Hypnoticpoison baaaas mi je drago procitati da je sve super! zao mi je da si se namucila, necu ni pitat detalje 🫣😅 uzivaj sa svojom curicom! nadam se da su i ostale cure dobro s kojima sam se pratila 🥰 nisam ovde bila jako dugo i sad mi
je bas drago da sam svratila i vidila da je stigla curica ❤️🍼
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
Želja00 tad je meni termin 🙈
Ajde pripremi zadnje kaj trebaš pa samo opušteno čekaj da prođu ovi dani i dođe nova bebica! 🥰
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸
Želja00 tad je meni termin 🙈
Ajde pripremi zadnje kaj trebaš pa samo opušteno čekaj da prođu ovi dani i dođe nova bebica! 🥰
Sretno nam onda bilo objema 😀
👩🦰30
👨🦱32
4/2021 beba anđel
4/2022 beba anđel
5/2023 baby girl
Sretna Nova godina drage žene, vama i vašim obiteljima, neka bude najbolja dosad! ♥️
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
Sretna Nova cure! Kak se držite?
Meni je cilj u ovoj godini sto lakse roditi i da sve prođe dobro... konacno mozemo reci da cemo roditi ovaj mjesec :)
U petak imam prvu kontrolu u bolnici i nadam se ok pregledu i dogovoru u vezi poroda. Vjerojatno sam i dalje skroz zatvorena kao i u prvoj trudnoći, ali sad odbijam indukciju dripom i busenjem vodenjaka jer mi je to bilo grozno prvi put. Imate li plan poroda?
Naša srećica** 12/2021
Kod mene se i dalje stalno nešto događa, a na kraju ne bude ništa tako da od danas dižem ruke i kad krene, krene. 😂 Kako si ti?
.
Nemam plan poroda kao takav, ali znam što želim i što ne želim - muž je isto upućen u sve tako da sam dosta optimistična. Kako sam već neko vrijeme u TA, pričala sam sa doktoricom i zadovoljna sam. Sutra opet imam pregled pa ćemo vidjeti kakvo je stanje🤞🏻
.
Tebi želim da ti pregled i dogovor dobro prođu, a vjerujem da budu! I da ti ovaj porod bude ljepše iskustvo od prvog. Svakako javi kako je prošlo ♥️
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
Pake u kojoj si TA? Jesu ti ok doktori?
Ja sam relativno okej, držim samu sebe zaposlenom (hostam vecere s puno gosti naveliko) i aktivnom, al stvarno mi je vec dosta trbuha. Jedva cekam roditi. Prestala sam piti magnezij jer navodno sprecava trudove, trenutno pijem željezo i Novalac, plus krenula sam s ananasom, datuljama itd.
I dalje racunam da ce me forsati na vaginalni porod pa bolje da se pripremim..🙈
Naša srećica** 12/2021
Svima sve najbolje u godini kad ćemo roditi svoje bebice ✨🥳 Nyssa, želim ti sto lakši porod i krasnu bebicu 🤗
Nemam plan poroda kao takav, tražit ću epiduralnu jer sam prvi put rodila bez nje, kupila sam onaj Optilub gel u nadi da izbjegnem epiziotomiju i jako pucanje.
Bila sam neki dan na prvom pregledu u trudničkoj, sve je uredu, otvorena sam 1 prst sto u prvoj trudnoći nisam bila sve do poroda.
Pake, kod mene isto stalno neki znakovi. Bol krene pa stane, imam sluzavi iscjedak već danima, bas me sve boli, trbuh mi je nisko.
nysaa_ u Vinogradskoj sam, TA II. Imam samo riječi hvale za sve koje sam dosad vidjela, fakat ništa loše ne mogu reći 🙌🏻
.
Ma to ti je super, dok možeš samo daj, bar će ti vrijeme brže proći! 😄 Magnezij sam isto prestala piti, ne pijem ni vitamine više - njih budem poslije poroda, a od ovih drugih metoda držim se samo muža i lopte. 😂
Probaj čaj lista maline isto ako nisi, navodno pomaže kod pripreme maternice.. i stvarno, stvarno ti želim da sve prođe dobro 🥰
20' optilube je navodno super, još ako te potrefi dobra primalja, stvarno sve može proći fantastično.
Super za pregled 🙏🏻 A za znakove, kažem od danas nadalje samo teški ignore na sve 😂
Curke držim nam fige svima, nek prođe sve što brže da bebice napokon dođu i nek nam porodi prođu najbolje što mogu! 🤞🏻♥️
5/20 - ab in tractu
11/23 - missed ab
I ja se pridružujem s lijepim željama svima a naročito mamicama koje čekaju prvu polovicu ovog mjeseca da donesu na svijet zdrava klupka sreće.
I ja čekam, ništa se ne događa, lupanja ne zna im se broj kroz dan a bome ni noć . Pitam se smiješe li se to duge neprospavane noći?🤣 Čuvajte se i strpljenja još malo🤞🤞🍀🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji