Zimske bebe 2024/2025 ❄️☃️🎄🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teab1
    27. Listopad 2024. 21:44

Melodie

Ja san se javila za grupu tea tebi. Mozda ti je bilo bolje da si samo napravila grupu i podililila link preko kojeg se ude , ovako ti je broj na javno :)

ma ja sam tutlek za to 😂,znam vise manje ko je u grupi pa po tome gledam 

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +
    Harmony low risk-stize curka 🩷

• Teab1
    27. Listopad 2024. 23:13

Curkice sam se javite kad stignete,sto nas je vise to je bolje 🥰

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

nola95
    28. Listopad 2024. 08:05

Jutro svima, meni je mala  sinoć valjda bila toliko aktivna u trbuhu da sam sanjala gluposti kako me pokušavaju porodit na silu pa bježim po bolnici, jaoo🙈 Nastavilo se jutros to intenzivno kretanje, pa sam po tome zaključila. Namještena je već dugo glavom dolje i nadam se da se nije izokrenula. 
    ..meni je idući pregled 4.11.i prvi ctg..moja gin ce me vodit do kraja ak ne bude komplikacija da moram u bolnicu što mi je u redu ipak. Ona zna što želim i neće forsirat ranije slanje na carski ak je sve u redu. A saznala sam da mogu odbit cervikalni pregled ako se ne osjecam ugodno s tim u kasnijim tjednima pa ću vidjeti kako bude išlo..

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

atena
    28. Listopad 2024. 09:04

Evo i ja da se malo javim. Sutra imam pregled. Ali evo malo da se požalim, ušla sam u trudnoću sa viškom kilograma i sad sam pred kraj počela dobivati jako puno i jako me sekiraju ti kilogrami. Znam da moramo dobivati na kilaži i sve stoji ali mene to baš jako dira i brine me kako ću ih se riješiti poslje 😮‍💨

Senci_i
    28. Listopad 2024. 09:21

Pozdra curke, da se i ja javim. Pretprosli petak me moja gin "isplasila" da cu taj vikend roditi, no evo jos sam u komadu. Imala sam tada urinarnu infekciju i probadalo me sa svih strana, popila antb i nadam se da ce se to primiriti.
    Ogtt mi je bio povisen, ali mi nije radila guk profil,i sada me ovi u bolnici salju napraviti. Jeste imali kakvu pripremu dan prije koje ste radile? U petak krenula na ctg, tada nije ocitavao trudove, nije mi radila uzv, to cu krajem ovog tjedna.
    Cini mi se da je Melodie spominjala micanje bebe, kod mene vise nema intenzivnih udaraca nego se valjd proteze ili barem pokusava pa mi to bas zna biti nelagodno.

wildflower
    28. Listopad 2024. 09:43

Ja isto pratim stalno, slabo pisem jer nemam sto puno pisati. 🙊 javim se za wa grupu!

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

• Teab1
    28. Listopad 2024. 09:57

wildflower

Ja isto pratim stalno, slabo pisem jer nemam sto puno pisati.🙊 javim se za wa grupu!

javi se na moj broj pa te dodam 😊

6/21 biokemijska
    9/22 +
    6/22 baby boy 🩵
    4/24 +

Pake
    28. Listopad 2024. 10:18

nola95 ja sam sanjala da sam rodila na stepenicama u zgradi 😂 ti si uzela doulu jelda? Kak si zadovoljna zasad? 
    atena probaj se ne zamarati previše, dosta će ti otići nakon poroda, a onda uvijek možeš skinuti poslije kaj ti ostane, samo treba malo volje! 🥰 Mene je isto sve to brinulo pa mi je muž rekao da prestanem i kaj god dobijem, bude mi on pomogao da skinem ako ne bum bila zadovoljna 
    Senci_i ja ga radim, ali hranim se po onoj 1800kcal dijeti 😐 kažu da jedeš kak i inače 🤷🏻

5/20 - ab in tractu
    11/23 - missed ab
    5/24 - 🌈 baby, it's a girl 🌸

• josipa1903
    28. Listopad 2024. 13:40

ice, nova sam ovdje.. 

Ubiti saznala sam sa 11+3 da sam trudna sa blizancima, te mi je isto potvrdeno i u bolnici sa 12+6, nakon toga sam imala kontrolu kod svoje doktorice sa 16+6 gdje su bile dvije bebice i sve je bilo okej, takoder kontrola 20+6 doktorica mi je rekla da je sve uredu, ali sam otisla privatno na kontrolu sa 21+6 gdje mi je doktor rekao da nema druge bebe i napisao jednoplodna trudnoca.. nazvala sam odma svoju doktoricu i ona mi je rekla da joj se na zadnjoj kontroli 20+6 ucinilo da cijelo vrijeme vrti istu bebicu i da istu bebu mjeri iako je u nalazu navela razlicite mjere, jedna beba je 20+3 , a druga 20+6 .. takoder mi tvrdi 100% da su sa 16+6 bile dvije bebice.. idem na 4d uzv 31.10. po jos jedno misljenje.. mene samo zanima jeli imao tko slicno iskustvo, te jeli moguce da se beba sakrila.. koliko se sjecam receno mi je da su dvojajcani ali to nigdje nije navedeno u nalazima :( uzasno se osjecam ne znam vise ni sta da mislim

• seniiii
    28. Listopad 2024. 17:06

Drage moje zenice javljam se sa vjesti da se kod mene posteljica podignula ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.