Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blondy
    17. Travanj 2025. 13:04

U prvoj sam trudnoci bila 6+4. Vidjelo se sve. Vidjet cu sto ce mi reci kad cu zvati. 🙂

• m_rosie
    17. Travanj 2025. 15:01

Dobrodošle nove cure i sretno vam bilo 
    Ja bi po zadnjoj mjesečnici danas trebala biti 7+0, a u utorak 08.04. sam bila kod doktora, potvrđena trudnoća UZV-om i rekao je otprilike 5 tjedana. Naručena sam 24.04. i nadam se da će sve biti ok  Nemam nikakva krvarenja, malo se pojačale mučnine i nemogu baš jesti, ostale promjene samo na dojkama  Danas 9.dan fragmina, stomak nije modar  I trombociti se za 8 dana terapije spustili za 100 000  sa 753 na 653 

➕️ 29.03. 🙏 ❤️

• dea3
    18. Travanj 2025. 06:50

EllaMS

Ja sam isto većinom ok, par dana su me toliko bradavice pekle. Sad je prošlo. To jest malo ih osjetim. Ali toliko se pipam stalno ko neka luđakinja. Isto čim mi malo nije muka odmah briga. Jedva čekam više taj pregled. Ja sam isto morala na poslu reci odmah, pa smo onda rekli i svima ostalima. A i iskreno želim razbiti tu stigmu oko čekanja 12 tjedana. Nije ni to neka garancija. Želim slaviti tu trudnocu i sada na samom početku, uvijek brineš naravno. Sve je to život.

Svi bi mi najrađe odmah rekli svima, nije da šutimo jer eto neki propis nalaže da se čeka do 12 tt. Ali svaka od nas koja ima ranije iskustvo spontanog pobačaja zna da je od njega valjda gore onda to svima redom reči koji su znali za trudnoću. Onaj tko nema to iskustvo (i hvala Bogu da ga nema) pristupa toj situaciji sasvim drugacije. 

• Tinchy300
    18. Travanj 2025. 08:12

dea3

EllaMS

Ja sam isto većinom ok, par dana su me toliko bradavice pekle. Sad je prošlo. To jest malo ih osjetim. Ali toliko se pipam stalno ko neka luđakinja. Isto čim mi malo nije muka odmah briga. Jedva čekam više taj pregled. Ja sam isto morala na poslu reci odmah, pa smo onda rekli i svima ostalima. A i iskreno želim razbiti tu stigmu oko čekanja 12 tjedana. Nije ni to neka garancija. Želim slaviti tu trudnocu i sada na samom početku, uvijek brineš naravno. Sve je to život.

Svi bi mi najrađe odmah rekli svima, nije da šutimo jer eto neki propis nalaže da se čeka do 12 tt. Ali svaka od nas koja ima ranije iskustvo spontanog pobačaja zna da je od njega valjda gore onda to svima redom reči koji su znali za trudnoću. Onaj tko nema to iskustvo (i hvala Bogu da ga nema) pristupa toj situaciji sasvim drugacije.

Potpisujem. Kod prve trudnoće smo svima rekli i desilo se da na pregledu u 12om tjednu srce više nije kucalo. I onda u svemu tome moraš reći roditeljima i ostalima. 
    Kod drugog spontatog znali smo samo suprug i ja i bilo nam je puno lakše. Nismo morali xy puta ponavljati priču nego smo sami na svoj način to odbolovali. 

EllaMS
    18. Travanj 2025. 08:51

Nije u mom komentaru bilo zle namjere. I ja sam prvo imala biokemijsku, gdje sam opet zbog prirode posla morala odmah reći. I imala sam momente gdje mi ljudi dolaze čestitati i ja im moram reći da ipak ništa od toga. Ali ja sam iz toga izasla jača. I pricala sam o tome, nisam skrivala, ljudi su mi bili podrška i nekako sam lakše to prebrodila. Nismo svi isti, drugacije reagiramo i procesuiramo emocije i to je sasvim normalno. Moj komentar je bio moje mišljenje za mene, svatko ima slobodu i privatnost za sebe kako on to želi. Ja nam svima samo želim da nam sve prođe uredno i kako treba, a tko će kad reći tak nebitno.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• Trecasreca
    18. Travanj 2025. 11:22

Blondy

U prvoj sam trudnoci bila 6+4. Vidjelo se sve. Vidjet cu sto ce mi reci kad cu zvati. 🙂

Bila sam na pregledu sa ravno 6 tjedana i sve se vidjelo, srceko je kucalo, al da se mene pitalo ja bi svakako sacekala jos barem jedan tjedan

• lala39
    18. Travanj 2025. 13:32

Pozdrav cure, mi ćemo nastojati šutjeti koliko god budemo mogli, 12 +, zadnji put kad se dogodio spontani, nije niko znao za trudnocu, samo svekrva i to slučajno saznala, mislila sam da će odapeti koliko je jaukala danima!!
    Meni opet svi simptomi nestali, malo grudi peku na dodir i to je to.. pokušavam naci mir i mislit pozitivno, bas je tesko..

2023-missed 6+5
    2024-IVF, neuspješno
    03/2025 +

• Tinchy300
    18. Travanj 2025. 13:49

lala39

Pozdrav cure, mi ćemo nastojati šutjeti koliko god budemo mogli, 12 +, zadnji put kad se dogodio spontani, nije niko znao za trudnocu, samo svekrva i to slučajno saznala, mislila sam da će odapeti koliko je jaukala danima!!
    Meni opet svi simptomi nestali, malo grudi peku na dodir i to je to.. pokušavam naci mir i mislit pozitivno, bas je tesko..

Ovaj početak je baš težak, pratiš svaki simptom i misliš si da li je sve ok ako simptomi nestanu. Vjerujem da je sve ok :). Svatko je drugačiji, netko može imati hrpu simptoma, netko niti jedan. Moja frendica nije imala niti jedan simptom u obje trudnoće i sve je bilo ok.  
    Meni je mučno i nemam apetit. 

Joj najgore je to kad ti i suprug prolazite kroz takav težak period i onda si drugi uzmu za pravo da njima bude gore nego vama. Mi smo prošlu trudnoću rekli tamo u 17om tjednu, Malo pretjerali al je mene bilo strah. 

Kada ti je sljedeći pregled?

• dea3
    18. Travanj 2025. 14:59

lala39

Meni su tako znali nestati pa se drugi dan vratili... Tako da samo hrabro.
    Jednostavno u tom prvom dijelu nema druge doli čekati. 
    Zato i je nekako psihički najteži. 

Blondy
    18. Travanj 2025. 17:38

Slažem se. Meni je bio stres dok nisam pocela osjecati bebu.. kasnije je lakse. Imam prvi pregled 30.4.   vec sam sad nervozna 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.