Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • jagoda20
    05. Lipanj 2025. 12:03

EllaMS

Uf, meni se jelo meso i to ono kao neki biftek, kao što crvenije. Meni je ispalo recimo loše zeljezo, kao donja granica je 8, meni je bilo 4. Pa sam pomislila da možda zato. A kod mene je decko. Što se tiče simptoma, ja ih skoro više ni nemam. Baš mi je cudno to, jedva čekam da krenem osjećati bebu. Što se tiče kila, meni su se počele skupljati bome, ali se s tim ne opterećujem. Stvarno jedem zdravo i ne previše, ali eto očito se love, svako tijelo je drugačije. Meni osobno nikad nije bio problem skinuti, teretana i blagi kal deficit i sve ode.
    Inače meni je prva trudnoća i jučer sam krenula gledati malo stvari za bebicu, čak sam nešto i narucila. Koliko je to sve slatko. Nekako me do sad bilo strah da nešto uzmem, ne znam zašto. Ali eto jučer prvi šoping, plus podržala domaći obrt.

Uf, ja jedva čekam krenuti nešto kupovati :D još mi je prerano, ali sigurno ću uskoro krenuti. 

Frida13
    05. Lipanj 2025. 13:08

Pozdrav cure, pridruzila bih vam se na temi 😊
    Citam vas povremeno otpocetka, druga mi je trudnoca, nisam jos u potpunosti osvijestila da sam trudna, prema ZM termin bi mi bio 7.2.2026.
    Moram se jos naruciti za pregled, u prosloj trudnoci mi je pocetak bio stresan, krvarila sam, otisla prerano na pregled pa se nije nista vidjelo, na kraju jos neke komplikacije zbog kojih sam morala lezati u bolnici tako da se nadam da ce ova trudnoca proci mirnije ☺️

3/23🩷
    6/25 - vanmaternična 💔

Makarena
    05. Lipanj 2025. 15:10

jagoda20

EllaMS

Uf, meni se jelo meso i to ono kao neki biftek, kao što crvenije. Meni je ispalo recimo loše zeljezo, kao donja granica je 8, meni je bilo 4. Pa sam pomislila da možda zato. A kod mene je decko. Što se tiče simptoma, ja ih skoro više ni nemam. Baš mi je cudno to, jedva čekam da krenem osjećati bebu. Što se tiče kila, meni su se počele skupljati bome, ali se s tim ne opterećujem. Stvarno jedem zdravo i ne previše, ali eto očito se love, svako tijelo je drugačije. Meni osobno nikad nije bio problem skinuti, teretana i blagi kal deficit i sve ode.
    Inače meni je prva trudnoća i jučer sam krenula gledati malo stvari za bebicu, čak sam nešto i narucila. Koliko je to sve slatko. Nekako me do sad bilo strah da nešto uzmem, ne znam zašto. Ali eto jučer prvi šoping, plus podržala domaći obrt.

Uf, ja jedva čekam krenuti nešto kupovati :D još mi je prerano, ali sigurno ću uskoro krenuti.

Uh ja već i kolica kupila 🙈. U prvoj trudnoći sam ih kupila nekih 3 tjedna prije poroda, sad sam bas požurila, ali briga me. I to sam plava kupila, a ne znam ni spol 🤣. Ostatak većinu imam od prve, jedino ću morati pokupovati robice jer je prva beba proljetna pa neće baš odgovarati veličine. 

2023. M 🎀🧸
    12/25 🎀🎄⏳

peppa0
    05. Lipanj 2025. 15:20

Makarena

Uh ja već i kolica kupila 🙈. U prvoj trudnoći sam ih kupila nekih 3 tjedna prije poroda, sad sam bas požurila, ali briga me. I to sam plava kupila, a ne znam ni spol 🤣. Ostatak većinu imam od prve, jedino ću morati pokupovati robice jer je prva beba proljetna pa neće baš odgovarati veličine.

Kolica ti nisu ostala od prije? Koja si kupila?
    Meni su ostala samo kolica i to roza, nisu ni 3u1, nego obicna. I krevetic i hranilica koje jos uvijek koristimo. Ostalo sam sve poklonila/prodala jer kao "to je to od nas sto se djece tice" 🤣
    Nisam jos nista kupovala, iako gledam pomalo i imam vec popis sto zelim 😂

peppa0
    05. Lipanj 2025. 15:22

Frida13

Pozdrav cure, pridruzila bih vam se na temi 😊
    Citam vas povremeno otpocetka, druga mi je trudnoca, nisam jos u potpunosti osvijestila da sam trudna, prema ZM termin bi mi bio 7.2.2026.
    Moram se jos naruciti za pregled, u prosloj trudnoci mi je pocetak bio stresan, krvarila sam, otisla prerano na pregled pa se nije nista vidjelo, na kraju jos neke komplikacije zbog kojih sam morala lezati u bolnici tako da se nadam da ce ova trudnoca proci mirnije ☺️

Dobrodosla, nek ti ova trudnoca prodje mirnije od prethodne 😊

• paula210
    05. Lipanj 2025. 15:28

Sto se tice hrane,jedem sve sta mi se jede,a najvise mi se jedu salate,i variva😂tako da dobro je,sve zdravo me trazi uglavnom,a sta se tice mjehura,ajme majko za poludit sinoc 5 puta isla na wc nista se nisam naspavala a isto pazim da ne pijem prije spavanja puno bas zbog toga…

💙

Makarena
    05. Lipanj 2025. 16:20

peppa0

Makarena

Meni su ostala samo kolica i to roza, nisu ni 3u1, nego obicna. I krevetic i hranilica koje jos uvijek koristimo. Ostalo sam sve poklonila/prodala jer kao "to je to od nas sto se djece tice" 🤣

Ma imala sam Joolz Aer+ 2u1, ona su mi imala mana pa sam ih prodala i uzela Cybex Melio. Ušla sam 24.5. u Baby Center i vidjela da je predzadnji dan akcije, uz Cybex Melio se dobila gratis kosara za novorođenče pa sam iskoristila priliku. 

2023. M 🎀🧸
    12/25 🎀🎄⏳

• Blu00
    05. Lipanj 2025. 19:52

Makarena

peppa0

Makarena

Ma imala sam Joolz Aer+ 2u1, ona su mi imala mana pa sam ih prodala i uzela Cybex Melio. Ušla sam 24.5. u Baby Center i vidjela da je predzadnji dan akcije, uz Cybex Melio se dobila gratis kosara za novorođenče pa sam iskoristila priliku.

Mene su baš zainteresirala Joolz Aer+.Možeš li mi napisati koje si sve mane uočila? Da razmislim malo o kupnji😅

29.3.2025. ➕️
    UZV: 7+0 imamo ❤️
    Veritas ✅️ Stiže nam dečko!👶🩵
    12/25 ⏳️

Makarena
    05. Lipanj 2025. 20:10

Blu00

Makarena

peppa0

Makarena

Mene su baš zainteresirala Joolz Aer+.Možeš li mi napisati koje si sve mane uočila? Da razmislim malo o kupnji😅

Visoka sam 180 tako da mi je bila ručka malo niska, kolica ne mogu u oba smjera šta mi nije nešto bitno, ali lijepo je imati mogućnost, mala kosara za stvari dolje. I najveća mana mi je spuštanje kolica u ležeći položaj i dizanje u sjedeći, kolica nemaju ručku nego patentni zatvarač koji ide cijelom dužinom sjedala i onda kad bi dijete odspavalo, za dignuti je u sjedeći bih morala klečati na podu vani, jednom rukom držati naslon s bebom u sjedećem položaju (a beba nije bas bila lagana) i s drugom rukom zatvarati zatvarač. To mi je bas najveća mana, ova Cybex kolica su mi riješila sve mane pa se nadam da ću biti zadovoljna s njima 🤞🏻. Ogromni plus Joolz Aera je šta se mogu sklopiti s košarom šta mi je bilo jako bitno jer sam s prvom bebom imala minijaturni prtljažnik. 

2023. M 🎀🧸
    12/25 🎀🎄⏳

mokiica
    05. Lipanj 2025. 20:38

Ja imam kolica od prve curke, doduše već su malo zastarjela, ali su u stvarno super stanju, pa mi ih žao promijeniti. Mada se još uvijek dvoumim. S prvom nisam imala kišobran kolica i to sam si obavezno zacrtala kupiti na proljeće, pa si računam da će ova zimska beba preležati u ovim starima 🙈
    Ja isto već lagano gledam stvari, sreca je ljeto, pa robu još nema smisla kupovati, ali već znam otprilike sto mi se učinilo kao zanimljive stvari sto nisam imala s prvom, a vidjela sam kod drugih da je korisno 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.