Cure, da li vam je krenuo rasti trbuh i u kojem tjednu?
Ja sam sada 10 tjedana i već mi se vidi, ujutro ne toliko, ali poslijepodne naraste :D
Već imam par hlača na gumu koje furam
Ja nosim samo hlače na gumu ima 3 tjedna 😅 i par njih je komentiralo da mi se već vidi trbuh, stvarno je iskočio.
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Ja sam ovaj put pozeljela gnijezdo da beba ima svoj dio na garnituri, mozda i ako ce spavati izmedju nas na bracnom da bude odvojena malo, ali to cemo vidjeti u hodu. Radje bi da je u kreveticu.
Vidjela sam i kadicu s postoljem, a dok nije kadica, gore je podloga za previjanje i bas mi se zgodno cini. Takodjer i onda pomocna kolica gdje stavis osnovne stvari za mamu i bebu.
Nasla sam i neku 2u1 ljuljacku/hranilicu.
Uglavnom, nista od toga nije potrebno, ali eto, gledam samo za sad 😁
Trbuscic - vidi mi se, da, ali ga za sad vjesto skrivam sirokom robom 🤭
Cure, da li vam je krenuo rasti trbuh i u kojem tjednu?
Ja sam sada 10 tjedana i već mi se vidi, ujutro ne toliko, ali poslijepodne naraste :D
Već imam par hlača na gumu koje furam
jagoda20 meni je bilo isto, u 10-om tjednu i ujutro manji, nakon ručka bi baš iskočio. I bilo je primjetno da sam trudna već tad. Sad sam trudna 14+1 i već se i ujutro kad se dignem vidi da sam trudna. Da ne govorim poslije ručka, baš lijep trudnički stomak od jučer sam se prebacila na haljinice i sandale jer je kod nas ljeto počelo
s tim da sam jučer pojela sendvić za ručak, kao da sam kamen pojela i jutros sam se probudila s kamenom u grlu. Nadala sam se da je gotovo s mučninama i slično, međutim očito nije
Ja nemam ništa jer je prva beba. I neću ništa posuđivati, sve ću si kupiti jer planiramo imati još djece. I to sve u bojama da može i curica i dečko (kolica, posteljina, oprema za krevetić, gnijezdo, ova prva robica, dekice i slično). S tim da to sve planiram tek tamo u 8-om i 9-om mjesecu, planiram tada biti na komplikacijama pa ću onda početi s kupnjom. Cilj mi je da do 1.11. imam sve spremno, jer mi je doktor već najavio da računam da ću morati neko vrijeme prije poroda u bolnicu na ležanje. Pa budemo vidjeli
I meni se vidi trbuh, nekako kao da je preko noći iskočio. Više ga ne mogu niti širokom robom sakriti.
Mi imamo sve od prvog djeteta. Dopuniti ću nešto po potrebi, robicu i sl.
Eto me na poslu i baš mi je mučno, pa sam si išla do dučana kupiti neš za pojesti. Izašla sam sa grožđem, kiki bombonima, kiki gumeni bomboni i čips hahaha. Užas.
Ja sam mislila kupovati jedino buggyboard jer ce mi starija imati 3 godine kad beba dode pa mislim da ce joj to biti super, video monitor (dosad sam koristila onaj starinski samo na zvuk), gnijezdo koje nisam imala s prvom i kasnije stolicu/hranilicu stokke trip trap da svaka ima svoju. Meni se krevetic pokazao kao najnepotrebnija stvar koju sam kupila jer mi je zbog dojenja bilo najlakse da je beba kraj mene u krevetu, tako bismo se najvise naspavale i ona i ja 😅
3/23🩷
Kad ste isle na prvi pregled? Mene je doktor dao termin kad sam 6+2, a meni se cini prerano…
3/23🩷
Evo i mene, jucer mi je bilo jako lose, cijeli dan sam povracala, danas sam okej..
Sto se tice opreme kolica, njihaljka, nosiljka, komoda, krevetic i onda kupujem po potrebi..
Za sad si razmisljam i Cybex kolicima, vidim da ima dosta modela pa cu jos odluciti.. to cu sve kupiti kad bude Black Friday, prije nema smisla..
Za prvo dvoje sam imala Peg Perego Book 51 i super su bila.. imam ih jos, ali vec imaju skoro 7god pa cu kupiti nova. Inace sam jaje i nosiljku prodala tako da i to moram kupiti 😅 jedino imam krevetic, ali planiram uzeti nesto manje jer iz iskustva znam da ne spavaju u njemu. Uzela bih Next to me, tako da mogu s njima po cijelom stanu, posto necu bas moci bebu pusti na kaucu jer imam psa da ne skoci na nju.. ugl ja ne kupujem nista do zime 😅
Robicu cu vecinu kupiti, a i nesto ce mi dati prijateljice, jer ono za bebu se ne unisti.. stojim na raspolaganju za novopecene trudnice ako vas sta zanima i za savjet 🥰
I izdajalicu, jer planiram dojiti kao i prvo dvoje, a punoca dojki je neizbjezna 🙈
Od hrane jedem sve umjereno. Jedino ne sirovo kao sto ste napisale sushi, tartar.. tunu si pojedem, jednom tjedno, cak sam bas citala da tuna ne steti, novi clanak je izasao.. pa eto.. ti znaj 😅
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Kad ste isle na prvi pregled? Mene je doktor dao termin kad sam 6+2, a meni se cini prerano…
Ja sam bila 6+5 kad sam dosla i sve se vidjeli i srceko je kucalo tad,a u prvoj trudnoci sa 6+2 i isto se vidjelo sve sta treba i culo
Ja si isto premisljam sta cu sa svojom malom i bebom kada krenemo izlaziti van jer isto nece ona hodati tako dugo pa moram vidjet i iskombinirati nesto,sto se tice stvari za curice imam sve od nje,a za deckice ima kuma koje je rodila u 12 mj 2024 tako da ce mi ona proslijedit ako bude deckic,kolica imam od cure(kosaru+jaje) tako da ce ta i ostati jer su u super stanju,a jedino sta bi kupila je moza dekice,igrackice i tako nesto bas za deckice posto sam ja uvjerena da je decko😂
Moja će imati 2 i pol kad se beba rodi, ne vozi se u kolicima i prije nego sto je navršila godinu dana, odbijala je uvijek kolica i bila po rukama ili nosiljci. Planiram uzeti buggy board pa kad se umori hodati da tu sjedne/stane, a moglo bi joj to biti i zanimljivo.
Mokiica ja bas sinoć gledala Cybex click & fold. Super mi je šta se može sklopiti, ima sve dodatke kao Lemo osim tornja za učenje. Planiram i to uzeti kroz koji dan jer ima kupon na baby center za 15% popusta i imam 12€ bonusa koje moram potrošiti ubrzo 🙈.
E ja sam isto mislila taj buggy board,ali moja ce imati godinu i 3 mj i mislim da ce mi ipak trebali kolica za nju+voli se vozit bas u kolicima rijetko kad imam problem da je moram nositi i slicno
Ja si isto premisljam sta cu sa svojom malom i bebom kada krenemo izlaziti van jer isto nece ona hodati tako dugo pa moram vidjet i iskombinirati nesto,sto se tice stvari za curice imam sve od nje,a za deckice ima kuma koje je rodila u 12 mj 2024 tako da ce mi ona proslijedit ako bude deckic,kolica imam od cure(kosaru+jaje) tako da ce ta i ostati jer su u super stanju,a jedino sta bi kupila je moza dekice,igrackice i tako nesto bas za deckice posto sam ja uvjerena da je decko😂
Moja će imati 2 i pol kad se beba rodi, ne vozi se u kolicima i prije nego sto je navršila godinu dana, odbijala je uvijek kolica i bila po rukama ili nosiljci. Planiram uzeti buggy board pa kad se umori hodati da tu sjedne/stane, a moglo bi joj to biti i zanimljivo.
Mokiica ja bas sinoć gledala Cybex click & fold. Super mi je šta se može sklopiti, ima sve dodatke kao Lemo osim tornja za učenje. Planiram i to uzeti kroz koji dan jer ima kupon na baby center za 15% popusta i imam 12€ bonusa koje moram potrošiti ubrzo 🙈.
E ja sam isto mislila taj buggy board,ali moja ce imati godinu i 3 mj i mislim da ce mi ipak trebali kolica za nju+voli se vozit bas u kolicima rijetko kad imam problem da je moram nositi i slicno
Ja sam imala kisobran kolica za blizance.. i kad smo isli skupa u grad bi ih u tome vozila.. i uz to taj buggy na kojem se sjedi.. za krace setnje.
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji