Prva noć u novom stanu obavljena, osjećam se mirnije, ali sam premorena. Danas opet imam TA, moram obaviti ctg prije pregleda pa se nadam da će to biti mirno jer me čitavu noć stezalo i budili su me bolovi. Lagano 😅
Za natečenost, sve je u ovom blaženom stanju individualno pa me baš zanima kako će koju od nas zahvatiti nakon poroda. Držim fige da sve splasnemo što brže 😂
Za torbu imam skoro sve stvari samo ih moram posložiti unutra, ali stvarno se to stigne. Brzo kupiš kaj ti treba i samo posložiš unutra tako da se nemoj stresirati oko toga.
Robica je oprana, moram ju opeglati i na novo organizirati. Muž treba prvo srediti veliku sobu u kojoj smo pa ćemo onda srediti njen dio. Nadam se da je do kraja tjedna to sve gotovo
nysaa_ nadam se da ćeš ovaj put proći lakše kroz te trudove ♥️ I nek si ti bor okitila, ja ga baš isto želim da se stignem slikati ispred njega 😭
Spavaćicu sam mislila ponijeti običnu samo 2 broja veću iako si sad mislim da možda ponesem za dojenje i u rodilište?
Budite dobro i želim vam lijep dan! ♥️
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Da ajme, nisam uopće povezala taj dio.. mozak papaaaa
Hvala ti puno, spremiti ću si za dojenje onda.
Ovdje stvarno griju i u rodilištu i na odjelu, žene hodaju u baš kratkim spavaćicama, nekako pretpostavljam da je takva situacija u svakom rodilištu pa ti vjv ni neće trebati nešto dugo.
Btw bile mi u TA jučer, još sam se otvorila, ona se i dalje gura glavom prema izlazu tak da, sve po starom 😂
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Čestitam mamama koje su rodile, a nama koje još odbrojavamo želim što ljepše iskustvo 😊.Ja sam danas 35+2, prvi mi je porod i jedvo čekam bebicu u naručju. Pokušavam što manje razmišljati o samom porodu. Imala sam u ponedjeljak zadnji pregled kod svoje ginekologice, a 30.12. točno na 37+0 sam naručena na prvi pregled u TA u Vinogradskoj. Koliko često su pregledi u TA?Trebala bih još obaviti BHSB bris, znate li možda koliko dugo se čeka nalaz i je li ga potrebno imati na prvom pregledu u TA?Još jedno pitanjce, imam dijagnozu gestacijskog ali sam ga držala pod kontrolom s prehranom. Posljednji GUK profil mi je bio uredan, pa me zanima znate li forsiraju li indukciju prije termina poroda?
Bok svima, dolazim iz ljetnih beba i imam jedno pitanje za vas malo dalje u trudnoci ☺️ meni je prva trudnoca pa mi je sve novo i trenutno sam sva u strahu
Zanima me jel ima ijedna od vas susreta s iducim simptomom: jako su mi grudi osjetljive, a posebno bradavice i zadnja dva dana mi je na jednoj bradavici izasla kao mala crvena tockica na vrhu bradavice koja odskace od bradavice posebno kad se bradavica ukruti i jako mi je bolna na dodir. Kad preko dana nosim grudnjak mi je ok jer se valjda minimizira trenje, ali cim skinem grudnjak ili obucem spavacicu ne mogu ni osjetit tkaninu na tom malom mjestu koliko me boli. Ne znam jel to normalno, je li mozda do suhe koze pa radi cesanja ili nekih hormonalnih promjena ali mi je bas cudno sto je tako crvena, ispupcena i bolna...
Sortiraj odgovore
Najstariji