Aha, to je Veritas. Ma ja sam mislila da je riječ o Panorami pa me zbunilo jer znam da Panorama ide u SAD. Zato je ovo i puno brže.

🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀
Nicol dobro sam, guram dan po dan i nadam se najboljem 🙏🏼
Lea kako si ti? U kojem si tjednu?
Sretno svima 🥰🥰

👩🏽 29 🧔🏽♂️ 31
- čekamo dječaka 👦🏽 🩵
riamarro@hotmail.com
Hvala vam svima, divne ste🥹
Izgleda da cu se morati strpiti, doktor mi ne rekao da se javim u petak da prokomentiramo nalaz… Jucer sam cijeli dan osvjezavala e-gradane da docekam rezultat, ali ništa, da li im treba duže ili nisu povezani sa sustavom stvarno ne znam🤷🏻♀️
Cestitam svima na dobrim pregledima!🥳
3/23🩷
6/25 - vanmaternična 💔
Što se prenatalnog testa tiče, planiram ga napraviti jedino ako postoji neka indikacija pa da se možemo pripremiti, npr. u prošloj trudnoći je bio SUA sindrom, samo je jedna pupčana arterija radila, što može biti indikacija za Edwardsov sindrom pa sam ga napravila, iako me iskreno nije smirilo zbog svih priča o lažnim rezultatima
3/23🩷
6/25 - vanmaternična 💔
Hvala svima, samo da sve ide i dalje dobro i tako se zavrsi 😊
Sto se tice uzorka, u srijedu nakon vađenja sam pitala za proceduru pa su mi dali informacije da je u petak u Barceloni i da ce rezultati biti pocetkom tjedna.

Jagoda cestitam na deckicu i da je sve u redu 🥰
Cestitke i ostalim curama 🥰
Saznala sam da postoji trudnicki rinitis 😵💫 mislim da je to kod mene slucaj i grozno se osjecam jer mi je vec skoro 3mj zacepljen nos, sad cak imam i bolove u sinusima.. i lose spavam zbog toga svega 🙄

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Saznala sam da postoji trudnicki rinitis 😵💫 mislim da je to kod mene slucaj i grozno se osjecam jer mi je vec skoro 3mj zacepljen nos, sad cak imam i bolove u sinusima.. i lose spavam zbog toga svega 🙄
Da, i ja se borim s tim rinitisom, bas je iritantno.
Mene najvise muci nesanica kroz noc, evo vec par jutra se budim oko pola 5 i onda sam cijeli dan umorna

Da, i ja se borim s tim rinitisom, bas je iritantno.
Mene najvise muci nesanica kroz noc, evo vec par jutra se budim oko pola 5 i onda sam cijeli dan umorna
Grozno 😵💫
Ja jedva zaspim i kao da nemam cvrst san, nego tek pred jutro.. i cijeli dan sam bez energije i bez volje, samo bi lezala.. 🙄

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
I ja prijavljujem nesanicu, već tjedan dana, uopće ne mogu zaspati kad legnem, kao i Timi pred jutro tek. Nadam se da je samo faza. Prije sam spavala i popodne kolko sam bila umorna, a sad ništa. Ja nemam djecu kao vi, ne mogu ni zamisliti kako uspijete funkcionirati kroz dan, svaka čast.

🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀
Sad sam vas sve iscitala,bome dosta porukica od jucer popodne
Sto se tice ureaplazme meni je gin rekla da je bolje to rjesiti nego da se to vuce korz cijelu trudnocu jer tako i onako ako se opet poveca morar ces antibitoik(po rijecima moje gin),tako da sam ja prakticki 3 mj za redom pila antibitoik i dva puta stavljala uz to vaginalete,ali rjesilo se🙏🏻nekom ode iza prve ture nekom iza trece a nekom djeluje tek poslije poroda kad dobiju jsci antibitik,ugl probaj sok od brusnice i mozda si probaj uzet probiotik(vaginalni) to je meni preporucila zbog flore
Ja cu raditi samo kombinirani jer sam i u prvoj radila isto oa kao ajde i sad cu ali znam da ce sve biti okej jer sam i ja mlada i muz tako da i trudnoca lijepo napreduje pa radim eto reda radi
Sto se tice da cu morati cekati da saznam spol…u prvoj trudnoci mi je to bila vjecnost a sad mi toliko brzo to sve ide da se necu ni okrenut vec cu zbat,ja idem sada u utorak 24.6 na kombinirani i onda 22.7 imam opet pregled i tada bi trebala saznati spol jer cu biti 17tj

💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji