Tinchy cestitam. 🥰🥰🥰
Što se tiče bolnice, ja sam već krenula malo razmišljati o tome. Čak sam u jednoj grupi na Facebooku pa gledam iskustva. Meni bi recimo Sv.duh bio opcija, da nisam čula tako loše stvari o babinjacama. Znam osobno da su svi gore predivni. Zato ja razmišljam o Merkuru. Ja već sad znam da ću morat na carski, pa mi je taj dio di su babinjace nekako bitniji u cijeloj priči.
Hej kužim te u potpunosti. Kada sam ja rodila bila sam smještena na odjel visokorizične trudnoće jer nije bilo mjesta na babinjačama. Neke seste su tamo bile divne a neke ne želim niti komentirati. Ono jedva čekaš da prođe tih par dana i da odeš.
A ako već znaš da moraš na carski onda ti je definitivno taj dio bitniji pa si po tome biraj.
Ma i ja sam vec rodila tamo, bila sam zadovoljna. Mozda se sretnemo u rodilistu 😅
Da, lako moguce 😁
Iako se ja nadam da se moja beba nece pozuriti i da ce cekati termin, ne bi bas za bozic i novu bila u bolnici 🤭
A meni termin 24.12. 😩. Prvu sam rodila 38+0, nadam se da će i ova beba požuriti jer ću upasti u depresiju ako budem sama u bolnici na Božić
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Meni je 23.12. ali mislim da cu ici na indukciju nesto prije. Da do Bozica stignemo doma 😅
Ja sam prije nekih 2-3 sata imala malo sukrvice kad sam se brisala.. nista me ne boli, jedino osjetim malo u rodnici da me probode.. cekam da mi gin odgovoril, posto radi popodne.. sad lezim.. prepisujem to sve tome sto stalno pusem nos i kasljem, jer sam se prehladila.. i jos imam migrenu od jucer 😒 cak nisam isla danas na posao, nemam snage. Mislim da me to sve jako iscrpljuje😢
Dobro nam dosle nove trudnice i sretno 🥰
Ne mora nista znaciti dok je blago, moguce od napora. Znalo se i meni desiti. Samo odmaraj. 🤗
Sve je dobro. Isla sam na pregled. Bebica lijepo raste i termin mi je 13.1. 🥰
U rodnici nema krvi, ali imam upalu mjehura i od toga. Bas mi nekako smeta kad piskim i kad me stiskao dole me boli bas u predjelu mjehura.. uzet cu si bolovanje da odmaram, jer se osjecam jako iscrpljeno 😏 mucnine vise nemam kao prije, sto je dobro, ali ova migrena ne popusta nikako.. i rekao je da mogu piti Brufen ili Ketonal, samo se ne smije u zadnjem tromjesjecju.. tako da cu popit Brufen kad jedem..
Sljedeci pregled imam 20.6. i tad radim Panoramu 🥰
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Za bolnicu nema previse iskustva, tj ja sam iz Istre i rodila sam u Rijeci i bilo mi je super oba puta. Mogu birat Rijeka ili Pula, sad cu opet ici u Rijeku, kazu da je bolnica super, nova je i iskreno jedva cekam da se odmorim par dana tamo 😅
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Drago mi je da je sve u redu Timi😁
Isto sam iz Istre, prvi put sam rodila na Sv. Duhu i bila sam zadovoljna, a sad biram između Pule i Rijeke, zbog blizine malo više naginjem Puli, a čujem da su dobra iskustva u oba rodilišta.
3/23🩷
Hvala svima na odgovorima i dobrodošlici 🥰 Neke curke znam iz druge teme! Drago mi je da se pratimo ♥️
Točno razumijem potrebu čuvanja ove male- velike tajne. Da mogu, šutila bih do poroda 😅 Kod nas zna samo moja mama i šefovi na poslu, i to zbog ivf-a.
Mukii, zar već 🥹 kako vrijeme leti…
Timi drago mi je da ste dobro!
👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
🧔🏽♂️ 30 asthenozoospermia
KBCSM
- 10/2024 ICSI Gonal,Cetrotide,Decapeptyl- 9🥚1❄️
- 11/2024 FET🐧 - biokemijska 😔
- 12/2024 ICSI u pc, ovulirala - AIH - beta✖️
ŠKVORC
- 4-5/2025 Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle - 10🥚 1 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️
9+2 ♥️
riamarro@hotmail.com
Drago mi je da je sve u redu Timi😁
Isto sam iz Istre, prvi put sam rodila na Sv. Duhu i bila sam zadovoljna, a sad biram između Pule i Rijeke, zbog blizine malo više naginjem Puli, a čujem da su dobra iskustva u oba rodilišta.
I meni je blize Pula, ali Rijeka mi je nekako draza kao grad pa eto.. kaze mi muz da me on nece voziti ako dobijem trudove, nego ce zvat hitnu 😅 da se ne porodim na Učki🙈
Ali da, jesu. Cula sam pohvale i iz Pule, samo tamo bas ne daju epiduralnu, dok u Rijeci bez problema.
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Meni je 23.12. ali mislim da cu ici na indukciju nesto prije. Da do Bozica stignemo doma 😅
Vec znaš da ćeš morati na indukciju? Je li ti prvi porod bio inducirani? Ti i ja se pratimo u dan, bas me zanima kad će koja roditi na kraju 😅
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Dobrodosle nove cure😊
I cestitam na curici❤️
Sto se tice jesmo govorili, ja sam zbog nekih situacija rekla svojima odmah i muz svojima,i najboljoj frendici ali ona je vec znala jer sam joj rekla da sam uvjerena da sam trudna i da imam osjecaj da jesam tako da je tu od pocetka,a ostalima cemo polako govoriti iza 12tj,
A sto se tice bolnice di roditi,ja sam s Losinja i opet cu roditi u Rijeci,morati cu isto vrlo vjerojatno na carski opet jer je proslo premalo vremena da bi isao prirodni,ali sam bila u nekoj smjeni di stvarno nisu bas bili od neke pomoci,razmijem bila je guzva ali svejedno,pogotovo jer govore kako zenama na carski vise pomazu nisam dozivjela to,dok sam za drugu smjenu cula samo rijeci hvale,bolnica je nova i bas je jako lijepa i cista sto mi je isto jako bitno,cak su mom muzu dopustali da dolazi po 3 puta u danu u posjetu,pa ajde kad vec oni nisu pomogli muz je bio tu,jedino cu ja malo drugacije postupiti prema osoblju ako opet upadnem u tu smjenu😂
Sortiraj odgovore
Najstariji