.

U pa to je odlično! Ja sam u prvoj isla u 18tt. Prije me nisu naručili. Gdje si obavila anomaly?

Ja ti vodim trudnocu privatno u Gineko.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Blondy
    20. Lipanj 2025. 14:12

EllaMS

Blondy

EllaMS

Ja ti vodim trudnocu privatno u Gineko.

E pa tamo sam ja i išla, i ici cu sad opet kod dr Ujevic na anomaly scan. Ajde bas cu vidjeti kad ce me naruciti 😅

Blondy
    20. Lipanj 2025. 14:13

Imas li mozda info kad idu na godisnji? 

Makarena
    20. Lipanj 2025. 14:29

Blondy

Ajme meni je druga trudnoca, ja sam se pripremila da prije 20 tt necu nista osjetiti. Tako sam i u prvoj, sad jos neznam gdje mi je posteljica. Mozda cu ranije ako je iza. Ja sam par dana osjetila isto nesto, onda sam ipak zakljucila da su crijeva a ne beba, bilo je previsoko 🙈

Ja sam isto u prvoj osjetila u 20tt, posteljica mi je bila iza, a sad je naprijed pa tko zna kad ću osjetiti 😕. Nadala sam se ranije ovaj put, ali eto. Inače, meni je termin 24.12. ☺️🎄

Hamala meni je tako bilo u prvoj trudnoći, rečeno mi je da ne smijem dizati teško i imati odnose i kasnije se podignula i bilo je sve ok ☺️

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

EllaMS
    20. Lipanj 2025. 14:34

E pa ja sam isto kod nje. Sad sam opet naručena 17.07. ali sad kod Hafnera tako da ne znam kad ona ide.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Blondy
    20. Lipanj 2025. 15:00

EllaMS

E pa ja sam isto kod nje. Sad sam opet naručena 17.07. ali sad kod Hafnera tako da ne znam kad ona ide.

Mozda je tad ona na godisnjem onda... a tad bi ja trebala obaviti anomaly otprilike. Bas cu vidjeti sto ce mi reci. Zvat cu nakon 15tt 

Blondy
    20. Lipanj 2025. 15:01

Makarena

Blondy

Ajme meni je druga trudnoca, ja sam se pripremila da prije 20 tt necu nista osjetiti. Tako sam i u prvoj, sad jos neznam gdje mi je posteljica. Mozda cu ranije ako je iza. Ja sam par dana osjetila isto nesto, onda sam ipak zakljucila da su crijeva a ne beba, bilo je previsoko 🙈

Ja sam isto u prvoj osjetila u 20tt, posteljica mi je bila iza, a sad je naprijed pa tko zna kad ću osjetiti 😕. Nadala sam se ranije ovaj put, ali eto. Inače, meni je termin 24.12. ☺️🎄

Hamala meni je tako bilo u prvoj trudnoći, rečeno mi je da ne smijem dizati teško i imati odnose i kasnije se podignula i bilo je sve ok ☺️

I napisala sam 24.12. A kako je tebi 24.12., a meni 23.12.? 😂 kad ti je bila zadnja M?

EllaMS
    20. Lipanj 2025. 15:21

Pa evo iskreno ne znam kad je ona. Malo sam još pod dojmom od tog pregleda. Ja kod nje idem godinama i žena je stvarno zmaj i stručna je. Ali ima te momente kada je doslovno crazy, pogubi se u pol rečenice. Malo mi djeluje kao da ima neki ADHD. Posvuda je. Danas je imala neki ocito čudan dan, jer sam ju ja za vrijeme pregledala pitala dali mogu onda doći kod nje za anomaly scan. Na to je ona imala neki bitch fit i rekla kao pa ovo je anomaly, kao njezini uređaji su porsche, ona ne mora čekati 18 tjedana da vidi da je sve dobro i kao da se nas dvije baš ne kužimo da bi možda mogla ja ipak kod Hafnera jer on ima više strpljenja. Ja sam samo sutila, nisam se s njom htjela prepucavati. Postavila sam jedno pitanje koje je nju toliko ocito uvrijedilo. Baš mi je to bilo ružno, jer ono dođeš uvijek s nekim grčom u želucu oko tog pregleda i onda ti ga netko tako "usere". Inače imam samo riječi hvale za nju, predobra je, ali eto valjda sam dns naletila na loš dan. Ugl svakako su se prebaciti kod Hafnera. Frendica mi je kod njega i prezadovoljna je. Eto ovo je moje iskustvo dns, na kraju svega najbitnije mi je da se beba lijepo razvija. 

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.