Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchy300
    06. Lipanj 2025. 11:04

A jel taj buggy board postoji za sva kolica ili. Ja imam peg perego veloce kolica. 
    I sad si razmišljam da li postoji adapter ili nešto da može cybex jaje na peg perego kolica 

Timi95
    06. Lipanj 2025. 11:11

Tinchy300

A jel taj buggy board postoji za sva kolica ili. Ja imam peg perego veloce kolica.
    I sad si razmišljam da li postoji adapter ili nešto da može cybex jaje na peg perego kolica

Kupis univerzalni pa ide na sva.
    E mislim da to ne moze 😑 jer znam cak da postoji adapter za Cybex kolica za jaje, a ista su marka.. 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Timi95
    06. Lipanj 2025. 11:12

Frida13

Kad ste isle na prvi pregled? Mene je doktor dao termin kad sam 6+2, a meni se cini prerano…

Sa drugim i trecim isto tad i srce se culo.. tj ja sam bila po M trudna vise, ali je beba bila za 6+2

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Josipella2025
    06. Lipanj 2025. 11:34

Joooj cure ja sam vec sve zivo od opreme izguglala i napravila si popis 😃 jedva se suzdrzavam da ne kupim sve odjednom bas me jako veseli to. Za sad sam kupila par sitnica samo (igracku 😃, tetra pelene, vrecu za spavanje,bocice) i nekako sam odredila svaki mjesec nesto 😃Najvise me muce kolica, najvise preporuka sam dobila za cybex balios lux a mene vuku candy samo jer su mi ljepsa ali su puno veca ☹️ Cure koje vec imate klince, gdje bude beba preko dana tj u cemu je drzite u dnevnom boravku? Ja sam mislila uzet isto next to me pa ga vuci po stanu a onda mi je decko rekao da moze biti i u kosari od kolica kad ju vec imamo..

Makarena
    06. Lipanj 2025. 11:44

Josipella2025

Joooj cure ja sam vec sve zivo od opreme izguglala i napravila si popis 😃 jedva se suzdrzavam da ne kupim sve odjednom bas me jako veseli to. Za sad sam kupila par sitnica samo (igracku 😃, tetra pelene, vrecu za spavanje,bocice) i nekako sam odredila svaki mjesec nesto 😃Najvise me muce kolica, najvise preporuka sam dobila za cybex balios lux a mene vuku candy samo jer su mi ljepsa ali su puno veca ☹️ Cure koje vec imate klince, gdje bude beba preko dana tj u cemu je drzite u dnevnom boravku? Ja sam mislila uzet isto next to me pa ga vuci po stanu a onda mi je decko rekao da moze biti i u kosari od kolica kad ju vec imamo..

Ja nisam imala next to me, ali sam uzela krevet s kotačićima i kao vozit ću ga u dnevni, ali na kraju je bila u gnijezdu na kauču ili u kolicima u košari u boravku pa sam je mogla i provozati i ljuljuskati kad je bilo potrebno. Ja imam od prve baš krevetić, ali kojem se može maknuti stranica i spojiti s našim krevetom, ali nije nikad htjela spavati u njemu. Sad ću si definitvno uzeti kolijevku koja će biti kraj mog kreveta i koju ću moći ljuljati i nadam se da će upaliti i da će ova beba spavati u svom krevetiću 🤞🏻.

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

Timi95
    06. Lipanj 2025. 11:55

Josipella2025

Inace je prva beba bila na kaucu, bez problema.. e za drugu sam bila posudila neku pletenu kosaru pa u tome i kasnije na kaucu.. a sad cu kupiti Next to me.. moze biti u kosari od kolica, cak ima za kupiti postolje.. ali kod mene to nije bas prigodno, jer se bojim da djeca to ne prevrnu.. 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

mokiica
    06. Lipanj 2025. 13:20

Josipella2025

Ja imam kolijevku od starije, pa će mi u dnevnom biti u tome. Mada to isto brzo prerastu 😏 nekako je sve na za neke kratkotrajne upotrebe 🙈

• Tinchy300
    06. Lipanj 2025. 13:23

Timi95

Tinchy300

Kupis univerzalni pa ide na sva.
    E mislim da to ne moze 😑 jer znam cak da postoji adapter za Cybex kolica za jaje, a ista su marka..

našla peg perego adapter koji je kompatibilan za cybex jajetom :)

• donna9
    06. Lipanj 2025. 13:24

Mi smo bebu držali na kauču u gnijezdu, onda smo ga pomalo počeli navikavati na Next to me u dnevnome. Zatim smo imali fazu da smo bebu uspavljivali vožnjom u kolicima po stanu pa bi ga onda ostavili da spava tako u košari od kolica. To je sve trajalo neka 3, 3 i nešto mjeseca. Otad nam je na podu na podlozi kad god je budan, a spava i dalje u next to me krevetić s tim da mu nismo spuštali bočnu stranu nego ga koristimo kao običan krevetić. Planiramo se ubrzo prebaciit na onaj pravi krevetić, a next to me spremiti za novu bebu. Samo ne znam hoćemo li onda u nekom trenu trebati dva krevetića, valjda da😅

💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
    05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
    Nifty ✅ Stigao dečko☺️

Barrrbi
    06. Lipanj 2025. 13:42

Frida13

Kad ste isle na prvi pregled? Mene je doktor dao termin kad sam 6+2, a meni se cini prerano…

U prvoj trudnoći sam isla s 6+3 a sada a 6+4 i vidjeli su se otkucaji. Ako ih i ne bude nema brige jer se do 8 tj mogu pokazati.

Oprema-ne kupujemo ništa novo makar curica bila jer moj mali nije bio ni od kolica, kinderbeta a ni gnijezda pa sve vrlo malo korišteno. Samo robica i nove bočice. 🙃
    Trbuščić-kako mi je ostalo viška kg svi misle da sam ja ionako trudna🤣 pa ne moram prikrivati. Nije to još trudnički trbuh ali očekujem da se bude prije vidio. Nosim haljine većinom. 🙃

👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;D vitamin-61,5;TSH-2,93-Euthyrox
    🧔37g- OAT
    🟡Vinogradska
    👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
    Beba br 2 🙏
    🟡Vinogradska
    2/2025 💔❌
    4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
    1beta(11dpt)=342
    2beta(13dpt)= 691
    1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
    2UZV-12.6.⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.