Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mila20
    20. Lipanj 2025. 08:01

Kako volim ući u na ovaj forum i vidjeti koliko je sve uredu i zapravo koje sve stvari mame prodju, te koliko se bore za ova čuda❤️

Ja sam trenutno tačno 9+1, cice mi nisu nateknute zadnjih par dana, mucno mi je manje, ne povracam ali sam tipa povratila jucer jer nista nisam jela 5 sati. Ne mogu nista zivo pojesti osim pahuljica, voća, kukuruza i nekad se natjeram na 1% proteina… nikako ničeg nisam željna osim gaziranog soka pa ponekad uzmem čašu jer ne znam što mi to godi…

U 7 sedmici sam otišla uraditi ultrazvuk i to mi je bio prvi pregled gdje je sve super bilo. Sad kako nemam neke simptome ne znam šta misliti.. sljedeća stvar mi je pregled u 23.6. pa onda 7.7. - to će mi biti 12 sedmica.

Da li postoje neke knjige koje ste čitali u prvoj trudnoći? Voljela bih se spremiti najbolje što znam na nespremno. I nadam se da će sve biti dobro jer nekad apsolutno nemam osjećaj da sam trudna pa mi fale oni simptomi muke.. ja ne znam koja je ovo bolest.

• jagoda20
    20. Lipanj 2025. 08:27

Mila20

Kako volim ući u na ovaj forum i vidjeti koliko je sve uredu i zapravo koje sve stvari mame prodju, te koliko se bore za ova čuda❤️

Ja sam trenutno tačno 9+1, cice mi nisu nateknute zadnjih par dana, mucno mi je manje, ne povracam ali sam tipa povratila jucer jer nista nisam jela 5 sati. Ne mogu nista zivo pojesti osim pahuljica, voća, kukuruza i nekad se natjeram na 1% proteina… nikako ničeg nisam željna osim gaziranog soka pa ponekad uzmem čašu jer ne znam što mi to godi…

U 7 sedmici sam otišla uraditi ultrazvuk i to mi je bio prvi pregled gdje je sve super bilo. Sad kako nemam neke simptome ne znam šta misliti.. sljedeća stvar mi je pregled u 23.6. pa onda 7.7. - to će mi biti 12 sedmica.

Da li postoje neke knjige koje ste čitali u prvoj trudnoći? Voljela bih se spremiti najbolje što znam na nespremno. I nadam se da će sve biti dobro jer nekad apsolutno nemam osjećaj da sam trudna pa mi fale oni simptomi muke.. ja ne znam koja je ovo bolest.

Ja sam uzela knjigu Vasa trudnoca dr.Anne Deana, 400 stranica kvalitetnog teksta da slikama. Uz ovaj forum i knjigu, mislim da je sasvim dovoljno informacija 😊

Sasvim je normalno da se nekad osjecas trudno, a nekad ne. Tako je i kod mene bilo do sada. 

Blondy
    20. Lipanj 2025. 09:05

Pregledi 🤰🏻💗

20.06. - Timi95
    23.6. - nicol, z
    25.06. - giovanna32
    26.06. - Paola_32, Tinchy300, riamaro, dea3
    30.06. - Ivis, anamarija8888, zeka26
    03.07. - peppao, m_rosie, Ditaa
    04.07. - Faksimila
    16.07. - mamacita
    22.07. - paula210

Termini:
    m_rosie - 3.12. 🩷
    Ditaa - 5.12. 💙
    Blondy - 23.12.
    Makarena - 24.12.
    paula210 - 27.12.
    mamacita - 28.12.
    peppao - 4.1.
    Paola32 - 9.1.
    Faksimila - 17.1.
    riamaro - 27.1.

Ako sam nekog preskočila vičite 😅

Ivis
    20. Lipanj 2025. 09:16

Pregled 30.06., termin 09.01., spol još ne znamo 🤭 mislim da neću ići na nipt testiranje, tako da vjerojatno cu I kasnije saznati spol 🙈

👩🏻35👦🏻34
    👩🏻 Sve ok
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    Pokušavamo od 2021.
    Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
    PFC Prag
    ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
    Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
    04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
    ivis11062@gmail.com

• paula210
    20. Lipanj 2025. 10:51

Pridruzujem se curama koje osjecaju polako bebicu i prijavljujem da je i kod mene ista situacija😊

Blondy
    20. Lipanj 2025. 11:04

Ajme meni je druga trudnoca, ja sam se pripremila da prije 20 tt necu nista osjetiti. Tako sam i u prvoj, sad jos neznam gdje mi je posteljica. Mozda cu ranije ako je iza. Ja sam par dana osjetila isto nesto, onda sam ipak zakljucila da su crijeva a ne beba, bilo je previsoko 🙈

• Hamala
    20. Lipanj 2025. 11:20

Cure jel ima neka od vas iskustva s niskom posteljicom, tj. da joj je prelazila skroz preko unutarnjeg usca maternice u ranijim tjednima trudnoce, ali da se kasnije skroz dignula? Receno mi je neki dan da je trenutno takva situacija, ali da nista ne brinem i da ce se vjerojatno dignuti. Pitala sam jel trebam smanjiti fizicku aktivnost i receno mi je da ne, samo da nastavim s cyclogestom. (Trenutno sam 16+5)

👩 90., PCOS, AMH- 43,5 pmol/L
    🧑 87.god., OAT
    Repromed
    10/24 ICSI 15🥚, blagi hiper, freeze all, 5❄️
    03/25 FET 6+5 ❤️, Panorama ✅ 🩵

Frida13
    20. Lipanj 2025. 11:37

Pozdrav curke, samo da javim da mi je dosao rezultat 1. bete i odgovara manjoj trudnoci, nazalost kako je ovaj tjedan bio praznik tek u pon ili utorak mogu izvaditi za drugi nalaz, a i iduci petak imam pregled 🤞🏼

Hamala u prosloj sam trudnoci imala placentu previu, ali ne znam zasto ti je doktor to uopce spominjao tako rano ako ne moras mirovati, samo se zabrines bezveze, a vecini se digne vec do 20 i nekog tjedna…
    Meni je doktorica prvi put spomenula u 21 tjednu da mi je posteljica preko usca i uputila me na mirovanje, ne strogo, ali cisto da se pripazim
    I tamo tek s 30 i nesto tjedana sam bas dobila dijagnozu placente previe jer racunaju da se sve dotad moze dignuti.
    U biti imas jos puno vremena da se digne, nemoj se brinuti😊

3/23🩷

• taratara25
    20. Lipanj 2025. 11:52

Pa ja isto osjecam neke pokrete, pogovo ujutro kad sam jos u krevetu. Znam da su to najvjerojatnije crijeva ali nekako sam tih par puta osjetila bas potpuno drugaciji pokret, koji nisam nikad dosad. Kao lagano poskakivanje ne znam kako bi to opisala. 
    Doktorica mi je rekla da je prije 20 tjedna tesko ista osjetiti, osim ako si u drugoj trudnoci.
    Ja jesam u drugoj trudnoci ali prva je nazalost zavrsila spontanim, najvjerojatnije izmedu 13 i 14tt, ja sam saznala na pola 16tt. 
    Ovo mi je jako izazovan period moram priznati, nosim se dobro, ali par dana prije pregleda me uhvati uzasan strah pa se nekako pokusavam odrzavati pozitivnom da ce biti sve ok. Ima li koja od vas takvo iskustvo i kako se nosite sa strahom opcenito?

EllaMS
    20. Lipanj 2025. 12:30

Ja sam jutros odradila pregled, ona kaže da je to anomaly scan jer zbog opreme može sve vidjeti ranije. Uglavnom sve je savršeno. Meni je termin 13.12. Po Panorami je bio dečko, a to smo danas na ultrazvuku i potvrdili.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.