Također sam pazila u prvoj trudnoći a u ovoj jedem uz dijete paštetu, čajnu, salamu i sve ok. Pazim samo da je mliječno pasterizirano. Jede mi se svježe povrće i to operem u octu i jedem dosta. Jede mi se sve nezdravo čips, štapići i smoki i pojedem to svaki dan Ostalo mi dosta od prve trudnoće ali kako su krenule mučnine i navečer nemam apetita na vagi sam lakša za 1,5kg. Tako da se nadam da neću dobiti na kilaži do 4-5 mj trudnoće puno.
👩🏼35g-PCOS,AMH-27 pmol/L;Th:Oleovit D3, Euthyrox, Novalac, Cyclogest
🧔37g- OAT
🟡Vinogradska
👦🏼-iz IVF/ICSI (2023)💙
Beba br 2 🙏
🟡Vinogradska
2/2025 💔❌
4/2025 IVF/ICSI -13🥚;10 oplođenih, 4❄️;ET 1bc-7dpt ➕;
1beta(11dpt)=342
2beta(13dpt)= 691
1UZV-28.5. 6+4-imamo ❤️
Panorama-LOW RISK 🎀Baby girl M🎀🙏
Cure, ima li neka problema sa mjehurom? Naime, pazim da ne pijem navečer puno vode, ali svejedno jedno 4 puta idem na wc i probudi me bol u mjehuru. Čim mi se mjehur napuni po noći, stvara mi veliki pritisak.
Cure, ima li neka problema sa mjehurom? Naime, pazim da ne pijem navečer puno vode, ali svejedno jedno 4 puta idem na wc i probudi me bol u mjehuru. Čim mi se mjehur napuni po noći, stvara mi veliki pritisak.
Pozdrav, ići na wc po noći i više puta je sasvim normalno. Ja se ponekad dižem 2-3 puta. Kako tjedni odmiču to se smanjuje, na 1-2 puta. Što se boli tiče, ja osobno nemam baš bol u mjehuru, nego normalan pritisak kao kad moraš na wc i to me u pravilu probudi.
dea3 tako ti je i meni doktor kad sam bila 11+5 rekao da misli da je dečkić 😂 ja odma mužu rekla, ime odabrala. Došao nalaz nifty-a, curica 🙈 ja šokirana, i evo i dalje očekujem da je dečkić 😂😂 i slano mi se jelo, što inače baš nisam obožavatelj. Tako da i bolje da si ne posložiš u glavi da je dečkić, kao što sam ja falila 😂😂
Barrrbi ja sam evo na početku 4-og mjeseca i ušla sam u trudnoću s 10 kg viška od prometne 🤦🏻♀️ Nisam uopće povraćala samo sam imala jače mučnine i izgubila sam cca 1 kg. I evo sad sam još na 0. S tim da stvarno jedem i jedem nezdravije nego ikad. Nadam se da kroz cijelu trudnoću neću previše dobiti, baš zbog toga ako bude teško išlo dole nakon poroda. Baš me strah toga 🤦🏻♀️
jagoda20 ja mogu piškiti 50 puta na dan, svaki put kad pođem - mogu 😂 ali preko noći nemam problem. Eventualno se jednom dignem piškiti. Problem mi bude samo ako mi je prepun mjehur i onda kad pođem piškiti, baš se namučim jer nikako da krenem piškiti ili piškim na kapljice 😂🤦🏻♀️
Ta sam! Luda sam vec jer mi je wc na donjem katu, a spavaca na gornjem. 🙄
pila-ne pila, pisam stalno.
Al to je normalno, iako je bas iritantno
Hrana - jede mi se slano i kiselo, dosta sam uvela voca i povrca. Isto bi samo meso, hambije, pomfri i sl. Slatko mi nesto steka, ali i bolje jer inace bas volim.
Jedino sto ne jedem su suhomesnate salame, tipa prsut, cajna i to. Volim to inace, ali se ne usudim nekako.
Meni su u svim trudnocama slicne zelje, mozda je sad isto curka onda 🫠
Hvala svima, bitno da je to normalna pojava onda. Urin mi je u redu.
Baš mi je drago čuti da imamo slična iskustva s tom hranom, ja sam se već zabrinula da mi nešto fali organizmu čim traži nešto što prije nisam jel. Jagoda, pročitala sam sad da bi se trebala jetrena izbjegavati, ja sam isto na Argeti junioru, vidim da sve tu volimo 😁
Mislim da je premala količina jetre unutra, ali svakako je dobro znati i biti na oprezu. Inače kao i Timi pojedem cijelu 😂
A što se tiče mjehura, meni se točno to zna dogoditi ako ne idem prije spavanja i onda mi je ujutro veliki pritisak, ali odmah prođe nakon odlaska na wc. Srećom ne budim se u noći, ali nekad onda ujutro traje sto godina jer sam predugo zadržala.
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀
Paola_32 ja sam junior kokošju ubacila na chatGPT sa sastavom i tako me umjetna inteligencija savjetovala, najviše 30grama zbog količine vitamina A. Ona isto nekad poludi pa piše svašta :D
U svakom slučaju, ne treba pretjerivati u ničemu, a na internetu ima svačeg :D
Uf, meni se jelo meso i to ono kao neki biftek, kao što crvenije. Meni je ispalo recimo loše zeljezo, kao donja granica je 8, meni je bilo 4. Pa sam pomislila da možda zato. A kod mene je decko. Što se tiče simptoma, ja ih skoro više ni nemam. Baš mi je cudno to, jedva čekam da krenem osjećati bebu. Što se tiče kila, meni su se počele skupljati bome, ali se s tim ne opterećujem. Stvarno jedem zdravo i ne previše, ali eto očito se love, svako tijelo je drugačije. Meni osobno nikad nije bio problem skinuti, teretana i blagi kal deficit i sve ode.
Inače meni je prva trudnoća i jučer sam krenula gledati malo stvari za bebicu, čak sam nešto i narucila. Koliko je to sve slatko. Nekako me do sad bilo strah da nešto uzmem, ne znam zašto. Ali eto jučer prvi šoping, plus podržala domaći obrt.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji