Pake, Naomi, jesenumeni i Freya, čestitke na bebicama i brz oporavak želim 🙂 mi smo doma, mazimo se, pazimo, dojimo, a meni je oporavak znatno lakši nego prvi put 🙃
nysaa_ meni su prvi trudovi krenuli u nedjelju navečer nakon što sam radila vježbe od dr.Ilije samo što tad nisam znala da su to trudovi.
Prije toga sam ležala u toploj kadi svako malo, tuširala se toplom vodom, muž puž i lopta. U tih par dana trudova sam isto stalno bila na lopti i u kadi, kažem imala sam porod za poželjeti.
Mislim da ako ti je tijelo spremno, bilo kaj može potaknuti, ako nije nema od toga ništa..
I nisi nam jedina, ima još par cura u grupi na wapu koje čekaju i čekamo s vama 🥰🥰
jesenumeni29 čestitke i želim brz oporavak! ♥️
20' uživajte doma, mi danas idemo 🥰
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Jesenumeni29 čestitke draga mama! Uživaj u svojoj bebici! 💕
Pake ma stvarno porod za pozeljeti. Nacelno sam dogovorila ako do termina nista ne krene da idemo na CR, medjutim u velikom sam strahu da ak cu biti 1 cm otvorena da ce me forsirati na inducirani koji apsolutno ne zelim jer ugl dolazi s dripom, a drip ne zelim jer ne mogu epi i jedno vuce drugo i uzasan prvi porod i strah od rupture maternice... ma joj, strah strah. A to mi sad najmanje treba :(
Naša srećica** 12/2021
nysaa_ baš mi je žao da ti se tako sve posložilo, nadam se da ćete dogurati do termina u miru!! Ako i ne dogurate, možda nekako na kraju ipak sve ispadne dobro ♥️
Probaj pozitivno razmišljati, ja ti držim fige da sve prođe super! ♥️
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
Bok mamice, jel koja rodila u Vinogradskoj skoro? Kakvo je stanje, jel guzva? Jeste zadovoljne?
Krenula sam na preglede zbog kolestaze no zasad nisam ostala lezati na odjelu. Prvo sam rodila u Vinogradskoj i bila sam zadovoljna.
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Lejla97 ja sam rodila u Vinogradskoj 09.01.
Gužva je kako koji dan, taj dan kad sam rodila i sljedeći je bio neki baby boom, nije bilo slobodnog kreveta. Nakon toga je odjel doslovno bio poluprazan, neke žene su bile same u sobi. Isto ti vrijedi i za preglede u TA, stvarno ovisi o danu, odnosno stanju na odjelu - nekad čekaš sat/dva, nekad pol sata. Odjel je lila, nije neki wow smještaj, sve je to starije, ali ništa katastrofalno kako neke opisuju. 4 u sobi ili 3 ako si carski, hrana jestiva (uvijek si možeš naručiti ili da ti netko donese), wc i tuševi isto bezveze, ali sve se uredno čisti. Bebu možeš ostaviti u dječjoj sobi ako trebaš na wc ili ti netko dođe u posjetu, sestre su pristupačne i ljubazne, ostalo osoblje također. Mi smo na kraju morale ostati 2 dana duže tako da su mi se izmijenile smjene i stvarno nisam naišla ni na koga da je bio bezobrazan ili neugodan, ali meni je tako od prvog dana u Vinogradskoj. Jedina zamjerka je pristup dojenju.
.
Što se rađaone tiče, ja sam imala porod iz snova i predivnu primalju tako da tu nemam apsolutno ništa za reći osim sve najbolje. Meni je porod bio predivno iskustvo i da želim još djece, ovako bi ih mogla roditi petero. 😅
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
Pozdrav i ja sam jos u komadu ❤️
Kazu ako se ne otvorim do 39 tt da ce na carski ,prvi je bio carski nije napredovao porod nakon 12 h indukcije
U subotu cu znat više
Čitam vas iz prikrajka sretno svima koju su rodili i koji trebaju
Pozdrav i ja sam jos u komadu ❤️
Kazu ako se ne otvorim do 39 tt da ce na carski ,prvi je bio carski nije napredovao porod nakon 12 h indukcije
U subotu cu znat više
Čitam vas iz prikrajka sretno svima koju su rodili i koji trebaju
Sretno, bit će to sve dobro! 🥰
Ostale curke, di ste kako ste? ♥️
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
Curke, ja rodila carskim rezom dijete 24.1. U 11h. Velik decko, 4kg. :)
Mrvica272 eto kod mene je bio dogovoreni carski sa 40+2 bas zbog tog razloga jer se uopce nisam otvorila, a prvi porod je bio 13h indukcije i zavrsio hitnim carskim pa je doktor uvazio moje strahove i porodio me carskim rezom i zahvalna sam na tome kad vidim kolika je beba. :)
Oporavak tece normalno, mlijeko je nadošlo i mazimo se i pazimo.
Sretno djevojke 🥰
Naša srećica** 12/2021
Poštovane žene,
Dobar dan. Nisam nikada imala spolni odnos tako da sam poprilično neiskusna po ovom pitanju. Dečko i ja smo se dodirivali spolovima, nije bilo penetracije. Medjutim iz straha da je eventualno mala količina sjemene tečnosti mogla dospjeti do otvora vagine iako je kasnije ejakulirao, sutradan sam popila EllaOne pilulu za dan poslije s obzirom da su mi po mojoj računici nastupili plodni dani. Menstruaciju sam dobila dva dana prije prethodne i evo danas mi je treći dan i moram reći da nije obilna kao moje standardne mjesečnice. Danas vidim već smedji iscjedak kao da je 5.dan iako sam pred menstruaciju imala sve standardne simptome a prvi dan bol koji uvijek osjećam. Zanima me da li je to posljedica pilule i imam li razloga za strah od potrncijalne trudnoće?
Unaprijed Vam se zahvaljujem na odgovoru.
Sortiraj odgovore
Najstariji