Pozdrav svima!
Pridružujem vam se s potpomognute i čestitam svima 😃
Danas smo 6+6, osjećam se dobro, simptomi popuštaju, ali više-manje prolazim iste simptome kao i vi; glad, mučnine, jaki libido, čudni snovi i sl. Jedino što mi je trbuh ogroman i teško ga skrivam, osobito uvečer, ali znam da je to i od količine lijekova koju uzimam zbog načina na koji je nastala naša mrvica.
Sljedeći pregled nam je 26.6. i jedva čekam ♥️
Jeste li vi i kada obznanile trudnoću? Ja bih čekala do 13og tjedna, ali dragi bi već nakon idućeg pregleda…
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
9+2 ♥️
riamarro@hotmail.com
Dobrodošla Riamaro, čestitam :)
Mi planiramo čekati da prođu prva 3 mjeseca pa ćemo onda reći prvo obiteljima, zatim ostalima.
3/23🩷
Dobrodošle nove cure 🥰 i čestitke na još jednoj curici 🥰
Mi smo objavili na kraju 11-og tjedna. Radila sam NIPT i UZV uz njega, sve kao ok - pitala sam doktora, on rekao da misli da možemo. I tako smo onda polako krenuli s objavljivanjem. I do tad sam skrivala stomak, jer se primjetilo da sam trudna.
Meni se u zadnjih par dana oko usta pojavile neke crvene flekice, kao loptice i nisu baš male. Nisu hiperpigmentacijske, baš su crvene. I samo oko usta. Sad ne znam jeli to od trudnoće ili nešto drugo 🤦🏻♀️
Pozdrav svima!
Danas smo 6+6, osjećam se dobro, simptomi popuštaju, ali više-manje prolazim iste simptome kao i vi; glad, mučnine, jaki libido, čudni snovi i sl. Jedino što mi je trbuh ogroman i teško ga skrivam, osobito uvečer, ali znam da je to i od količine lijekova koju uzimam zbog načina na koji je nastala naša mrvica.
Jeste li vi i kada obznanile trudnoću? Ja bih čekala do 13og tjedna, ali dragi bi već nakon idućeg pregleda…
Čestitam puno puno!🥰 Mi smo u prošloj trudnoći obiteljima rekli nakon druge bete kad se poduplala, isto tako i najbližim prijateljima, ostalima nakon neka dva mjeseca, a na poslu sam nakon 3-4 mjeseca. U ovoj trudnoći sam rekla najbližoj prijateljici čim sam vidjela pozitivan test, obiteljima smo rekli nakon što smo vidjeli otkucaje na uzv, a na poslu planiram nakon niftija, naravno ako bude sve u redu☺️
💃ok 🤵oligoastheno/azoo
05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
Cure hvala na info!
riamaro cestitam i zelim ti cim mirniju trudnocu! ☺️ Ja sam odmah rekla sestri (jer je bila upoznata sa cijelom situacijom i znala je termin transfera) i super mi je bilo imati osobu kojoj sam se mogla izjadati kad god i koja je htjela saslusati svaku moju brigu prva 3 mjeseca. (Naravno da je i M htio saslusati, samo mislim da nekako vise moze razumjeti zena koja je bila trudna i tegobe i brigu.) A ostalima smo krenuli govoriti nakon 3mjeseca.
👩 90., PCOS, AMH- 43,5 pmol/L
🧑 87.god., OAT
Repromed
10/24 ICSI 15🥚, blagi hiper, freeze all, 5❄️
03/25 FET 6+5 ❤️, Panorama ✅ 🩵
Ja sutra imam mini anomaly i uzasno sam nervozna. 🤦♀️ tako mi je uvijek prije pregleda.
U kojoj bolnici planirate roditi? Planira netko u Zaboku?
Sretno, poznata mi je ta nervoza!
Ja cu tamo roditi, nemam losa iskustva s njima, dobri su doktori, a bolnica kao bolnica, mislim da nije ni bolja ni losija od ostalih.
Pozdrav svima!
Dobrodosla :)
Nismo jos objavili.
Ovaj put uopce nemam potrebu s ikim podijeliti, bas uzivam ovako u miru sa svojim mislima da me nitko nista ne ispituje, al morat cemo reci kad tad 🤣
Nije mi kraj poruke poslao. Jel to znaci da sve zene mogu na porodiljni 45dana prije termina ili?
Da.
Pozdrav svima!
Dobrodosla :)
Nismo jos objavili.
Ovaj put uopce nemam potrebu s ikim podijeliti, bas uzivam ovako u miru sa svojim mislima da me nitko nista ne ispituje, al morat cemo reci kad tad 🤣
Haha tako smo i mi ovaj put. Nismo imali potrebe okolo govoriti. Eto rekli smo nakon 12og tjedna jer se već vidio trbuh.
Curke hvala na čestitkama.
Riamaro dobrodošla. Baš sam sretna zbog tebe :)
Ja sutra imam mini anomaly i uzasno sam nervozna. 🤦♀️ tako mi je uvijek prije pregleda.
U kojoj bolnici planirate roditi? Planira netko u Zaboku?
Sretno, poznata mi je ta nervoza!
Ja cu tamo roditi, nemam losa iskustva s njima, dobri su doktori, a bolnica kao bolnica, mislim da nije ni bolja ni losija od ostalih.
Ma i ja sam vec rodila tamo, bila sam zadovoljna. Mozda se sretnemo u rodilistu 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji