Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchy300
    09. Lipanj 2025. 10:22

Blondy

Ja sutra imam mini anomaly i uzasno sam nervozna. 🤦‍♀️ tako mi je uvijek prije pregleda.
    U kojoj bolnici planirate roditi? Planira netko u Zaboku?

joj razumijem te, meni je prije svakog pregleda muka, nervoza, najradije bi pobjegla hahaha.

Ja ću na Sv. Duhu. Tamo sam i prvi put rodila i zadovoljna sam bila. 

• Tinchy300
    09. Lipanj 2025. 10:24

Javljam da smo dobili nalaz Panorame, sve je ok i dolazi nam još jedna curica :)

• Hamala
    09. Lipanj 2025. 10:32

Tinchy300 cestitam!!!

Meni je takoder dan prije svakog pregleda muka i samu sebe pripremim da nesto nece biti ok. Sutra bas imam pregled i trenutno me brine jer mi se trbuh i dalje skoro opce ne vidi, a od vise ljudi sam cula kak se njima u tim tjednima vec dosta vidio.

I dalje ne znam gdje cu ic rodit, planiram o tome intenzivnije krenut razmisljat oko 20.tjedna.

Citam sad nesto za porodiljni i pise ovako:

Zaposlena ili samozaposlena trudnica/majka može koristiti rodiljni dopust prije termina poroda, točnije, najranije 45 dana prije očekivanog poroda. Obvezni dio rodiljnog dopusta obuhvaća razdoblje od 28 dana prije očekivanog poroda do 70 dana nakon poroda.

👩 90., PCOS, AMH- 43,5 pmol/L
    🧑 87.god., OAT
    Repromed
    10/24 ICSI 15🥚, blagi hiper, freeze all, 5❄️
    03/25 FET 6+5 ❤️, Panorama ✅ 🩵

• Hamala
    09. Lipanj 2025. 10:33

Nije mi kraj poruke poslao. Jel to znaci da sve zene mogu na porodiljni 45dana prije termina ili?

👩 90., PCOS, AMH- 43,5 pmol/L
    🧑 87.god., OAT
    Repromed
    10/24 ICSI 15🥚, blagi hiper, freeze all, 5❄️
    03/25 FET 6+5 ❤️, Panorama ✅ 🩵

Blondy
    09. Lipanj 2025. 10:38

Hamala

Nije mi kraj poruke poslao. Jel to znaci da sve zene mogu na porodiljni 45dana prije termina ili?

Da, koliko ja znam

Blondy
    09. Lipanj 2025. 10:38

Tinchy, cestitke na curici!

Frida13
    09. Lipanj 2025. 10:41

Tinchy čestitam! :D

Hamala nemoj se brinuti oko veličine trbuha, to je dosta individualno, meni se u prvoj trudnoći izbočio tek sa 20 tjedana, a niža sam i sitnije građe. Što se porodiljnog tiče mislim da sve žene mogu, ako žele, 45 dana prije termina otvoriti porodiljni, a obavezno sve moraju otvoriti 28 dana prije.

3/23🩷

• donna9
    09. Lipanj 2025. 10:47

Hamala

Tinchy300 cestitam!!!

Meni je takoder dan prije svakog pregleda muka i samu sebe pripremim da nesto nece biti ok. Sutra bas imam pregled i trenutno me brine jer mi se trbuh i dalje skoro opce ne vidi, a od vise ljudi sam cula kak se njima u tim tjednima vec dosta vidio.

I dalje ne znam gdje cu ic rodit, planiram o tome intenzivnije krenut razmisljat oko 20.tjedna.

Citam sad nesto za porodiljni i pise ovako:

Zaposlena ili samozaposlena trudnica/majka može koristiti rodiljni dopust prije termina poroda, točnije, najranije 45 dana prije očekivanog poroda.Obvezni dio rodiljnog dopusta obuhvaća razdoblje od 28 dana prije očekivanog poroda do 70 dana nakon poroda.

Pa pokusavam skuziti jel sve zene mogu 45 prije termina na porodiljni ili trebaju biti neke jos indikacije za to?

Ne brini za trbuh, to ovisi puno o građi tijela i položaju bebe. Meni se u prošloj trudnoći jedva vidio prvih 4-5 mjeseci. U ovoj sam zasad nekako napuhana. Ajme ja isto sebe pripremim da nešto neće biti okej na pregledu.
    Što se tiče porodiljnog, svi mogu ići 45 dana prije. Bila mi je trudnoća skroz uredna i pitala me ginekologija jel želim ići 45 dana prije ili kasnije. Išla sam 45.

💃ok 🤵oligoastheno/azoo
    05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️

• donna9
    09. Lipanj 2025. 10:48

Tinchy čestitam na curici i urednom nalazu!

💃ok 🤵oligoastheno/azoo
    05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️

• jagoda20
    09. Lipanj 2025. 10:52

Tinchy odlične vijesti, čestitke 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.