Curee evo mene s drugog uvz 8+1, culi smo srce, sve je uredu!! Termin 26.12 🙏🏻❤️🙏🏻
Wooohooo! Super, sad lijepo lagano dalje 😊
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Od vitamina ja trenutno pijem aktivnu folnu i ponekad magnezij kad osjetim da mi treba. Imam još tri tablete folne pa sad gledam koje vitamine da si uzmem. U prošloj sam pila Novalac jedno vrijeme, a jedno vrijeme PreMama Duo. Ne jedem baš ribu pa ću gledati neke s ribljim uljem da mi to nadomjesti
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Putuje li neko avionom uskoro? 🤯Stalno 😂
Iii kako se osjecas? Meni ginekolog nije bas fan putovanja u prvom trimesteu 👀
Bok cure, da li koja od vas ima problema sa stucanjem, sad sam svratila u prodavnicu i toliko sam glasno stucala, isto stare bake, svi su me gledali 😅
Bok cure, da li koja od vas ima problema sa stucanjem, sad sam svratila u prodavnicu i toliko sam glasno stucala, isto stare bake, svi su me gledali 😅
Imam ja 😂😂 od samog početka podrigivanje i štucanje, još dok nisam ni znala da sam trudna je krenulo 😂
Imam ja 😂😂 od samog početka podrigivanje i štucanje, još dok nisam ni znala da sam trudna je krenulo 😂
Pa mislim da je I kod mene tad nekad pocelo, čim nesto popijem ili pojedem, bude me stid.. 🤣
Ali uzmi u obzir da u niti jednoj trudnoci nisam imala nekih simptoma trudnoce osim bolnih grudi i umora.
Da mi je muka i da povracam vjer ne bi putovala. Ali ja za trudnocu smatram da je normalno prirodno stanje i ponasam se normalno i ne moze mi stat zivot radi toga, pogotovo ne s 3godisnjakinjom doma. Vjerojatno bi razmisljala i ponasala se drugacije da smo imali problema sa zacecem ili u trudnoci.
Slazem se sa svim potpuno ❤️
Mene danas grudi prestale da bole, panika na najace me uhvatila . 😥Malo mi fali da podjem kod Dr. Ali mislice da sam luda 🥲 Trudnoca posle gubitka je strasna u najmanju ruku
Mene danas grudi prestale da bole, panika na najace me uhvatila . 😥Malo mi fali da podjem kod Dr. Ali mislice da sam luda 🥲 Trudnoca posle gubitka je strasna u najmanju ruku
Mrzim kad mi doktor kaze relax, na Mars bih ga poslala.. Mislim da je to normalno da malo prestane pa opet, druge djevojke imaju vise iskustva
Ja bi otisla na pregled da mi prestane bilo koji simptom trudnoce evo iskreno. Briga me sta oni misle. 😁
Ja I nemam neke bas simptome, samo štucanje, i jedem stalno, i grudi, ali koristim utrogestan pa možda su i od njega, jao sad ste me zabrinuli jedva čekam uzv.
Sortiraj odgovore
Najstariji