Bok curke, danas sam isla ponovno vaditi betu na 5+4 i rezultati su 6698. Gdje pratite referentne vrijednosti po tjednima? Ja sam ovo isla privatno pa u nalazu nema, a na internetu se svi nekako razlikuju.
https://ibb.co/G3r76Yv
Ovo su moji stari rezultati, pišu referentne vrijednosti i ak je ista metoda korištena možda pomogne :)
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
ej curke,ja polako u pripremama za pregled iako je tek u 17:45,tako da se javim nakon toga sa vjestima
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
ej curke,ja polako u pripremama za pregled iako je tek u 17:45,tako da se javim nakon toga sa vjestima
Sretnooooo🤍 obavezno javi
dali imala neka od vas krvarenje meni je pocelo malopre da krvarim malo sad sam se uplasila
ej curke,ja polako u pripremama za pregled iako je tek u 17:45,tako da se javim nakon toga sa vjestimaSretnooooo🤍 obavezno javi
naravno ☺️
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
dali imala neka od vas krvarenje meni je pocelo malopre da krvarim malo sad sam se uplasila
jel friska krv ili vise izgleda ko stara? svakako ako se nastavi odi na hitnu
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Sretnooo... 🥰
dali imala neka od vas krvarenje meni je pocelo malopre da krvarim malo sad sam se uplasilajel friska krv ili vise izgleda ko stara? svakako ako se nastavi odi na hitnu
pa neznam ono mi nesto belo roze nemam poima kije krv krv nego belo roze neznam nk kako da objasnim evo dosla u hitnu pa videcu nadam se na nije ono najgore :(((((
evo sad izasla da jacim sve je uredu sve je super rekli da je to normalno malo da krvarim kao sekret sta znam imam 6+1 sam na untrazvuku i rekli mi da mije termin 9.01.2025
Sortiraj odgovore
Najstariji