Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Paola_32
    18. Lipanj 2025. 11:08

I ja prijavljujem nesanicu, već tjedan dana, uopće ne mogu zaspati kad legnem, kao i Timi pred jutro tek. Nadam se da je samo faza. Prije sam spavala i popodne kolko sam bila umorna, a sad ništa. Ja nemam djecu kao vi, ne mogu ni zamisliti kako uspijete funkcionirati  kroz dan, svaka čast. 

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗

• paula210
    18. Lipanj 2025. 11:57

Sad sam vas sve iscitala,bome dosta porukica od jucer popodne

Sto se tice ureaplazme meni je gin rekla da je bolje to rjesiti nego da se to vuce korz cijelu trudnocu jer tako i onako ako se opet poveca morar ces antibitoik(po rijecima moje gin),tako da sam ja prakticki 3 mj za redom pila antibitoik i dva puta stavljala uz to vaginalete,ali rjesilo se🙏🏻nekom ode iza prve ture nekom iza trece a nekom djeluje tek poslije poroda kad dobiju jsci antibitik,ugl probaj sok od brusnice i mozda si probaj uzet probiotik(vaginalni) to je meni preporucila zbog flore

Ja cu raditi samo kombinirani jer sam i u prvoj radila isto oa kao ajde i sad cu ali znam da ce sve biti okej jer sam i ja mlada i muz tako da i trudnoca lijepo napreduje pa radim eto reda radi

Sto se tice da cu morati cekati da saznam spol…u prvoj trudnoci mi je to bila vjecnost a sad mi toliko brzo to sve ide da se necu ni okrenut vec cu zbat,ja idem sada u utorak 24.6 na kombinirani i onda 22.7 imam opet pregled i tada bi trebala saznati spol jer cu biti 17tj

Timi95
    18. Lipanj 2025. 12:13

Ja mislim da osjetim di mi je beba. Kad lezim na leđima, bas na desnoj strani iznad stidne kosti, osjetim kao da se nesto dize i spusta.. inace sam mrsava. U drugoj trudnoci sam to osjetila u 13.-14.tt.. bas cudno 😅

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• jagoda20
    18. Lipanj 2025. 12:38

Vidim da ima dosta cura problema sa ureoplazmom pa me zanima da li ste imale neke simptome ili ste redovno prvo vadili urin pa je bilo bakterija pa ste nosili na mikrobiološki ili je odmah urin slan na mikrobiološki?

• m_rosie
    18. Lipanj 2025. 13:42

jagoda20

Vidim da ima dosta cura problema sa ureoplazmom pa me zanima da li ste imale neke simptome ili ste redovno prvo vadili urin pa je bilo bakterija pa ste nosili na mikrobiološki ili je odmah urin slan na mikrobiološki?

Ja sam u 10-om tjednu bez ikakvih simptoma radila i urin i urinokulturu tj. bakterijski i mikrobiološki. Doktor je to nazvao trudničkom obradom. I odradila sam uz to i komplet KKS, glukozu, serologiju na TORCH, krvnu grupu, koagulogram i neznam šta još. I kad sam donijela sve te nalaze, otvorio mi je trudničku knjižicu i u nju upisivao

Blondy
    18. Lipanj 2025. 13:52

Tamara nam se nista ne javlja, kako su prosli pregledi? Kako si?

• jagoda20
    18. Lipanj 2025. 14:30

m_rosie

jagoda20

Ja sam u 10-om tjednu bez ikakvih simptoma radila i urin i urinokulturu tj. bakterijski i mikrobiološki. Doktor je to nazvao trudničkom obradom. I odradila sam uz to i komplet KKS, glukozu, serologiju na TORCH, krvnu grupu, koagulogram i neznam šta još. I kad sam donijela sve te nalaze, otvorio mi je trudničku knjižicu i u nju upisivao

Hvala!
    Mene moja naravno nije slala na urinokulturu, samo je napravljena kvalitativna analiza mokraće.

• mamacita
    18. Lipanj 2025. 16:59

jagoda20

Nisam nikakve
    Nego je on predlozio odma napocetku trudnoce da napravimo briseve i da vadim urin..

• Ditaa
    18. Lipanj 2025. 18:09

Ja valjda jedino zadnji put nisam radila briseve 😁 stalno vucem neke bakterije, a bitno mi je da sam "cista" jer pratim trudnocu i kod svoje ginekologice i kod gin.onkologa zbog CIN-a i HPV-a. Tako da cesto radim briseve i papu, a radila sam i urinokulturu. Zadnji put je sve bilo uredno, pa se nadam da ce tako i ostati. 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 31
    👦🏼 19.10.2018. 💙

• paula210
    18. Lipanj 2025. 18:40

Timi95

Ja mislim da osjetim di mi je beba. Kad lezim na leđima, bas na desnoj strani iznad stidne kosti, osjetim kao da se nesto dize i spusta.. inace sam mrsava. U drugoj trudnoci sam to osjetila u 13.-14.tt.. bas cudno 😅

Ja sam u prvoj trudnoci isto osjetila sa 13 tj bebu,isto jer sam mrsava i bez obzira na posteljicu koja je sprijeda mi je rekla gin da cu vjv ranije osjetit i bila je pravu😊
    U petak sam 13 tj i sad sve iscekujem da osjetim opet😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.