Pozdrav. Koji su bili Vasi simptomi nakon ovulacije kad ste uspjesno ostale trudne taj ciklus.. inace imam 2 djece, ali od druge trudnoce je proslo 5god i samo se sjecam da mi je negdije nakon 6-7 dana od ovulacija bila kao bol i grcevi. E sad, jucer sam imala ovulaciju i ujutro smo imali odnose i danas me boli na dodir kad stisnem dole jajnici i maternica. Dal ste Vi osjecale tako rano neke simptome.. bas me zanimaju Vasa iskustva 😀
Meni je prva trudnoća i prvi simptomi gdje sam posumnjala na trudnoću su bili oko datuma očekivane mjesečnice. Prije toga ništa drugačije da bi rekla hm, možda sam trudna. Znači apsolutno ništa drugačije. S tim da je trudnoća planirana i ostvarena je odmah u prvom mjesecu planiranja idem u četvrtka na prvi pregled i to bi trebala biti trudna 7+5 po zadnjoj mjesečnici, a od simptoma dosad skroz slabo. Najveća promjena su mi oteknute grudi i bradavice koje su me jako pekle, sad se to pečenje malo smirilo. Imala sam neku laganu averziju prema hrani ujutro, sad se malo pojačalo i traje skoro čitav dan. I nekako nemam teka, nisam baš gladna. Danas npr imam osjećaj da povratim da bi se preporodila, ali nikako da povratim. I ponekad osjetim kao neko zatezanje/probadanje u maternici i to je, ali ništa strašno
i ja sam od potvrđene trudnoće u maternici na fragminu, zbog cca 750 000 trombocita - ali nikakvo krvarenje ni išta slično dosad
➕️ 29.03. 🙏 ❤️
Pozdrav. Koji su bili Vasi simptomi nakon ovulacije kad ste uspjesno ostale trudne taj ciklus.. inace imam 2 djece, ali od druge trudnoce je proslo 5god i samo se sjecam da mi je negdije nakon 6-7 dana od ovulacija bila kao bol i grcevi. E sad, jucer sam imala ovulaciju i ujutro smo imali odnose i danas me boli na dodir kad stisnem dole jajnici i maternica. Dal ste Vi osjecale tako rano neke simptome.. bas me zanimaju Vasa iskustva 😀
Meni je prva trudnoća i prvi simptomi gdje sam posumnjala na trudnoću su bili oko datuma očekivane mjesečnice. Prije toga ništa drugačije da bi rekla hm, možda sam trudna. Znači apsolutno ništa drugačije. S tim da je trudnoća planirana i ostvarena je odmah u prvom mjesecu planiranjaidem u četvrtka na prvi pregled i to bi trebala biti trudna 7+5 po zadnjoj mjesečnici, a od simptoma dosad skroz slabo. Najveća promjena su mi oteknute grudi i bradavice koje su me jako pekle, sad se to pečenje malo smirilo. Imala sam neku laganu averziju prema hrani ujutro, sad se malo pojačalo i traje skoro čitav dan. I nekako nemam teka, nisam baš gladna. Danas npr imam osjećaj da povratim da bi se preporodila, ali nikako da povratim. I ponekad osjetim kao neko zatezanje/probadanje u maternici i to je, ali ništa strašno
i ja sam od potvrđene trudnoće u maternici na fragminu, zbog cca 750 000 trombocita - ali nikakvo krvarenje ni išta slično dosad
A da, svaka zena je drugacija.. imam i kao neki vodeno- proziran iscjedak i bol kao pred mengu.. inace svaki vrag osjetim 😅 kad imam ovulaciju cak napipam jajnike kako su nabubreni, uzas..
Super. I kod mene je su obe trudnoce od prve uspijele, ali sad me bas nekako strah jer cujem da neke zene nakon 2 trudnoce, trecu tesko ostvare pa sam u bedu.. ko ce cekati jos 10 dana 🙄
Meni je bilo uzasno slabo i imala sam migrene oba puta, drugi put sve to intenzivnije jer sam i dojila prvo dijete.. ali prođe brzo, vec nakon 10.tt 😄
Niti ja nisam imala nikave simptome tako rano. Prve mučnine su krenule cca tjedan dana nakon što mi je menga kasnila, ali prije mučnine su me grudi boljele.
Sad su mučnine postale jače. Nemam teka, cijeli dan mi je slabo. Ide mi na povraćanje, a fakat ne želim povraćati hahaha. Baš sam iscrpljena. Imam pregled u četvrtak pa sam u iščekivanju. Budemo vidjeli kako će to proći. Tada ću biti 7+1.
Meni su u prvoj trudnoći mučnine trajale od 9og tjedna do 14og tjedan i to govorim o dijelu sa povraćanjem jer sam u 9om tjednu prvi put povratila. Slabo mi je bilo i prije toga.
Niti ja nisam imala nikave simptome tako rano. Prve mučnine su krenule cca tjedan dana nakon što mi je menga kasnila, ali prije mučnine su me grudi boljele.
Sad su mučnine postale jače. Nemam teka, cijeli dan mi je slabo. Ide mi na povraćanje, a fakat ne želim povraćati hahaha. Baš sam iscrpljena. Imam pregled u četvrtak pa sam u iščekivanju. Budemo vidjeli kako će to proći. Tada ću biti 7+1.
Meni su u prvoj trudnoći mučnine trajale od 9og tjedna do 14og tjedan i to govorim o dijelu sa povraćanjem jer sam u 9om tjednu prvi put povratila. Slabo mi je bilo i prije toga.
Da, uzas.. meni je bilo cca od sredine 7.tt do 10.tt bas jako mucno sa povracanjem, a kasnije sve manje.. sad ako budem trudna, nadam se da ce mi biti minimalno slabo, jer uz dvoje djece ce to biti kaos 🙄
Mislim da je nemoguce osjećati ikakve simptome dan nakon O, tek tamo možda od implantacije nadalje, šta se i otprilike poklapa s očekivanom M.
Evo ja tek od danas bas imam osjećaj da sam trudna, grudi me bole nenormalno, ne mogu ih taknuti, trbuh me grci, užasno sam pospana. Cijelu prvu trudnoću nisam imala mučnine i skoro nikakve simptome pa se nadam da će tako i ovu 🤞🏻😁 i na početku prošle trudnoće mi se jelo kiselo, a evo ovu bih doručkovala, ručala i večerala čokoladu 🤭.
2023. M ❤️
04/25 ➕⏳
Da, uzas.. meni je bilo cca od sredine 7.tt do 10.tt bas jako mucno sa povracanjem, a kasnije sve manje.. sad ako budem trudna, nadam se da ce mi biti minimalno slabo, jer uz dvoje djece ce to biti kaos 🙄
Vjerujem. Lakse je kad je prva trudnoca pa imas svo vrijeme svijeta izlezavati se i odmarati. Kad je druga il treca trudnoca onda bas i nije tako.
Ja sam jucer cijelo popodne prelezala a suprug je isao sa malom van. Stvarno mi nije bilo dobro
Mislim da je nemoguce osjećati ikakve simptome dan nakon O, tek tamo možda od implantacije nadalje, šta se i otprilike poklapa s očekivanom M.
Evo ja tek od danas bas imam osjećaj da sam trudna, grudi me bole nenormalno, ne mogu ih taknuti, trbuh me grci, užasno sam pospana. Cijelu prvu trudnoću nisam imala mučnine i skoro nikakve simptome pa se nadam da će tako i ovu 🤞🏻😁 i na početku prošle trudnoće mi se jelo kiselo, a evo ovu bih doručkovala, ručala i večerala čokoladu 🤭.
Evo nadam se da cu Vam se pridruziti u zimskim bebicama 😄
Javim se kroz 10 dana (nestrpljivih) 🥰
Dobro da imate apetita, ja nisam mogla jesti nista par tjedna, smrsavila oba puta 3-4kg u mjesec dana.. uzas 😵💫
Jeli neka od vas koja uzima heparin, clexane i slično već vadila krv i koagulogram? Više manje mi je sve ok, osim fibrinogena. Normalne vrijednosti 1.8-3.5, a meni je 6.08 kao u trudnoći je normalno da bude povišen, od 2.4-6.2. Tako da sam ja već blizu gornje granice
➕️ 29.03. 🙏 ❤️
Evo da se i ja javim. Ne stignem previše biti aktivna jer imam klinca od tri godine pa kak ulovim vremena tak se javljam. Ja uopće nemam nikakvih simptoma. Jučer sam osjećala neku bol u lijevom jajniku pa me to muči, ali je prestalo i danas je u redu. Pregled mi je tek 05.05. ne mogu dočekati. Inače sam danas 5w4d.
Kako ste? Ima netko pregled ovih dana? Ja se uopce ne osjecam trudno, nemam nikakvih simptoma
Sortiraj odgovore
Najstariji