Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • 20’
    22. Prosinac 2024. 09:37

Ja isto štucanje osjetim u donjem dijelu trbuha. Kako ste sve skupa? Mi ćemo sad za blagdane posjećivati obitelj u Zagrebu pa s obzirom da živimo u gradu izvan Zagreba, torba (tj. kofer jer mi nije sve stalo u torbu 🤪) za rodilište će biti u autu za svaki slučaj 🫠

Tinker 🌸
    22. Prosinac 2024. 10:02

Pozdrav svima,
    Ja sam rodila u srijedu, curku 3850g i 52cm ❤️. inducirani porod u Vinogradskoj zbog šećera pa ako koga zanima, mogu podijeliti iskustvo

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

nyssa_
    22. Prosinac 2024. 11:02

Tinker iskrene čestitke na djevojčici! Nadam se danje sve dobro prošlo i da se maziš sa svojom dugo očekivanom srećicom. Brz oporavak objema želim! 🥰🤗
    Pake meni je rekla da je velika beba a prema svim aplikcijama sam u prosjeku haha. Ali valjda kd sve druge mjere uzme u obzir onda ispada velika beba. Muž je 190 cm, a ja 160... velika beba u maloj ženi 😅
    Zmajja kak se drzite? :)
    Ja moram složiti kofer ovih dana, vec je krajnje vrijeme. Kcer ne zeli spavati u svojoj sobi i prisvojila je bracin kinderbet i sve me strah kak ce to ispasti kad dođe mali.:/

Naša srećica** 12/2021

• 20’
    22. Prosinac 2024. 11:07

Tinker, čestitam na princezi 🤍🤗 nadam se da je sve dobro prošlo i želim ti brz oporavak 🫶🏻
    Nyssa, da sad ti je lagano vrijeme za složiti kofer 💪🏼 mi namjerno nismo još stavljali kinderbet (ovaj puta smo uzeli next to me malo veći) da maloj ne bi palo na pamet ugurati se u njega. 

• naomi3
    22. Prosinac 2024. 12:29

Tinker cestitam! Želim vam brz oporavak 🥰. Kako to da su se odlučili za indukciju? Imam gestacijski pa me zanima kako je prošlo i čeka li me indukcija.

Tinker 🌸
    22. Prosinac 2024. 12:36

Hvals svima na čestitkama 🍀

Naomi3, ja otprije imam inzulinsku i bila sam cijelu trudnoću na terapiji metforminom tako da otpočetka je planirana indukcija 38/39 tj što se pokazalo kao apsolutno ispravna odluka s obzirom da sam imala lagani višak plodne vode (što je inače klasično kod šećera) i beba je već bila velika. Ako te još bilo što zanima, slobodno pitaj ☺️

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

• Želja00
    22. Prosinac 2024. 12:49

Tinker 🌸

Pozdrav svima,
    Ja sam rodila u srijedu, curku 3850g i 52cm ❤️. inducirani porod u Vinogradskoj zbog šećera pa ako koga zanima, mogu podijeliti iskustvo

Cestitam 😁 i zelim brz oporavak

👩‍🦰30

👨‍🦱32
    4/2021 beba anđel
    4/2022 beba anđel

5/2023 baby girl

Pake
    22. Prosinac 2024. 13:11

Tinker jao čestitke!! Bravo mama, želim brz oporavak i tebi i bebici, uživajte u novoj prinovi. ♥️
    Ja sam u trudnoći dobila gestacijski dijabetes, ali nitko mi nije spominjao indukciju (isto Vinogradska). Neke cure su već pisale da su i njima rekli još ranije da će ići na indukciju tako da sam sad baš zbunjena. Pretpostavljam da onda ovisi o svemu kaj si ti napisala. Uglavnom, drago mi je da je sve prošlo dobro, kada dođeš k sebi možeš nam napisati kako je to sve izgledalo ako želiš! ♥️
    nysaa_ e pa možda je do toga jer si 160 pa kao sitnija si, a beba je velika. Ja sam npr. 180, muž 194 negdje pa ide velika beba u veliku ženu. 😂 
    Samo polako kreni i stigneš ga lijepo složiti pa si mirna. A za kćer ću ti samo reći sretno, sve će to doći na svoje.  ♥️
    20'  lijepo se provedite i nek je kofer u autu, za svaki slučaj 😄

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

• naomi3
    22. Prosinac 2024. 15:10

Tinker, ja sam doslovno tjedan dana prije nego što sam saznala da sam trudna vadila nalaze za inzulinsku rezistenciju (OGTT plus inzulin)  jer me poslala dermatologica na testiranje. I tada sam saznala da imam inzulinsku neovisno o trudnoći. U trudnoći sam radila OGTT standardno u 28. tjednu i pokazao je gestacijski. Ali nisam bila na nikakvim terapijama osim što sam od početka pazila na prehranu i u potpunosti izbacila slatko.
    Posljednji GUK profil mi je bio uredan. Nije mi nitko ništa posebno govorio, a prvi pregled u TA imam idući ponedjeljak pa ćemo vidjeti oće oni tamo šta reći (bit ću točno 37+0 tada).

Pake hvala ti na savjetima! Dobro je za znati da se treba opskrbiti hranom i pićem. 🙈

Bonnie9
    22. Prosinac 2024. 18:34

Tinker bravo mama cestitam na velikoj bebici, uzivajte 🌸🤍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.