Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    šareni_oblak
    03. Svibanj 2024. 21:41

Mi smo kćeri rekli i drago mi je da jesmo. Divna je, svaki dan mazi trbuh, nasloni se na njega, daje pusu. Ako ja ne skuzim na vrijeme što želi, krene plakati i govori "beba, beba". 
    Htjeli smo da ona kaže našim roditeljima, ali bude sva izvan sebe kad dođemo kod njih, tako da smo im ipak mi danas rekli. 
    Za prvu trudnoću smo rekli sa 6tj, odmah nakon prvog pregleda.
    .
    Što se tiče NIPT pretraga, nisam radila u prosloj, neću ni sada. Neću raditi ni kombinirani, nisam ni onda. Ako dobijem rezultate koji nisu najbolji, neće ništa utjecati na našu odluku da zadržimo dijete, a poštedjeti ću se dodatnog stresa i zivciranja. Tako da nam nema baš nekog smisla to raditi

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

• Tamara30
    03. Svibanj 2024. 22:33

evo i ja da se javim dobro sam onako puno umorna sa hranom nikako sve mi se jede pije a na kraju nista od toga ne jedem o kad jedem muka mije katastrofa tek malo nesto pojedem da bih presivela non stop u wc sa mokrenjem i puno mi se spava

• Teab1
    04. Svibanj 2024. 06:53

šareni oblak ja cu ga napravit ponovo cisto zbog svoje dijagnoze da smo na sigurno ma sro bilo
    tamara bice lakse valjda,osobno mi jos nije al cekam taj tt di cu malo odahnut

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

šareni_oblak
    04. Svibanj 2024. 07:17

Teab1

šareni oblakja cu ga napravit ponovo cisto zbog svoje dijagnoze da smo na sigurno ma sro bilo
    tamarabice lakse valjda,osobno mi jos nije al cekam taj tt di cu malo odahnut

To je nešto drugo. Mi smo zdravi, svi u obitelji su zdravi i nemamo nikakvih kroničnih ili genetskih bolesti. Ali ne kažem da je moj izbor bolji, svatko sebi bira što je bolje s obzirom na svoju situaciju i svoje želje. 
    Činjenica je da je to samo izračun vjerojatnosti i ne mora biti da je test u pravu. Moje prijateljice mala ima Down, nije radila NIPT ali je radila kombinirani. Kaže kombinirani došao dobar, nema rizika. Nosnu kost je mala imala na uzv kad su gledali. Kad se rodila, baš su se šokirali jer se rodilo dijete s Downom. Da li bi NIPT nešto drugačije pokazao, ne zna se, ali kaže da bi sumnjala u njegovu točnost jer je nosna kost bila tu, sve na uzv izgledalo skroz u redu i kombinirani bio bez rizika. Tako da nije nista sveto pismo, sve će se najbolje znati kad se beba rodi

2022. baby girl ❤️🎀
    2024. baby boy 💙🧸
    OTP: 14.12.2024.

Anica!
    04. Svibanj 2024. 09:40

Cure dobar dan i ja vam se pridružujem ❤️❤️
    Jučer sam bila na pregled prvi iako sam ja 6+1 embrij odgovara 5+4. Doktorica je rekla da je to uredu. Vidili su se titrajevi. Naravno da sam ja zabrinuta 😂
    Za dva tjedna je opet pregled, jedva čekam. Niakako da odahnem malo, da budem mirnija 🤦🏼‍♀️ PTSP od IVF-a

🙎🏻‍♀️95-sve ok, 🙎🏻‍♂️87- oligoasthenozoo -> normo
    1.icsi- 4/2023-Cito
    12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
    1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    09- histeroskopija - sve ok
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    30.10 scratching endometrija
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    Kariogrami , trombofilija ✅✅
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅
    6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248

• lunimata
    04. Svibanj 2024. 10:20

Samo da vam javim rezultate bete, sad sam 4+5 i beta mi je 595,1 IU/L😄

+ 30.04.
    1.trudnoća

Tinker 🌸
    04. Svibanj 2024. 10:38

šareni_oblak

Tinker, da, koliko znam (a nisam sto posto uočena), trebala bi se vidjeti bar GV na tu vrijednost bete. Ali, ja bih se držala za nadu dok se ne potvrdi suprotno.
    Nadam se da će se na slijedećem pregledu vidjeti sve što bi se trebalo vidjeti.
    Drži se ❤️

šareni_oblak, vidi se GV, ali se ne vidi ŽV. Vidjeti ćemo u četvrtak 🙏❤️

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

• Teab1
    04. Svibanj 2024. 11:02

tweetyca

Dok recimo uzv se ne smetra tocnom provjerom - zavisi od osobe koja mjeri, kako mjeri, itd. Pretpostavke velicine djeteta u kasnijoj trudnoci preko uzv pogotovo mogu biti krive i odskakati cak do 1kg.

to je cita istina,u 35+5 u prosloj trudnoci mi gin kaze da mi je mali skoro 4 kg,rodila sam bebu od 3080 kg,tako da 🤷lunimata ljepa beta za te tjedne 😊

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

• Teab1
    04. Svibanj 2024. 12:59

Anica cestitke nek je uredna trudnoca 😊tweetyca ma cesto oni znaju pogrijesit pogotovo tako kasno u trudnoci,cak me i na dijetu stavio 😅 kazem nakraju 3080 i 48 cm decko zdrav ko dren

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

nola95
    04. Svibanj 2024. 14:51

Ja vam mogu reći da su za mog malca pogodili u 100g razlike. Dan prije induciranja su mi rekli da je 3,5kg, a rodio se s 3,6🤭  mislim da ovisi dosta i o tom koliko se potrude doktori izmjeriti. Te zadnje preglede u bolnici je prestresno obavljat. čekala bi po 4 sata da mi preleti trbuh ultrazvukom u 20 sec. Imala sam sreće što sam naletjela na tog dobrog doktora koji nas nije pustio doma nego reagirao na vrijeme jer da nije tko zna bi li imala dijete sad. Ovaj puta rađam u drugoj bolnici/gradu i puno ću se više boriti za sebe. 

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.