Kod nas je bolje i ranime daju pregled nego ovde daju tek sa 11 nedeljaaaa
Slažem se. Meni je bio stres dok nisam pocela osjecati bebu.. kasnije je lakse. Imam prvi pregled 30.4. vec sam sad nervozna 😅
Koji si ti dpo? Mislim da smo ti i ja tu negdje. Još se nisam naručila jer mi je ovaj tjedan ginekolog na godišnjem, ali nadam se da ću i ja tako 30.4. ili 2.5., kad već znaju na poslu da šta prije obavim pregled.
2023. M ❤️
04/25 ➕⏳
Slažem se. Meni je bio stres dok nisam pocela osjecati bebu.. kasnije je lakse. Imam prvi pregled 30.4. vec sam sad nervozna 😅
Koji si ti dpo? Mislim da smo ti i ja tu negdje. Još se nisam naručila jer mi je ovaj tjedan ginekolog na godišnjem, ali nadam se da ću i ja tako 30.4. ili 2.5., kad već znaju na poslu da šta prije obavim pregled.
Ja sam 16 ili 15dpo . Vjerujem da je Bila 2.4. O.
Blondy ti si 17 dpo ako si ima la o 2 jer meni bila 5 jer sam je osetila
Cure, hvala na utjehi za simptome, upravu ste sve, mogu a i ne moraju biti.. samo da preživim I tromjesečje 😅
Tinchy, u četvrtak bi trebala na pregled.. joj ja bi najsretnija bila da su jednom tjedno pregledi 😅
Kad ti imaš pregled?
2023-missed 6+5
2024-IVF, neuspješno
03/2025 +
Cure, hvala na utjehi za simptome, upravu ste sve, mogu a i ne moraju biti.. samo da preživim I tromjesečje 😅
Tinchy, u četvrtak bi trebala na pregled.. joj ja bi najsretnija bila da su jednom tjedno pregledi 😅
Kad ti imaš pregled?
Isto u cetvrtak. Joj razumijem te i ja bi isto tako htjela hahaha
Trebale bi curke napraviti neku tablicu da se mižemo pratiti. S terminima i datumima pregleda. Tako bar vidim da druge grupe imaju 😁
Pozdrav svima,
Pridruzujem se chatu i zimskim mama 😃 cestitke svima i zelim vam skolske trudnoce
Pozdrav. Koji su bili Vasi simptomi nakon ovulacije kad ste uspjesno ostale trudne taj ciklus.. inace imam 2 djece, ali od druge trudnoce je proslo 5god i samo se sjecam da mi je negdije nakon 6-7 dana od ovulacija bila kao bol i grcevi. E sad, jucer sam imala ovulaciju i ujutro smo imali odnose i danas me boli na dodir kad stisnem dole jajnici i maternica. Dal ste Vi osjecale tako rano neke simptome.. bas me zanimaju Vasa iskustva 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji