Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blu00
    10. Lipanj 2025. 12:44

TrampicA

Pozdrav drage mame,ja sam već u drugom mjesecu trunoće 6sedmica i 1dan,jučer sam bila na pregledu kod doktorice,Beta HCG mi je uredan sve je okej,ali doktorica na ultrazvuku nije još vidjela otkucaje srca,vaše mišljenje da li je za to još rano?
    Da se ne traumiram bez razloga🩷🩷🌸

Ja sam bila prvi put s 5+3 i nije bilo otkucaja, pa drugi put s ravno 7 tjedana i tada je srce kucalo. Kod nekih srce ne kuca do iza 8. tjedna. Stvarno je individualno, tako da mislim da se nemas zasto opterecivati💕

29.3.2025. ➕️
    UZV: 7+0 imamo ❤️
    Veritas ✅️ Stiže nam dečko!👶🩵
    12/25 ⏳️

Frida13
    10. Lipanj 2025. 12:47

Hvala na lijepim riječima, malo sam pala, ali nije gotovo dok nije gotovo :))
    Trampica, cure su rekle da su tada vidjele otkucaje, ali možda ti je trudnoća zapravo manja. Meni je 1. trudnoća bila 7-10 dana manja i na tom prvom UZV kada nisam znala da je trudnoća zapravo manja i kad sam bila 6+2 prema ZM se vidjela samo gestacijska vrećica. Na idućem pregledu nakon 7 dana se lijepo sve vidjelo.

3/23🩷

Blondy
    10. Lipanj 2025. 12:57

peppa0

Blondy

Ja sam obavila uzv za kombinirani, sve je u redu. Sad čekam nalaz probira, ne znam koliko im treba

Super :)
    jel se mora biti nataste za to vadjenje krvi?

Ne mora. Barem meni nije nitko rekao ni pitao

Barrrbi
    10. Lipanj 2025. 13:15

Pepao ne trebaš biti natašte za vađenje krvi za kombinirani.
    Trampica nije zabrinjavajuče. Do 8 tj trudnoće se moraju vidjeti otkucaji ploda. Nekim ženama prije, nekima kasnije. Sve je ok 🙃

Cure koje radite Panoramu imate savjet u kojem tjednu da se napravi Panorama? Znam da može od 9+0 ali ne bi voljela da nema dovoljno frakcije. 

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    2UZV-12.6. 8+5=❤️

• Paola_32
    10. Lipanj 2025. 14:38

Barbi ja ću raditi Panoramu sljedeći tjedan kad ću biti 10+3. Nisam htjela ranije baš zbog toga da ne trebam ponavljati. 

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗

mokiica
    10. Lipanj 2025. 15:47

Ja kad sam zvala u polikliniku Harni za panoramu, sestra koja mi se javila je rekla da ne dođem nakon 12 tt 🤷🏻‍♀️
    Ima li koja problem s proširenim venama na nogama? Meni se se počele pojavljivati nakon prve trudnoće, ali već vidim da sam ovu nadrljala sto se toga tiče 🥲

mokiica
    10. Lipanj 2025. 15:53

mokiica

Ja kad sam zvala u polikliniku Harni za panoramu, sestra koja mi se javila je rekla da ne dođem nakon 12 tt 🤷🏻‍♀️
    Ima li koja problem s proširenim venama na nogama? Meni se se počele pojavljivati nakon prve trudnoće, ali već vidim da sam ovu nadrljala sto se toga tiče 🥲

Da ne dođem prije 12 tt 😅 krivo sam napisala 🙈

Timi95
    10. Lipanj 2025. 17:37

Barrrbi

Trampica nije zabrinjavajuče. Do 8 tj trudnoće se moraju vidjeti otkucaji ploda. Nekim ženama prije, nekima kasnije. Sve je ok 🙃

Cure koje radite Panoramu imate savjet u kojem tjednu da se napravi Panorama? Znam da može od 9+0 ali ne bi voljela da nema dovoljno frakcije.

Ja imam zakazano za 20.6., tad cu biti 10+5.. tako da mozes slobodno nakon 10.tt.. iako je meni beba manja za 3 dana, jee mi je O bila 3 dana kasnije, ali to kao nema veze. Koju Panoramu si odabrala?

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Barrrbi
    10. Lipanj 2025. 22:44

Timi95

Barrrbi

Ja imam zakazano za 20.6., tad cu biti 10+5.. tako da mozes slobodno nakon 10.tt.. iako je meni beba manja za 3 dana, jee mi je O bila 3 dana kasnije, ali to kao nema veze. Koju Panoramu si odabrala?

Čekam pregled još u bolnici u četvrtak (vjerojatno zadnji kod njih) pa se prebacujem dalje soc ginekologu. Moj ginekolog ima sve prenatalne pa sam mislila Panoramu osnovni panel na prvom pregledu kod nje s cca 11+ tj. Ti? 

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    2UZV-12.6. 8+5=❤️

Timi95
    11. Lipanj 2025. 08:09

Barrrbi

Timi95

Barrrbi

Čekam pregled još u bolnici u četvrtak (vjerojatno zadnji kod njih) pa se prebacujem dalje soc ginekologu. Moj ginekolog ima sve prenatalne pa sam mislila Panoramu osnovni panel na prvom pregledu kod nje s cca 11+ tj. Ti?

Ja jos nisam odlucila koju Panoramu cu tocno.. mislim da ce isto biti osnovna.

Joj ja uzasno povracam 🤮 umjesto da mi bude bolje, meni je sve gore 🙄

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.