Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • donna9
    02. Siječanj 2025. 03:33

Drage cure, želim vam sve najbolje u novoj i lake porode😁 Kod mene je novost da je pukao vodenjak i s obzirom da nisam još u terminu odletjela sam odmah u bolnicu. Kažu da je ctg u redu i da sam zatvorena. Dali su mi antibiotike i ostavili preko noći, a ja sam luda od brige. Imam povremeno lagane menstrualne bolove koji su praćeni i laganim bolovima u donjem dijelu leđa, traju 30ak sekunda svakih 10ak minuta. S obzirom da mi je prva trudnoća, nemam pojma što očekivati. Samo da sve bude u redu🙌 Ako imate slična iskustva ili savjete, bilo bi mi drago da podijelite 🥰

💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
    05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
    Nifty ✅ Stigao dečko☺️

• 20’
    02. Siječanj 2025. 09:55

Donna9, jesi u bolnici ili doma? Meni to zvuci kao trudovi i nadam se da si u bolnici

nyssa_
    02. Siječanj 2025. 10:43

Hvala cure, i ja nam svima želim što lkše porode i dobru ekipu primalj/babica/dotora i sestara na porodu. :) 
    Donna9, nadam se da je sve u redu. Šta je rekla vizita ujutro? Jesu te zadržali u bolnici ili?
    Ja bas pakiran zadnje stvari u ruksak za rađaonu jer je sutra prvi pregled u TA, a s tim se pregledima nikad ne zna jel se vracas doma ili ne... 🙈
    Uspjevate li se naspavati išta? Ja bas slabo, izgleda da me malac priprema za neprospavane noci naveliko..:D sve me strah vage sutra na pregledu nakon ovih blagdanskih dana 🙈🙈

Naša srećica** 12/2021

• 20’
    02. Siječanj 2025. 12:49

Nyssa, evo bas me noćas oprala nesanica, moj problem nije beba jer je po noći u pravilu mirna (😇) nego moja glava 😜 A kile kako su došle, tako će i otic, ja sam već bila na mjerenju nakon blagdana i solidno sam prošla 

Pake
    02. Siječanj 2025. 14:06

Evo mene sa kontrole. 
    U ponedjeljak popodne hospitalizacija, u utorak u 6:30 ujutro probijanje vodenjaka i neka vrsta indukcije ako se ne pokrene nešto do tad.
    Malo me ovo sad ulovilo na iznenađenje, ali sve mi je objašnjeno i što sam god pitala, dobila sam odgovor i nisam se osjećala kao da ne mogu odbiti ako želim. 
    Glavni razlog je to što je beba zrela i nije dobila po njenoj procjeni na težini od prošlog puta i loše vrijednosti zbog gestacijskog. 
    Ali kaže po njenom iskustvu da imam sve šanse za dobar vaginalni porod 🤷🏼‍♀️
    Sretno draga donna9, vjerujem da će sve na kraju proći dobro! Drži se ♥️

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

• 20’
    02. Siječanj 2025. 14:31

Pake, vjerujem da doktori znaju šta rade i da ćeš imati dobro iskustvo 💪🏼😇 sad mozes laganini ovih dana još pripremiti ako trebaš sta, odmoriti se i samo pozitivno ✨

nyssa_
    02. Siječanj 2025. 15:42

Pake

Evo mene sa kontrole.
    U ponedjeljak popodne hospitalizacija, u utorak u 6:30 ujutro probijanje vodenjaka i neka vrsta indukcije ako se ne pokrene nešto do tad.
    Malo me ovo sad ulovilo na iznenađenje, ali sve mi je objašnjeno i što sam god pitala, dobila sam odgovor i nisam se osjećala kao da ne mogu odbiti ako želim.
    Glavni razlog je to što je beba zrela i nije dobila po njenoj procjeni na težini od prošlog puta i loše vrijednosti zbog gestacijskog.

Pake, sad vise nema neizvjesnosti, stiže bebica u ponedjeljak. :) osim ako požuri samo kroz vikend. 
    Kolika je procjena bebine težine? Jel imas u planu uzeti epiduralnu? Ja sam nakon prvog poroda (indukcija bušenjem vodenjaka i dripom) odbila epi i bilo mi je bas žao...

Naša srećica** 12/2021

nyssa_
    02. Siječanj 2025. 15:42

Pake

Evo mene sa kontrole.

Pake, sad vise nema neizvjesnosti, stiže bebica u ponedjeljak. :) osim ako požuri samo kroz vikend. 
    Kolika je procjena bebine težine? Jel imas u planu uzeti epiduralnu? Ja sam nakon prvog poroda (indukcija bušenjem vodenjaka i dripom) odbila epi i bilo mi je bas žao...

Naša srećica** 12/2021

Pake
    02. Siječanj 2025. 16:01

Stvarno sam mirna i osjećam se spremnom, pomalo se još nadam da će možda odlučiti doći sad za vikend, ali ako ne - barem znam točno kad dolazi. 🥰
    Procjena je 3150g, kaže mi to nije velika beba i da će ići super, kako je to sve individualno od doktora do doktora. 😂
    A za epi.. to je još jedina stvar o kojoj razmišljam i stvarno ne znam kaj ću. Mislim da će biti odluka u zadnjem mogućem trenutku jer se ne mogu odlučiti. 🙏🏻
    Pisale ste za spavanje i kile. Spavam kako koju noć, nekad nesanica, nekad mogu zaspati u 8 navečer 😅. A za kile, mene nisu uopće vagali otkad sam u TA tako da pojma nemam kakvo je stanje 😂. Ali kako dođu tako i odu, nekome malo lakše, nekome malo teže, dođe to sve na svoje ♥️
    nysaa_ sretno sutra, javi kako je prošlo!
    Curke budite mi dobro, ja ću se sad do ponedjeljka druškati sa mužem i mačkama da iskoristimo ove zadnje dane dok smo još sami. Budite dobro, šaljem dobre vibreee ♥️

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

• donna9
    02. Siječanj 2025. 16:35

Drage cure, da se javim. Bili su to trudovi ali skroz lagani. Kasnije su počeli konkretniji u trajanju 40-50 sekunda s pauzom od 3-4 minute. Nakon pola sata takvih trudova doktorica me pogledala, zaključila da sam skroz otvorena, a trudovi su krenuli jedan za drugim bez pauze. Otišli smo u rađaonu i rodila kroz 20 minuta😅 Beba je nešto manja, 2600 i 47 cm, ali kažu da je dobro i ne treba inkubator. Nadam se da će sve bit dobro i svima vam želim ovako lagane porode!

💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
    05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
    Nifty ✅ Stigao dečko☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.