Nyssa, ja sam dobila svoje trudove, ali su mi dali drip i odbila sam epiduralnu, tako da ovaj puta planiram epi uzeti garant 😇
Donna9, bas mi je drago da je sve dobro prošlo i da si imala super porod 💪🏼 bebica je htjela ranije doći svojoj mami, uživajte 🤗
Donna9, čestitke od srca na malenoj srećici koja je uranila! Mazite se, želim vam brzi oporavak! 🥰
20' slažem se, ovaj puta odmah epi i nista bez nje ako bude vag porod. Ne želim se patiti kao prvi put..
Pake samo opušteno ovih dana, uživajte u svom miru prije nego krenu neprospavane noći, grčevi i sve drugo :) uz dovoljno oksitocina možda trudovi krenu sami od sebe za vikend :)) Sretno!
Naša srećica** 12/2021
Jel normalno da na ctg u aktivnosti beb otkucaji idu do 180 kad se beba miče
Jel normalno da na ctg u aktivnosti beb otkucaji idu do 180 kad se beba miče
Ja upadam sa proljetnih beba,meni je s trecim na jednom ctgu bilo tako do 180 su isli. Ponavljali ctg i opet je isto bilo,zadrzali su me u bolnici onda pa sam morala ponavljat ctg koji je kasnije bio dobar
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
donna9 čestitke velike, drago mi je da je sve prošlo dobro i želim ti brz oporavak! ♥️
.
Hvala žene, nadam se da ste mi sve dobro! Sljedeći put tipkam kad bebolina dođe 🥳
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Pake sretno danas! Javi se kad stignes!
Ja u cetvrtak imam pregled nakon kojeg cu znati vise o bebi i sebi i mogucem datumu poroda. :)
Naša srećica** 12/2021
Curke da vam javim da sam ja danas u rano jutro rodila svoju curicu 🙂 sve je prošlo i vise nego sto sam mogla poželjeti. Trudove odradila doma, dosla u radaonu i rodila za 35 minuta, bez rezanja i pucanja. Imala sam odličnu babicu na porodu koja mi je masirala medicu uljem. Svima želim ovakav porod čak je i suprug mogao biti sa mnom na porodu jer sam bila sama u radaoni (Petrova) 💪🏼
Cestitke hrabrim mamama 😀❤️❤️
👩🦰30
👨🦱32
4/2021 beba anđel
4/2022 beba anđel
5/2023 baby girl
Cure samo da javim razvoj situacije.
Ukratko odbila sam na kraju hospitalizaciju i indukciju.
Jučer me čitav dan držao neki loš osjećaj, kad sam došla tamo, tlak mi je podivljao skroz, nije mi bilo dobro.
Popričala sam sa ekipom koja me dočekala (i vodi ih doktorica koja mi je inače bila u TA), rekla sam da se više ne osjećam sigurno oko odluke, ako postoji neka opasnost za mene ili bebu, da ne mislim ništa odbijati, ali ako mogu još čekati da bi pričekala jer mi intuicija govori da se nešto u tijelu događa i želim dati priliku prirodnom razvoju.
Na kraju je bila dobra odluka jer je ctg očitao trudove - nisam luda 😂, ova ekipa mi je rekla da imam još nekih tjedan dana fore prije indukcije jer po njima nalazi od gestacijskog nisu toliko loši i sve je to u nekim granicama, vaginalni nalaz je super povoljan i da bi stvarno moglo brzo. Tlak nakon toga savršen 🙏🏻 Osjetim te trudove i dalje tako da sad opet čekamo 😅
Kontrola u četvrtak ako nikaj ne krene prije. 🤞🏼
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
nyssa_ sretno, držim fige da sve prođe kako želiš! Javi obavezno 🙏🏻
20' ajme najveće čestitke ti šaljem, tebi i tvom mužu!! Jako jako mi je drago da je sve prošlo tako dobro, sad samo uživaj sa bebicom i želim ti super brz oporavak ♥️
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
Sortiraj odgovore
Najstariji