Meni stigli rezultati, nisam rizik, cekamo dečka 😁
Cestitam!!!🤩 Jos jedan decko u grupi!
29.3.2025. ➕️
UZV: 7+0 imamo ❤️
Veritas ✅️ Stiže nam dečko!👶🩵
12/25 ⏳️
Pa uglavnom se svi prenatalni testovi (nifty, panorama, veritas itd.) salju na analizu u labose van HR. Ovisno o miestu gdje proizvodaci imaju labose u kojima se uzorci obraduju. Veritas se isto salje u Barcelonu npr.
Aha, to je Veritas. Ma ja sam mislila da je riječ o Panorami pa me zbunilo jer znam da Panorama ide u SAD. Zato je ovo i puno brže.
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Nicol dobro sam, guram dan po dan i nadam se najboljem 🙏🏼
Lea kako si ti? U kojem si tjednu?
Sretno svima 🥰🥰
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
9+2 ♥️
riamarro@hotmail.com
Hvala vam svima, divne ste🥹
Izgleda da cu se morati strpiti, doktor mi ne rekao da se javim u petak da prokomentiramo nalaz… Jucer sam cijeli dan osvjezavala e-gradane da docekam rezultat, ali ništa, da li im treba duže ili nisu povezani sa sustavom stvarno ne znam🤷🏻♀️
Cestitam svima na dobrim pregledima!🥳
3/23🩷
Što se prenatalnog testa tiče, planiram ga napraviti jedino ako postoji neka indikacija pa da se možemo pripremiti, npr. u prošloj trudnoći je bio SUA sindrom, samo je jedna pupčana arterija radila, što može biti indikacija za Edwardsov sindrom pa sam ga napravila, iako me iskreno nije smirilo zbog svih priča o lažnim rezultatima
3/23🩷
Hvala svima, samo da sve ide i dalje dobro i tako se zavrsi 😊
Sto se tice uzorka, u srijedu nakon vađenja sam pitala za proceduru pa su mi dali informacije da je u petak u Barceloni i da ce rezultati biti pocetkom tjedna.
Jagoda cestitam na deckicu i da je sve u redu 🥰
Cestitke i ostalim curama 🥰
Saznala sam da postoji trudnicki rinitis 😵💫 mislim da je to kod mene slucaj i grozno se osjecam jer mi je vec skoro 3mj zacepljen nos, sad cak imam i bolove u sinusima.. i lose spavam zbog toga svega 🙄
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Saznala sam da postoji trudnicki rinitis 😵💫 mislim da je to kod mene slucaj i grozno se osjecam jer mi je vec skoro 3mj zacepljen nos, sad cak imam i bolove u sinusima.. i lose spavam zbog toga svega 🙄
Da, i ja se borim s tim rinitisom, bas je iritantno.
Mene najvise muci nesanica kroz noc, evo vec par jutra se budim oko pola 5 i onda sam cijeli dan umorna
Da, i ja se borim s tim rinitisom, bas je iritantno.
Mene najvise muci nesanica kroz noc, evo vec par jutra se budim oko pola 5 i onda sam cijeli dan umorna
Grozno 😵💫
Ja jedva zaspim i kao da nemam cvrst san, nego tek pred jutro.. i cijeli dan sam bez energije i bez volje, samo bi lezala.. 🙄
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji