Ja sam danas 10+3 i idemo raditi panoramu i nakon toga cu reci ako sve bude u redu. Za sada zna samo obitelj i najblizi prijatelji. Meni se isto trbusicic bas vidi pa nemam bas prostora jos dugo to skrivati😊
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Mi smo zasada rekli samo uzoj obitelji i najblizim prijateljima, premda mislim da cu uskoro reci i na poslu, jer mi se pocinje vidjeti trbuscic🥰 Ja bi najradije u euforiji rekla svima, ali opet prva mi je trudnoca i zaista me svega strah.
29.3.2025. ➕️
UZV: 7+0 imamo ❤️
Veritas ✅️ Stiže nam dečko!👶🩵
12/25 ⏳️
Riamaro cestitam! Nek bude školska ❤️
Mi smo rekli odmah svima ☺️. Na poslu sam morala reci odmah kad sam dobila pozitivan test zbog prirode posla, onda mi je bilo glupo da svi na poslu znaju, a da mi mama ne zna pa su polako saznali svi članovi obitelji i onda se zaredalo par društvenih događaja s prijateljima i bilo im je čudno šta ne pijem (inače uvijek popijem čašicu/pivu kad slavimo).
Mene ovaj tjedan isto čeka mini anomaly i već sam si zabrijala u glavi da nešto nije ok 😬. Nekidan me bas jako probadalo u trbuhu, prvo me ujutro grcila maternica pa sam popodne imala jaka probadanja s desne strane, toliko da sam morala ići prileći i umiriti se dok nije prošlo. I sad nemam nikakve simptome osim velikog umora pa sam užasno nervozna za pregled, najrađe bih ga odmah danas obavila.
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Tinchy cestitam. 🥰🥰🥰
Što se tiče bolnice, ja sam već krenula malo razmišljati o tome. Čak sam u jednoj grupi na Facebooku pa gledam iskustva. Meni bi recimo Sv.duh bio opcija, da nisam čula tako loše stvari o babinjacama. Znam osobno da su svi gore predivni. Zato ja razmišljam o Merkuru. Ja već sad znam da ću morat na carski, pa mi je taj dio di su babinjace nekako bitniji u cijeloj priči.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Tinchy tebe sam preskočila, cestitam ti, lijepe vijesti ❤️ napokon da su i curice krenule u grupi 🤭
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Ja sam prije nekih 2-3 sata imala malo sukrvice kad sam se brisala.. nista me ne boli, jedino osjetim malo u rodnici da me probode.. cekam da mi gin odgovoril, posto radi popodne.. sad lezim.. prepisujem to sve tome sto stalno pusem nos i kasljem, jer sam se prehladila.. i jos imam migrenu od jucer 😒 cak nisam isla danas na posao, nemam snage. Mislim da me to sve jako iscrpljuje😢
Dobro nam dosle nove trudnice i sretno 🥰
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Čestitam Tinchy i dobrodošla Riomare 🤗
Ja sam morala dosta rano reći na poslu zbog otvaranja komplikacija, ravnateljici i računovotkinji, ali zamolila sam da još uvijek ne govore ostalima. Ipak je riječ o rizičnoj trudnoći i bojim se još uvijek govoriti pogotovo zbog prošlog spontanog. Moji roditelji znaju jer sam im morala reći na kakvoj sam terapiji, nažalost partner mi je terenac pa sam često sama tako da su zbog mogućih nuspojava morali saznati, a rekla sam im čim se potvrdilo kucanje srca. Ostalima ću reći što kasnije, tek iza 13. tjedna vjerojatno. Iako bi mi baš dobro došlo da se pojadam malo kojoj frendici koje su sve to prošle, ali barem imam vas ovdje sad 🥰
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Riamaro pratimo se i ovdje ❤️
Mi nećemo reći do cca 16 tj obitelji i nismo tako ni u prvoj trudnoći.
Trenutno zna sestra samo. 🙃
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
2UZV-12.6. 8+5=❤️
Ma i ja sam vec rodila tamo, bila sam zadovoljna. Mozda se sretnemo u rodilistu 😅
Da, lako moguce 😁
Iako se ja nadam da se moja beba nece pozuriti i da ce cekati termin, ne bi bas za bozic i novu bila u bolnici 🤭
Ja sam prije nekih 2-3 sata imala malo sukrvice kad sam se brisala.. nista me ne boli, jedino osjetim malo u rodnici da me probode.. cekam da mi gin odgovoril, posto radi popodne.. sad lezim.. prepisujem to sve tome sto stalno pusem nos i kasljem, jer sam se prehladila.. i jos imam migrenu od jucer 😒 cak nisam isla danas na posao, nemam snage. Mislim da me to sve jako iscrpljuje😢
Dobro nam dosle nove trudnice i sretno 🥰
Ne mora nista znaciti dok je blago, moguce od napora. Znalo se i meni desiti. Samo odmaraj. 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji