Drage zimske mamice, ponekad uđem u vaš forum malo provjerit kako mi napredujete, ali samo kad sam dobro raspoložena, inače me stegne u grudima jer sam i ja nekad bila s vama, vrlo kratko. Hvala Bogu brzo sam dočekala drugu trudnoću, za sada sve napreduje dobro a vama svima želim sve najbolje, osobito mamama kojima je ovo prvi porod ❤️ pozdravlja vas mama i dečkić iz proljetnica 2025 🍀💕 franka i šareni oblak vas dvije se nekako najvise sjećam i baš mi bude drago da sve ide kako treba 😍🥰 neka tako i ostane, pratim vas curke i lijepo je vidjeti kako podržavate jedna drugu. 😘
zao mi je sto si kroz to morala proc al mi je drago da je druga bebica na putu i da si u prilicno sigirnim tjednima samo nek se tak nastavi i da docekas svog decka na proljece 2025,kad vam je termincek?
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Bebika zao mi je sto si kroz to prosla ali mi ke drago sa je sada sa bebicom sve u redu😍cestitke i želim ti puno sreće ❤️
A11
Ja sam u istoj situaciji kao i ti sto se tice posteljice, receno mi je mirovanje.. u srijedu imam kontrolu tada cu biti 24 plus 2 pa cu cuti da li ima kakvog pomaka..
donna9 super hvala ti :)
Sitila si me na oysho i nasla na netu da imaju i tajice za trudnice. Bas cu sutra otic uzet. Cini mi se da sam samo u tajicama. Imama dvoje mum rebe iz hma i nisan zadovoljna. Mozda su mi malo velike ali nekako se prebrzo opuste, ko da se rastegnu pa mi je to ajme za nositi. I ovako sam ko buhtla 🤣
nola95 molim Boga da se nista od onog ne ponovi no kako bude. Ponovno Bogu u ruke, neman se u sta drugo uzdat. Ginek ne govori nista, a ni sama nisam pitala jer ka ima jos vrimena. Čitala sam da ne induciraju ako je prethodno bija carski. Nadam se da je tako. Prinila sam 11 dana i ni a ni b nakon indukcije. Uzas ukratko. Nazalost ne znam sta je prirodni trud. Molim Boga da ovog puta bude drugacije 🤞🤞
Naravno, samo da sve prode kako triba, da budu zivi i zdravi svima. Nista drugo
Nadam se da će ti odgovarat ove iz Oysha. Bila sam probavala te mum rebe iz hm-a, ali ne odgovaraju mi. Ne znam ima li još gdje uživo kupiti trudničke odjeće? Uskoro će mi moje hlače postat tijesne pa ću vjerojatno većinom bit u haljinama🤣
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅ Stigao dečko☺️
donna9 super hvala ti :)
Sitila si me na oysho i nasla na netu da imaju i tajice za trudnice. Bas cu sutra otic uzet. Cini mi se da sam samo u tajicama. Imama dvoje mum rebe iz hma i nisan zadovoljna. Mozda su mi malo velike ali nekako se prebrzo opuste, ko da se rastegnu pa mi je to ajme za nositi. I ovako sam ko buhtla 🤣
nola95 molim Boga da se nista od onog ne ponovi no kako bude. Ponovno Bogu u ruke, neman se u sta drugo uzdat. Ginek ne govori nista, a ni sama nisam pitala jer ka ima jos vrimena. Čitala sam da ne induciraju ako je prethodno bija carski. Nadam se da je tako. Prinila sam 11 dana i ni a ni b nakon indukcije. Uzas ukratko. Nazalost ne znam sta je prirodni trud. Molim Boga da ovog puta bude drugacije 🤞🤞
Naravno, samo da sve prode kako triba, da budu zivi i zdravi svima. Nista drugo
Nadam se da će ti odgovarat ove iz Oysha. Bila sam probavala te mum rebe iz hm-a, ali ne odgovaraju mi. Ne znam ima li još gdje uživo kupiti trudničke odjeće? Uskoro će mi moje hlače postat tijesne pa ću vjerojatno većinom bit u haljinama🤣
Imaju trudničke tajice i u calzedoniji i meni su dobre, baš sam si nedavno kupila u cityju. Imala sam njihove i u prošloj trudnoći ali sam dala kolegici kad je ona ostala trudna jer nismo baš tako skoro očekivali novu trudnoću 😜. Dosta su rastezljive pa sam ja umjesto m uzela s i super su mi mislim da bi mi m visile
Uvijek iste muke s odjecom..🤣 atena hvala na podsjetniku za Calzedoniu,stvarno vise ne znam gdje da uzimam.
seniiii drzim fige! Svakako javi situaciju 🫶🏻 Kako je tebi tvoj gin.definirao mirovanje?
• 20.04.2022. 🌷
Cure eto da se javim meni je sutrasnji termin pregleda prebacen za danas jer sam nazvala i zamolila ako me mogu pregledati, nakon jucerasnje setnjice javila se cudna bol u donjem desnom kutu stomaka a po noci me i prepone jace bole ne mogu se od bolova okretati,😔 pa se smiri i opet krene, ne znam sto je to nije mi se do sada desilo. Javim sto ce biti samo se nadam da se nisam krenula otvarati jer citam svasta nesto na netu🥺
Pozdrav,curkice!🥰🥰🤗🤗
Da li neka od Vas može reći što sve točno treba za pupak?
Pitam da znamo i mi koje ćemo prvi put postati mamice.🤗🤗
Unaprijed hvala svima na odgovorima!🥰🥰❤️❤️
Pake jesi li na nekoj posebnoj prehrani pošto imaš gestacijski dijabetes?
Svim lavicama želim sreću najveću na svijetu!🤞🤞🍀🍀❤️❤️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Hvala svima na čestitkama! ❤️
I opet kažem, hvala kaj dijelite svoje lijepe i manje lijepe priče s poroda, osobno mi svaka pomogne u nekom smislu jer ipak ću prvi put rađati i želim biti informirana koliko mogu biti u svakom pogledu tako da hvala vam! Žao mi je da su neke imale takva iskustva, želim nam svima da porodi koji slijede prođu dobro sa što manjim komplikacijama za nas i za bebice!
Spavaćice ću naručiti pred porod negdje kao i grudnjake za dojenje preko sheina, našla sam ih par super - žene ih hvale, a jeftini su. Tajice imam obične samo sam uzela veliki broj, ali sad me već stežu jer baš imam trbuh tako da bum naručila Anna Field mama preko zalanda, javim kakve su.
Cure koje su u terminima u 11.mjesecu nadam se da ste dobro, sad je to sve baš blizu!! ❤️
Hej da ti odmah kazem da sam narucila SVEEE tajice komplete sa Zalanda i About you :D te pamucne kao... Mamasita, Anna FIeld, Even & Odd.... budu 3 ili 2 u paketu...
I sve je to jako lose, tanko i prozire se.. Na kraju sam ipak ostavila ove Even&Odd sa Zalanda ali vec su se nekako opustile i rasirile.... Dosta su i komodne velicine.... Super imam ih 3 pa ce izdrzat do kraja, ali nije to neka kvaliteta....
Sa sportskima Nike i Oysho trudnickima sam zadovoljna.
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
A11
Ja sam u istoj situaciji kao i ti sto se tice posteljice, receno mi je mirovanje.. u srijedu imam kontrolu tada cu biti 24 plus 2 pa cu cuti da li ima kakvog pomaka..
Sretno i javi
Di je stajala na zadnjem pregledu
Ja imam pregled 25.10 isto moram vidit jel se podigla svasta sam bila čitala na internetu pa sam bila koma par dana
Sortiraj odgovore
Najstariji