Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Matejaa

Broj poruka: 11

Prijavi adminu

Ja sam bila u utorak na pregledu (37 +2) ,beba je i dalje na zadak i ima 3600g.Doktorica mi je rekla da cu morati na carski ,narucila me je na pregled za tjedan dana gdje cemo se dogovoriti za daljnje korake

• 20’

Broj poruka: 87

Prijavi adminu

Matejaa, u velika beba 😃 jesi prvorotka? Jel ti spominjala kad bi imala dogovoreni carski?

• jesenumeni29

Broj poruka: 22

Prijavi adminu

Ima nas onda s položajem na zadak uhh. Sretno svima i da sve koje smo u takvoj situaciji da nam dobro prođe oporavak nakon svega. Malo se i plašim, ne mogu reći da ne. 

nyssa_

Broj poruka: 154

Prijavi adminu

Matejaa ako je vec sad na 3700 gr i još uvijek na zadak, onda je sigurnije i za tebe i za bebu da idete na carski. Nije tak strasno, ja bih sad potpisala odmah za carski iako je moj mali glavicom dolje. 
    Obavili smo zadnji pregled kod doktorice i sad me salje u TA. Kaze da je beba velika, procjena 2600 gr.. Jos moram svakakve pretrage raditi - streptokok, hepatitis C, ponovo krv i krvnu grupu jer prezime nije isto kao na prvom porodu... svasta. Dobila sam za piti Heferol zbog mrvu nizeg zeljeza, al to zlo ne mogu smisliti jer mi bude muka cijeli dan kad ga popijem. Kako vi uzimate to ak koja uzima? Iscjedila sam narance, limun, klementine i doslovno popila shot tog svega da vitamin C apsorbira, ali me skršilo usred dana i nisam uopce mogla funkcionirati...

Naša srećica** 12/2021

• surich

Broj poruka: 25

Prijavi adminu

Curke, hvata li vaše bebe štucavica? 😁 meni se to počelo događati prošli tjedan po prvi put (barem da sam skužila da je to) u 36. tjednu i baš mi je neobično, zna se pojaviti par puta dnevno 🤠
    Većinom čitam da je pozitivno i da znači da vježbaju disati 🐳

• jesenumeni29

Broj poruka: 22

Prijavi adminu

Heferol polovicom drugog tromjesečja, svaki drugi dan 2 tablete ujutro čim ustanem uz Plivit C. Nemam problema s uzimanjem istih. Odmah nakon toga jedem obrok. 

Pake

Broj poruka: 188

Prijavi adminu

Cure držim fige da vam se bebe okrenu, imaju još malo vremena, ali ako se ipak ne okrenu i morate na carski, mislim da je to svakako bolja opcija nego rađanje na zadak, barem po meni. Bit će to sve dobro! 
    surich da, moja baš često štuca i ful je sladak osjećaj. 🥰
    nyssa_ isto su nam bebe procijenjene. 😀 To je bilo pretprošli ponedjeljak, baš me zanima na koliko će ju sad procijeniti. 
    Taj tjedan sam isto radila pretrage, ovdje je baš sve brzo bilo gotovo tak da se nadam da se nećeš ni ti morati predugo baviti sa svime.
    .
    Nadam se da ste sve dobro, želim vam ekstra lijepi dan! 🥰

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

• 20’

Broj poruka: 87

Prijavi adminu

Hvala svima na podršci, samo pozitivno i sto vise bez straha 💪🏼 Moja isto štuca po par puta dnevno, osjetim to od 31. tjedna 😇 Pake, drago mi je vidjeti da si još u komadu 😃

• surich

Broj poruka: 25

Prijavi adminu

Sve mali štucavci 😊
    Moja cura je 2800 g s 36 tjedana, isto su mi rekli da je velika, ali oko mene sve bebe tako negdje mjere 😃
    Pake, čestitam na punih 37! 🥳

Pake

Broj poruka: 188

Prijavi adminu

Hvala curke, mi smo čitave i dalje, ali sad je napokon sve spremno pa bebolina može doći kad joj srce poželi. 🥰  Ništa više ne radim, samo jedem, spavam i odmaram. 😂
    20' tako je, samo pozitiva i što opuštenije! Super će to sve proći i za vas i za bebice. Kako se ti osjećaš? Sad smo baš blizu termina, jesi uzbuđena?
    surich to kaj kažeš, sve su bebe tako negdje, a osobno stvarno ni u jednom trenutku nisam mislila da će naša beba biti manja jer smo muž i ja oboje veliki ljudi. 😂 Jesi ti malo mirnija oko svega kaj je bilo?
    zmajja jesi nam ti u istom stanju ili je bebica odlučila doći? 🥰

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.