Imam pitanje, iako mi je sad druga trudnica ja stvarno neznam sto su trudovi. Sada me zanima dal' je ovo mozda malo lazni trudovi ili to sto sam juce dosta sjedila. Na pregledu sam bila u ponedjeljak i trebala bi opet u ponedjeljak .
Znaci stanje je ovako, stalno lagana bol u leđima, stomak se ponekad stisne. Cak ponekad 'bol' menstrualna. Malo mi je nekad mozda i muka. Iskreno nemogu sve ni povezati.
Popila sam sada magnezij i legla pa vi vidjeti ,ali me zanima misljenje. U ponedjeljak trebam na tocni dogovor za carski
👩🦰30
👨🦱32
4/2021 beba anđel
4/2022 beba anđel
5/2023 baby girl
Joooj Željaoo, kao da slušam sebe, a isto mi je druga trudnoća 🙊 mene na momente hvata menstrualna bol, pa mi se trbuh stegne, pa me bole crijeva i tjera me na wc (to najčešće navečer), pa si mislim jesu li to trudovi krenuli. Ja se vodim onim dok se ne intenzivira i ne bude u nekim pravilnim razmacima, to nije pravo. Ja magnezij vise ne trošim jer neki doktori kazu da može odgoditi trudove u terminu. Popij normabel ako te bas jako muci, i tuširati se toplom vodom (ako su pravi trudovi -neće prestati). 💪🏼
Joooj Željaoo, kao da slušam sebe, a isto mi je druga trudnoća 🙊 mene na momente hvata menstrualna bol, pa mi se trbuh stegne, pa me bole crijeva i tjera me na wc (to najčešće navečer), pa si mislim jesu li to trudovi krenuli. Ja se vodim onim dok se ne intenzivira i ne bude u nekim pravilnim razmacima, to nije pravo. Ja magnezij vise ne trošim jer neki doktori kazu da može odgoditi trudove u terminu. Popij normabel ako te bas jako muci, i tuširati se toplom vodom (ako su pravi trudovi -neće prestati). 💪🏼
A kod mene nema veze AK odgodi kad svakako idem na carski pa se zbog toga nemoram brinut, idem u manju bolnicu gdje je bio i prvi carski. Evo iskreno malo sam bolje ,mislim da definitivno i to jucerasnje dugo sjedenje nije pomoglo situaciji.
Pokusat cu i sa tusirsnjem ,hvala
👩🦰30
👨🦱32
4/2021 beba anđel
4/2022 beba anđel
5/2023 baby girl
Mame, da Vas pitam, vezano uz pratnju na porodu, je li Vašoj pratnji trebalo odijelo, da li su Vam ga dali u bolnici ili ste kupili prije? Covid testiranje za pratnju?
Kako Vam je to išlo?
Želja00, 20' tako je meni zadnja 3 dana. Krene bol iz leđa, ali mi se proširi na gornji dio trbuha, traje neko vrijeme pa stane. I tako po cijeli dan. Ne pojačava se i ne dolazi u redovitim intervalima pa ignoriram jer kaj ću. 😂
Beba i dalje živahna kao da nismo pred porod, osjećam se preumorno, preogromno i ne da mi se više. 🥲
Kako ste vi? 😄
jesenumeni29 provjeri u bolnici u kojoj misliš rađati jer to ovisi od bolnice do bolnice 😄
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Pake, znam kako ti je. Ja se isto osjecam da mi je dosta svega a tko zna kad će 😅 ako se naspavam, onda sam okej, ali ako imam lošu noć kao noćas, onda si mislim samo da izdržim dan 🤪 Meni je isto živahna beba, iako to ti nema pravila, neke bebice su živahne i dok se rađaju 😇
20' po muci se poznaju junaci. 😂
Ma isto tak, živahna je oduvijek, ali sad kao da točno zna da mora van ubrzo pa iskorištava zadnje dane 😄
Nadam se da ćeš se uspjeti danas kroz dan odmoriti i držim fige za sve nas da nam se baš ne oduži previše ovo čekanje. 🤞🏻
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Hej zene, da vam se javim,ja obavila pregled danas,imam jos jedan i onda dogovoreni carski 10-og,.
Tako da ja odbrojavam. Moram pripremiti zadnje stvari, krajnje je vrijeme
👩🦰30
👨🦱32
4/2021 beba anđel
4/2022 beba anđel
5/2023 baby girl
Željaoo, bravo, još 10 dana 💪🏼 čula sam da su Frida mom jednokratne gacice za poslije carskog super, ako ti šta znaci to za spremanje torbe za rodilište
Željaoo, bravo, još 10 dana 💪🏼 čula sam da su Frida mom jednokratne gacice za poslije carskog super, ako ti šta znaci to za spremanje torbe za rodilište
Uzela sam si bas najobičnije one jednokratne, prvi puta su mi one bile dobre, prvih par dana jednostavno mi je bilo sa njima. Tamo su bili oni flasteri sa kojima se normalno ide tusirst. I oni u ovoj bolnici preporucuje stezne gacice koje moram priznat su meni bas stimale, uzela sam mislim u nekoj kineskoj te za pocetak, bas full obicne i poslužili su taman toliko kolko su trebali. Cisti da drze to sve na mjestu malo. Nikakvo stiskanje ili nesto za pocetak
👩🦰30
👨🦱32
4/2021 beba anđel
4/2022 beba anđel
5/2023 baby girl
Sortiraj odgovore
Najstariji