Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lala39
    15. Travanj 2025. 17:01

Linda, zao mi mnogo!! Drzi se draga

2023-missed 6+5
    2024-IVF, neuspješno
    03/2025 +

• dea3
    15. Travanj 2025. 23:09

m_rosie

Dobrodošle nove curedea3 suuper, baš mi je dragoja sam na pregledu 24.04. pa ćemo vidjeti šta doktor kaže. Kad je na UZV potvrđena trudnoća u maternici, otišla sam u bolnicu po fragmin. Jutros sam se 7.put bocnula i zasad mi ide odlično. Bockam se u trbuh, tako mi je najzgodnije. Očekivala sam da će mi već pomodriti, ali nije. Na mjestima uboda crvena flekica, kao da me komarac pecnuo i to je to. S tim da naizmjenično svako drugo jutro u istu stranu se bockam. S tim da evo ja se još ne osjećam kao trudnicajedino prsa i bradavice i od jučer ujutro kao neka lagana jutarnja mučnina, ali ništa strašno. I nekako nisam gladna. Prva trudnoća pa ni neznam šta je ok, a šta ne

Moj doktor ima neko pravilo da tek od otkucaja šalje u bolnicu po heparin ... Ali dobro, četvrtak će brzo...

• Larchi29
    16. Travanj 2025. 13:05

Kak se osjećate cure? 
    Kad ste mislile reći obitelji, na poslu i slično?

• Tinchy300
    16. Travanj 2025. 15:46

Larchi29

Kak se osjećate cure?
    Kad ste mislile reći obitelji, na poslu i slično?

Ja sam ok. Ne mislim reći prije 12og tjedna. U prošloj trudnoći smo rekli u 17om tjednu hahaha, a samo zato jer sam imala spontani prije pa nismo htjeli govoriti ništa u slučaju da se opet nešto desi. Roditelji su znali za taj spontani i bili su gori nego nas dvoje pa nam je to bilo full teško. Umjesto da jedno drugo tješimo još smo se sa njihovim emocijama morali nositi. 

Kada si ti mislila reći?

• m_rosie
    16. Travanj 2025. 19:40

I ja sam ok, kao da nisam trudna - sve super 😊 Mi isto čekamo 12 tjedan. Rekli samo mojoj sestri i mojim roditeljima, on nije htio da reknemo i njegovima jer im je inače teško zadržati nešto u tajnosti pa nije htio. Njegov izbor, tako da poštujem. Radim kod privatnika pa sam rekla dvojici nadređenih, jer me zaredalo da moram češće izlaziti preko posla - beta, krv, trombiciti, fragmin, hematolog. Pa sam im rekla radi opravdanih izostanaka, ali da nikom ne kažu. Znamo se i privatno od prije, u dobrim smo odnosima, oboje imaju djecu - uglavnom vjerujem im. Ostalo nitko do 12 tjedna 😊

➕️ 29.03. 🙏 ❤️

Makarena
    17. Travanj 2025. 06:59

Mene ponekad grci kao da će M i to je to od simptoma. Na poslu sam već rekla šefici jer radim na mjestu gdje bih se sad trebala paziti, a i ugovor mi sad ističe pa da zna. Ona inače ne može šutjeti pa pretpostavljam da već sve kolege znaju 🙄 i rekla sam mami jer mi je glupo da na poslu znaju, a ona ne. Prijateljima i njegovima ćemo čekati neke kasnije tjedne za reci. 

2023. M ❤️
    04/25 ➕⏳

EllaMS
    17. Travanj 2025. 08:40

Ja sam isto većinom ok, par dana su me toliko bradavice pekle. Sad je prošlo. To jest malo ih osjetim. Ali toliko se pipam stalno ko neka luđakinja. Isto čim mi malo nije muka odmah briga. Jedva čekam više taj pregled. Ja sam isto morala na poslu reci odmah, pa smo onda rekli i svima ostalima. A i iskreno želim razbiti tu stigmu oko čekanja 12 tjedana. Nije ni to neka garancija. Želim slaviti tu trudnocu i sada na samom početku, uvijek brineš naravno. Sve je to život. 

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Blondy
    17. Travanj 2025. 12:06

Pozdrav svima, i ja imam plusić. Danas sam 4+2. Mi necemo nikome reci do prvog pregleda.

Imam opciju ici na prvi pregled sa 6+0 i 7+0. Mislite da bi se sa 6 tj ounih vec moglo vidjeti srce?

EllaMS
    17. Travanj 2025. 12:52

A možda da, možda ne. Znaš da sve ovisi kad je bila implantacija i ovulacija. Sve ovisi o tebi. Ako ideš ranije budi svjesna da se možda neće sve vidjeti da ne paničariš i to je to. Ja idem 6+6 jer kao to je više ziher. Bila sam ja na rubu da zovem i prebacim prije. Ali reko čemu nema smisla, ako je sve dobro bit će dobro i sa 6+0 i sa 7+0. Trebam samo svoje zivčeke malo ukrotiti 

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• Tinchy300
    17. Travanj 2025. 12:53

Blondy

Pozdrav svima, i ja imam plusić. Danas sam 4+2. Mi necemo nikome reci do prvog pregleda.

Imam opciju ici na prvi pregled sa 6+0 i 7+0. Mislite da bi se sa 6 tj ounih vec moglo vidjeti srce?

dobrodošla i čestitam :)

Ja sam bila na pregledu sa 5+2 i nisu se vidjeli otkucaji.
    Ak ti se ne žuri možda bolje sa 7+0 :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.