Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    riamaro
    09. Lipanj 2025. 10:52

Pozdrav svima! 
    Pridružujem vam se s potpomognute i čestitam svima 😃 
    Danas smo 6+6, osjećam se dobro, simptomi popuštaju, ali više-manje prolazim iste simptome kao i vi; glad, mučnine, jaki libido, čudni snovi i sl. Jedino što mi je trbuh ogroman i teško ga skrivam, osobito uvečer, ali znam da je to i od količine lijekova koju uzimam zbog načina na koji je nastala naša mrvica. 

Sljedeći pregled nam je 26.6. i jedva čekam ♥️ 

Jeste li vi i kada obznanile trudnoću? Ja bih čekala do 13og tjedna, ali dragi bi već nakon idućeg pregleda… 

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenozoospermia
    KBCSM
    - 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
    - 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
    - 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
    ŠKVORC
    - 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
    9+2 ♥️

riamarro@hotmail.com

Frida13
    09. Lipanj 2025. 10:57

Dobrodošla Riamaro, čestitam :)
    Mi planiramo čekati da prođu prva 3 mjeseca pa ćemo onda reći prvo obiteljima, zatim ostalima.

3/23🩷

• m_rosie
    09. Lipanj 2025. 11:21

Dobrodošle nove cure 🥰 i čestitke na još jednoj curici 🥰

Mi smo objavili na kraju 11-og tjedna. Radila sam NIPT i UZV uz njega, sve kao ok - pitala sam doktora, on rekao da misli da možemo. I tako smo onda polako krenuli s objavljivanjem. I do tad sam skrivala stomak, jer se primjetilo da sam trudna.

Meni se u zadnjih par dana oko usta pojavile neke crvene flekice, kao loptice i nisu baš male. Nisu hiperpigmentacijske, baš su crvene. I samo oko usta. Sad ne znam jeli to od trudnoće ili nešto drugo 🤦🏻‍♀️

• donna9
    09. Lipanj 2025. 11:27

riamaro

Pozdrav svima!
    Danas smo 6+6, osjećam se dobro, simptomi popuštaju, ali više-manje prolazim iste simptome kao i vi; glad, mučnine, jaki libido, čudni snovi i sl. Jedino što mi je trbuh ogroman i teško ga skrivam, osobito uvečer, ali znam da je to i od količine lijekova koju uzimam zbog načina na koji je nastala naša mrvica.

Jeste li vi i kada obznanile trudnoću? Ja bih čekala do 13og tjedna, ali dragi bi već nakon idućeg pregleda…

Čestitam puno puno!🥰 Mi smo u prošloj trudnoći obiteljima rekli nakon druge bete kad se poduplala, isto tako i najbližim prijateljima, ostalima nakon neka dva mjeseca, a na poslu sam nakon 3-4 mjeseca. U ovoj trudnoći sam rekla najbližoj prijateljici čim sam vidjela pozitivan test, obiteljima smo rekli nakon što smo vidjeli otkucaje na uzv, a na poslu planiram nakon niftija, naravno ako bude sve u redu☺️

💃ok 🤵oligoastheno/azoo
    05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️

• Hamala
    09. Lipanj 2025. 11:54

Cure hvala na info!

riamaro cestitam i zelim ti cim mirniju trudnocu! ☺️ Ja sam odmah rekla sestri (jer je bila upoznata sa cijelom situacijom i znala je termin transfera) i super mi je bilo imati osobu kojoj sam se mogla izjadati kad god i koja je htjela saslusati svaku moju brigu prva 3 mjeseca. (Naravno da je i M htio saslusati, samo mislim da nekako vise moze razumjeti zena koja je bila trudna i tegobe i brigu.) A ostalima smo krenuli govoriti nakon 3mjeseca.

👩 90., PCOS, AMH- 43,5 pmol/L
    🧑 87.god., OAT
    Repromed
    10/24 ICSI 15🥚, blagi hiper, freeze all, 5❄️
    03/25 FET 6+5 ❤️, Panorama ✅ 🩵

peppa0
    09. Lipanj 2025. 12:05

Blondy

Ja sutra imam mini anomaly i uzasno sam nervozna. 🤦‍♀️ tako mi je uvijek prije pregleda.
    U kojoj bolnici planirate roditi? Planira netko u Zaboku?

Sretno, poznata mi je ta nervoza!
    Ja cu tamo roditi, nemam losa iskustva s njima, dobri su doktori, a bolnica kao bolnica, mislim da nije ni bolja ni losija od ostalih. 

peppa0
    09. Lipanj 2025. 12:07

riamaro

Pozdrav svima!

Dobrodosla :)
    Nismo jos objavili.
    Ovaj put uopce nemam potrebu s ikim podijeliti, bas uzivam ovako u miru sa svojim mislima da me nitko nista ne ispituje, al morat cemo reci kad tad 🤣

• Tinchy300
    09. Lipanj 2025. 12:19

Hamala

Nije mi kraj poruke poslao. Jel to znaci da sve zene mogu na porodiljni 45dana prije termina ili?

Da. 

• Tinchy300
    09. Lipanj 2025. 12:20

peppa0

riamaro

Pozdrav svima!

Dobrodosla :)
    Nismo jos objavili.
    Ovaj put uopce nemam potrebu s ikim podijeliti, bas uzivam ovako u miru sa svojim mislima da me nitko nista ne ispituje, al morat cemo reci kad tad 🤣

Haha tako smo i mi ovaj put. Nismo imali potrebe okolo govoriti. Eto rekli smo nakon 12og tjedna jer se već vidio trbuh.

Curke hvala na čestitkama.

Riamaro dobrodošla. Baš sam sretna zbog tebe :)

Blondy
    09. Lipanj 2025. 12:25

peppa0

Blondy

Ja sutra imam mini anomaly i uzasno sam nervozna. 🤦‍♀️ tako mi je uvijek prije pregleda.
    U kojoj bolnici planirate roditi? Planira netko u Zaboku?

Sretno, poznata mi je ta nervoza!
    Ja cu tamo roditi, nemam losa iskustva s njima, dobri su doktori, a bolnica kao bolnica, mislim da nije ni bolja ni losija od ostalih.

Ma i ja sam vec rodila tamo, bila sam zadovoljna. Mozda se sretnemo u rodilistu 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.