Ja neznam dal' i nakon prirodnog poroda, al mene je jos veci otok tijela docekao nakon poroda prvog.mislim da je tjedan dana trajalo, ali samo jedna strana tijela, to mi je bilo prestrasno.Pokusat cu im reci za taj strah a sad kolko Ce uvazit vidit cemo. Mislim da ni oni bas ne žele sebi ostavljati puno ljudi na odjelu preko Bozica pa mozda to bude oke sve.
👩🦰30👨🦱32
4/2021 beba anđel
4/2022 beba anđel5/2023 baby girl
Pake vjerujem da hoce, nakon prvog poroda je sve odmah otislo, u prvih par dana. Onda se sjecam da je drugi dan nadoslo mlijeko i to je curilo na sve strane…
Kod mene je jos mirno ja bi rekla. Tu i tamo malo boli u zdjelici ali nista strasno. Ne ocekujem nista bar do Bozica. U prvoj trudnoci je isto sve krenilo u zadnji tren i pocelo s puknucem plodne, ono cega se nerado sjecam su leđni trudovi odmah nakon toga. To mi je bilo puno gore od one boli kod tiskanja 😬
Jooj cure! Svaša novo kod vas.
Čestitke svima koje se već maze sa svojim bebicama! 🤗
A nama koje još iščekujemo naš veliki dan, samo mirno i opušteno.
Hvala na čestitkama za rođendan moje curke! Soba je spremna, ali odvajanje od mame i tate ide dosta teško pa ne znam kk ćemo kad dođe braco.
Pake nadam se da će se sve skupa smiriti sad kad ste preselili. Taman imaš vremena da odmoriš prije nego rodiš.
Zmaja javi kad bude promjena kod tebe. Po svemu sudeći to bi moglo biti ubrzo. :)
Mi jos ovaj tjedan imamo pregled kod moje doktorice i onda u TA. Kaze moj ginica da ce vjerojatno biti carski zbog prvog carskog, ali ovi u bolnici su mi rekli da ne mora biti nužno. Iskreno bih pristala na carski odmah samo da ne prolazim kroz 12 h trudova bez otvaranja.... Osim ako se prirodno krenem otvarati, onda je to vec druga priča.
Jeste spremile torbe za rodiliste, oblekicu za bebice? Kod mene je jos sve na stand by-ju, bitno da sam okitila bor 😅😅
Naša srećica** 12/2021
Jooj cure! Svaša novo kod vas.
Čestitke svima koje se već maze sa svojim bebicama! 🤗
A nama koje još iščekujemo naš veliki dan, samo mirno i opušteno.
Hvala na čestitkama za rođendan moje curke! Soba je spremna, ali odvajanje od mame i tate ide dosta teško pa ne znam kk ćemo kad dođe braco.
Pake nadam se da će se sve skupa smiriti sad kad ste preselili. Taman imaš vremena da odmoriš prije nego rodiš.
Zmaja javi kad bude promjena kod tebe. Po svemu sudeći to bi moglo biti ubrzo. :)
Mi jos ovaj tjedan imamo pregled kod moje doktorice i onda u TA. Kaze moj ginica da ce vjerojatno biti carski zbog prvog carskog, ali ovi u bolnici su mi rekli da ne mora biti nužno. Iskreno bih pristala na carski odmah samo da ne prolazim kroz 12 h trudova bez otvaranja…. Osim ako se prirodno krenem otvarati, onda je to vec druga priča.
Jeste spremile torbe za rodiliste, oblekicu za bebice? Kod mene je jos sve na stand by-ju, bitno da sam okitila bor 😅😅
Nyssa, stigneš sve, samo lagano. Ja sam torbu za rodilište prošli tjedan pripremila, oblekicu sam prala i peglala ovaj tjedan. Što se torbe za rodilište tiče, otvorena je i ima tu još stvari za staviti. Mislila sam si uzeti onu Frida mom bočicu za ispiranje, ustvari stalno razmisljam šta još staviti unutra 😅
Nyssa vjeruj mi tih 12h trudova bez otvaranja zaboravis bez problem. Jedino je steta sto u Hrvatskoj takvi porodi obicno zavrse carskim ali vise jer se doktorima i babicama ne da cekat nego ista drugo. Vani se to pusti da ide svojim tokom dok god je beba okej😊
20’ da, kako kome, kod svake zene je to sve zbilja drugacije!
Curkeeeee, imam pitanjce.😊
Da li treba neka posebna spavaćica za porod?
Hvala svima na odgovorima!🫶🫶🥰🥰🤗🤗
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji