Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tamara30
    18. Travanj 2025. 18:03

Kod nas je bolje i ranime daju pregled nego ovde daju tek sa 11 nedeljaaaa 

Makarena
    18. Travanj 2025. 18:06

Blondy

Slažem se. Meni je bio stres dok nisam pocela osjecati bebu.. kasnije je lakse. Imam prvi pregled 30.4. vec sam sad nervozna 😅

Koji si ti dpo? Mislim da smo ti i ja tu negdje. Još se nisam naručila jer mi je ovaj tjedan ginekolog na godišnjem, ali nadam se da ću i ja tako 30.4. ili 2.5., kad već znaju na poslu da šta prije obavim pregled. 

2023. M ❤️
    04/25 ➕⏳

Blondy
    18. Travanj 2025. 19:43

Makarena

Blondy

Slažem se. Meni je bio stres dok nisam pocela osjecati bebu.. kasnije je lakse. Imam prvi pregled 30.4. vec sam sad nervozna 😅

Koji si ti dpo? Mislim da smo ti i ja tu negdje. Još se nisam naručila jer mi je ovaj tjedan ginekolog na godišnjem, ali nadam se da ću i ja tako 30.4. ili 2.5., kad već znaju na poslu da šta prije obavim pregled.

Ja sam 16 ili 15dpo . Vjerujem da je Bila 2.4. O.

• Tamara30
    18. Travanj 2025. 21:53

Blondy ti si 17 dpo ako si ima la o 2 jer meni bila 5 jer sam je osetila

• Tamara30
    18. Travanj 2025. 21:54

Kad ti je bila Zadnja menga ima li ko 25.04

• lala39
    18. Travanj 2025. 22:45

Cure, hvala na utjehi za simptome, upravu ste sve, mogu a i ne moraju biti.. samo da preživim I tromjesečje 😅 
    Tinchy, u četvrtak bi trebala na pregled.. joj ja bi najsretnija bila da su jednom tjedno pregledi 😅 
    Kad ti imaš pregled? 

2023-missed 6+5
    2024-IVF, neuspješno
    03/2025 +

• Tinchy300
    19. Travanj 2025. 14:28

lala39

Cure, hvala na utjehi za simptome, upravu ste sve, mogu a i ne moraju biti.. samo da preživim I tromjesečje 😅
    Tinchy, u četvrtak bi trebala na pregled.. joj ja bi najsretnija bila da su jednom tjedno pregledi 😅
    Kad ti imaš pregled?

Isto u cetvrtak. Joj razumijem te i ja bi isto tako htjela hahaha

Blondy
    19. Travanj 2025. 14:50

Trebale bi curke napraviti neku tablicu da se mižemo pratiti. S terminima i datumima pregleda. Tako bar vidim da druge grupe imaju 😁

• Josipella2025
    21. Travanj 2025. 19:01

Pozdrav svima,

Pridruzujem se chatu i  zimskim mama 😃 cestitke svima i zelim vam skolske trudnoce

Timi95
    22. Travanj 2025. 13:54

Pozdrav. Koji su bili Vasi simptomi nakon ovulacije kad ste uspjesno ostale trudne taj ciklus.. inace imam 2 djece, ali od druge trudnoce je proslo 5god i samo se sjecam da mi je negdije nakon 6-7 dana od ovulacija bila kao bol i grcevi. E sad, jucer sam imala ovulaciju i ujutro smo imali odnose i danas me boli na dodir kad stisnem dole jajnici i maternica. Dal ste Vi osjecale tako rano neke simptome.. bas me zanimaju Vasa iskustva 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.